kebinB Δημοσ. 20 Μαρτίου 2009 Share Δημοσ. 20 Μαρτίου 2009 Εχει λάβει κανείς απο εσάς που επιλέξατε την προσφορά αυτή μήνυμα για την έγκριση της αίτησης φορητότητας; Ειναι 5 εργάσιμες από την ημέρα της αίτησης; Ρωτάω γιατί έκανα την αίτηση στις 17 και δεν έχω λάβει ακόμα κάτι. Να ανησυχώ; και εγώ στις 18, μου είπανε για δεύτερα δεν υπάρχει λόγος να ανησυχείς. διαδικασία είναι που θέλει το χρόνο της! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nukat Δημοσ. 20 Μαρτίου 2009 Share Δημοσ. 20 Μαρτίου 2009 Την έκανα και εγώ τη διαδικασία, γύρω στην εβδομάδα μου είπαν ότι θέλει η έγκριση. Να ρωτήσω κάτι που μου έκανε εντύπωση. Υπογράψατε τίποτα; Εμένα απλά καταχώρησε τα στοιχεία μου στο PC και κράτησε τα δικαιολογητικά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kebinB Δημοσ. 20 Μαρτίου 2009 Share Δημοσ. 20 Μαρτίου 2009 Την έκανα και εγώ τη διαδικασία, γύρω στην εβδομάδα μου είπαν ότι θέλει η έγκριση. Να ρωτήσω κάτι που μου έκανε εντύπωση. Υπογράψατε τίποτα; Εμένα απλά καταχώρησε τα στοιχεία μου στο PC και κράτησε τα δικαιολογητικά. εγώ υπέγραψα κάποια χαρτιά, καταχώρησε στοιχεία και μου κράτησε τα δικαιολογητικά πάντα σε φωτοτυπίες ;ρ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nukat Δημοσ. 20 Μαρτίου 2009 Share Δημοσ. 20 Μαρτίου 2009 Εγώ πάλι τίποτα, λέτε να την έκανε την μλκ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kebinB Δημοσ. 20 Μαρτίου 2009 Share Δημοσ. 20 Μαρτίου 2009 Εγώ πάλι τίποτα, λέτε να την έκανε την μλκ? τι να σου πω. δεν νομίζω. Άραξε και θα γίνει η δουλεία σου =) Από εβδομάδα να ανησυχείς. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MTS Δημοσ. 20 Μαρτίου 2009 Share Δημοσ. 20 Μαρτίου 2009 Εχει λάβει κανείς απο εσάς που επιλέξατε την προσφορά αυτή μήνυμα για την έγκριση της αίτησης φορητότητας; Ειναι 5 εργάσιμες από την ημέρα της αίτησης; Ρωτάω γιατί έκανα την αίτηση στις 17 και δεν έχω λάβει ακόμα κάτι. Να ανησυχώ; Εκανα την αιτηση Τριτη 17/3 και σημερα παρασκευη ηρθε μηνυμα στο κινητο να παω να παραλαβω το κινητο! Και οχι, δεν κρατησα κανενα χαρτι οταν την εκανα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kebinB Δημοσ. 20 Μαρτίου 2009 Share Δημοσ. 20 Μαρτίου 2009 Εκανα την αιτηση Τριτη 17/3 και σημερα παρασκευη ηρθε μηνυμα στο κινητο να παω να παραλαβω το κινητο! Και οχι, δεν κρατησα κανενα χαρτι οταν την εκανα. μακάρι να λάβω και εγώ κανα μνμ. αλλά απο δευτέρα το βλέπω =( Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
klog Δημοσ. 20 Μαρτίου 2009 Share Δημοσ. 20 Μαρτίου 2009 Είναι η τρίτη φορά στα 4 χρόνια που έχω το νούμερο μου, που αλλάζω εταιρία... όποτε έχει προσφορά πάω αλλού. Χα χα χα ......είσαι απίστευτος..... Χαρτιά τι χαρτιά , τηλεφωνικά μέσα απο το 13894 το έκανα, θα μου τα φέρει όλα ο κούριερ....!!!! Βέβαια θα προηγηθεί το κράξιμο της Wind όταν με πάρουν γιατί φεύγω.... Είναι απλό κύριοι με την Vodafone δεν είχα σήμα στο ισόγειο με εσάς σε νέο σπίτι δεν έχω στον 2ο όροφο διώροφου......τουλάχιστο η Voda λογικά στον 2ο θα έχει.