Προς το περιεχόμενο

Προγραμμα που να μετατρεπει video προς youtube?

Street-Fighter

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα...

Ψανχω καποιο προγραμμα το οποιο να μετατρέπει wmv,mpeg κλπ σε καταλληλες διαστασεις μέγεθος κλπ για youtube γνωρίζετε κανένα?

To θελω να γίνεται οσο ποιο πολύ μπορεί αυτόματα...

Θα προτιμούσα freeware και γενικά οτι ειναι δοκιμασμένο απο σας αλλα γενικα πείτε μου :)

Δημοσ.
για να το ανεβάσεις στο youtube; αφού το κάνει μόνο του. Ή το θέλεις για κάτι άλλο;

O λόγος που δεν το ανεβάζω κατευθείαν είναι γιατί όλα τα videos που φτιάχνω είναι συνήθως 1gb σε χvid ο λόγος που ψανχω ενα πρόγραμμα είναι διότι παίζω με πολλά και διάφορα προγράμματα και το καθένα κανει τις μετατροπές του όπως της θελει....

Γιαυτο ψανχω ενα προγραμματακι το οποιο θα μου επιτρέπει να το διαμορφώνω σε ανάλυση hd η sd για youtube άλλα και vimeo να το βλεπω στο pc μου και μετα να το ανεβαζω....

Κάπου ειχε πάρει το ματι μου για imtoo youtube αλλα δεν το εχω δοκιμάσει και απο οσο γνωρίζω δεν ειναι και δωρεάν...

Δημοσ.
O λόγος που δεν το ανεβάζω κατευθείαν είναι γιατί όλα τα videos που φτιάχνω είναι συνήθως 1gb σε χvid...

1GB σε τί ανάλυση και με τί playtime... ;

Δημοσ.

Ρε παιδια νομιζω πως ο Street-Fighter ηταν ξεκαθαρος θελει εναν καλο converter για το youtube, γιατι τον ζαλιζουμε με 1002 μαμακιες αν εχει κανεις καποια προταση ας τη ριξει στο τραπεζι να το συζητησουμε.

• 4 μήνες μετά...
Δημοσ.

Ανέβασα ένα βίντεο που έφτιαξα με το Movie Maker, αλλά η ποιότητα του ήχου ήταν κακή.

Πρέπει να φτιάχνω βίντεο HD με άλλο πρόγραμμα, ή μπορώ να μετατρέψω το υπάρχον;

Δημοσ.
Ανέβασα ένα βίντεο που έφτιαξα με το Movie Maker, αλλά η ποιότητα του ήχου ήταν κακή.

Πρέπει να φτιάχνω βίντεο HD με άλλο πρόγραμμα, ή μπορώ να μετατρέψω το υπάρχον;

ΑΝ ΕΝΝΟΕΙΣ ΤΟ windows movie maker ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΣΟΒΑΡΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΔΟΚΙΜΑΣΕΙΣ ΚΑΠΟΙΟ ΑΛΛΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΝ ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΩ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΣΤΑ windows ΔΕΝ ΕΧΩ ΒΡΕΙ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟ ΣΟΒΑΡΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΕΥΚΟΛΟ & ΜΕ ΑΡΚΕΤΟΥΣ ΤΥΠΟΥΣ ΒΙΝΤΕΟ ΜΑΖΙ.

ΔΟΚΙΜΑΣΕ pinnacle studio Η adobe effects.

ΣΟΖ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΠΣ ΑΛΛΑ ΓΡΑΦΩ ΑΠΟ ΚΙΝΗΤΟ

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...