alexzzz Δημοσ. 16 Μαρτίου 2009 Share Δημοσ. 16 Μαρτίου 2009 Αν είναι αλήθεια (που δεν έχω λόγο να αμφιβάλω) θα γίνει λογικά αρκετή διαφήμιση όπως και την προηγούμενη φορά... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sintalkas Δημοσ. 16 Μαρτίου 2009 Share Δημοσ. 16 Μαρτίου 2009 Να σε ρώτησω φίλε ξέρεις αν μπορώ να κάνω φορητότητα και από wind 180 να πάω στο αντίστοιχο της vodafone ,χώρις όμως να έχει περάσει 1 χρόνος από την σύνδεση στην wind ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ArisG88 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2009 Μέλος Share Δημοσ. 16 Μαρτίου 2009 Να σε ρώτησω φίλε ξέρεις αν μπορώ να κάνω φορητότητα και από wind 180 να πάω στο αντίστοιχο της vodafone ,χώρις όμως να έχει περάσει 1 χρόνος από την σύνδεση στην wind ? Θα πρεπει να πληρωσεις την επιδοτηση που ειχες παρει αρχικα απο την wind σαν προστιμο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sintalkas Δημοσ. 16 Μαρτίου 2009 Share Δημοσ. 16 Μαρτίου 2009 Kαλά ασέ το τότε ,γιατί μάλλον θα πλήρωσω 200 ευρώ όποτε δεν συμφέρει..Βασικά το είχα πάρει με την επιπλέον επιδότηση από τα saturn 100 ευρώ ,το κινήτο κανονικά νομίζω έκανε 250 ευρώ και εγώ έδωσα 43 ευρώ για να το πάρω.Σκέφτομαι να το πουλήσω κανα 190 αρι και να πάρω την επιδότηση της vodafone.Θα δούμε... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ArisG88 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2009 Μέλος Share Δημοσ. 16 Μαρτίου 2009 Kαλά ασέ το τότε ,γιατί μάλλον θα πλήρωσω 200 ευρώ όποτε δεν συμφέρει..Βασικά το είχα πάρει με την επιπλέον επιδότηση από τα saturn 100 ευρώ ,το κινήτο κανονικά νομίζω έκανε 250 ευρώ και εγώ έδωσα 43 ευρώ για να το πάρω.Σκέφτομαι να το πουλήσω κανα 190 αρι και να πάρω την επιδότηση της vodafone.Θα δούμε... Δεν ξερω τι παιζει στην περιπτωση σου με την επιπλεον επιδοτηση αλλα πιστευω οτι μονο 100 ευρω θα ζητησουν πισω. Φυσικα μπορεις να ρωτησεις σε ενα καταστημα. Ισως να γινεται και καποιος διακανονισμος με την Wind Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gdp77 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2009 Share Δημοσ. 17 Μαρτίου 2009 Όποιος επιβεβαιώσει την προσφορά ας μας ενημερώσει. Εγώ το βλέπω δύσκολο να γίνεται τέτοια προσφορά και να μην έχουν μπει ακόμα οι "κράχτες" στο site της vodafone. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Γιάννης Platano Δημοσ. 17 Μαρτίου 2009 Share Δημοσ. 17 Μαρτίου 2009 Θα πρεπει να πληρωσεις την επιδοτηση που ειχες παρει αρχικα απο την wind σαν προστιμο Θα πληρωσει αναλογικα το αναποσβεστο μερος της επιδοτησης . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
arkon Δημοσ. 17 Μαρτίου 2009 Share Δημοσ. 17 Μαρτίου 2009 Κανενα νεο?? δεν πηγε ακομα κανενας να κανει μια συνδεση ή οτι αλλο ισχυει τελος παντων... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexzzz Δημοσ. 17 Μαρτίου 2009 Share Δημοσ. 17 Μαρτίου 2009 Όποιος επιβεβαιώσει την προσφορά ας μας ενημερώσει. Εγώ το βλέπω δύσκολο να γίνεται τέτοια προσφορά και να μην έχουν μπει ακόμα οι "κράχτες" στο site της vodafone. και την προηγούμενη φορά είχαν αργήσει λίγο. πρώτα το είδα στο ινσομνια και μετά στο σαϊτ τους/ τηλεόραση Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Achilles Δημοσ. 17 Μαρτίου 2009 Share Δημοσ. 17 Μαρτίου 2009 Επικοινώνησα τηλεφωνικά με κατάστημα vodafone. Ισχύει επιδότηση της τάξεως των 300€ ανά φορητότητα, με πάγιο άνω των 30€. Δεν γνωρίζουν διάρκεια του προγράμματος αλλά πιθανότατα μέχρι τέλος της εβδομάδας. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexzzz Δημοσ. 17 Μαρτίου 2009 Share Δημοσ. 17 Μαρτίου 2009 Επικοινώνησα τηλεφωνικά με κατάστημα vodafone. Ισχύει επιδότηση της τάξεως των 300€ ανά φορητότητα, με πάγιο άνω των 30€. Δεν γνωρίζουν διάρκεια του προγράμματος αλλά πιθανότατα μέχρι τέλος της εβδομάδας. [καλημερίζω τον φίλτατο Ακίλις] 300; δεν χάσαμε τίποτα δηλαδή... ανάσα αλέκο... ανάσα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
notios7 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2009 Share Δημοσ. 17 Μαρτίου 2009 παιδια τωρα το ειδα το θεμα αυτο.ισχυει τελικα η επιδοτηση? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Achilles Δημοσ. 17 Μαρτίου 2009 Share Δημοσ. 17 Μαρτίου 2009 παιδια τωρα το ειδα το θεμα αυτο.ισχυει τελικα η επιδοτηση? Καλημέρα νότιε. Ναι αλλά με 300€. Δες 3 ποστ παραπάνω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BELL Δημοσ. 17 Μαρτίου 2009 Share Δημοσ. 17 Μαρτίου 2009 Παρόμοια προσφορά ισχύει και στα καταστήματα wind για φορητότητα (μπορεις και με καρτοκινητό) και απο οσο ξέρω είναι μέχρι 17 του μηνός.Παρήγγειλα το HTC cruise και με πάγιο 30 ευρώ η επιδότηση είναι 412 euro. φιλε μου εχω την εντυπωση οτι η προσφορα ισχυει μονο για την συγκεκριμενη συσκευη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
notios7 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2009 Share Δημοσ. 17 Μαρτίου 2009 Καλημέρα νότιε. Ναι αλλά με 300€. Δες 3 ποστ παραπάνω. καλημερα achilles!για ξυπναμε λιγο γιατι εχω πηξει με μοστορους σπιτι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.