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Achilles Δημοσ. 20 Μαρτίου 2009 Share Δημοσ. 20 Μαρτίου 2009 Η φορητότητα χρειάζεται 2-3 μέρες για να πάρουν έγκριση από την παλιά σας εταιρία ότι "αφήνουν" το νούμερο (τυπικό είναι βέβαια). Όσοι την έκαναν από την πρώτη μέρα της προσφοράς άρχισαν να ειδοποιούνται από σήμερα. Όσοι πραγματοποίησαν σήμερα την φορητότητα θα χρειαστεί μέχρι και βδομάδα λόγω των πάρα πολλών αιτήσεων. Σημερινά νέα από vodafone όπου ξαναπήγα και για 2η φορητότητα. Δεν υπογράφεις τίποτα. Αφήνεις μόνο τα δικαιολογητικά: αν είναι συμβόλαιο έναν παλιό λογαριασμό, ενώ αν είναι καρτοκινητό βλέπουν ένα νούμερο πάνω στην sim. Ταυτότητα και στις 2 περιπτώσεις. Αυτά τα νέα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
eric_in Δημοσ. 20 Μαρτίου 2009 Share Δημοσ. 20 Μαρτίου 2009 παιδιά για να καταλάβω λίγο.... αν δεν έχει τελειώσει ο χρόνος από το συμβόλαιο που έχεις στην εταιρία που είσαι μπορείς να φύγεις ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kebinB Δημοσ. 20 Μαρτίου 2009 Share Δημοσ. 20 Μαρτίου 2009 παιδιά για να καταλάβω λίγο....αν δεν έχει τελειώσει ο χρόνος από το συμβόλαιο που έχεις στην εταιρία που είσαι μπορείς να φύγεις ? ναι αππλά πληρωνεις ενα προσθιμο απο την επιοδώτηση που σου ειχανε δωσει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
arkon Δημοσ. 21 Μαρτίου 2009 Share Δημοσ. 21 Μαρτίου 2009 Παντ εγω σημερα τσιμπησα απο το μολ ενα iphone απο το πλαισιο με συνδεση στο vodafone me 30 E παγιο και 300Ε επιδοτηση χωρισ φορητοτητα με νεα συνδεση απλα,,,,:-D:-) και ισχυει για οποια συσκευη θες... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sadman Δημοσ. 21 Μαρτίου 2009 Share Δημοσ. 21 Μαρτίου 2009 Να ρωτήσω εγώ με την σειρά μου κάτι,εγώ που έκανα φορητότητα από vod σε cosm και ο 1ος χρόνος δεν έχει περάσει,μπορώ να ξανά κάνω φοητότητα στην vod για να πάρω την προσφορά?(ή αλλιώς μπόρω να σπάσω το συμβόλαιο,έστω και με κάποιο πρόσθημο?) ΥΓ:Στην τv είδα μια διαφήμηση που έδιχνε το iphone 3g μόνο με 99Ε από vod και cosm,έχει καμιά σχέση με αυτήν την προσφορά? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexzzz Δημοσ. 21 Μαρτίου 2009 Share Δημοσ. 21 Μαρτίου 2009 ΥΓ:Στην τv είδα μια διαφήμηση που έδιχνε το iphone 3g μόνο με 99Ε από vod και cosm,έχει καμιά σχέση με αυτήν την προσφορά? όχι... είναι διαφήμιση της cosmote που πλέον φέρνει το iphone και είναι το 8αρι σε κάποιο πρόγραμμα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dreamdok Δημοσ. 21 Μαρτίου 2009 Share Δημοσ. 21 Μαρτίου 2009 ισχύ και για τα καρτοκινητά την πέμπτη έκανα της κόρης μου το mo'mad σε καρτοσυμβολαιο 35 με 37 ευρώ -όλα μέσα- και χρόνο ομιλιας (42ευρο αντιστιχεια) και πειρα ενα νοκια 5800 με 21 ευρο ! iphone είχα και το 1gen και το 3G τώρα συμβουλή από ένα παλιό περιμεντε αρχες ιουνιου θα υπαχουν νεα iphone.. η cosmote κανει 18 μηνες συμβολαιο αν ειναι δυνατον !!. http://guides.macrumors.com/iPhone_Buyer%27s_Guide Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.