Nasoulis Δημοσ. 16 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2009 εχω συνδεση ιντερνετ forthnet, αν και αυτο δεν παιζει ρολο στο προβλημα μου... θελω να συνδεσω με καλωδιο ethernet το router μου με ενα καλωδιο τηλεφωνου το οποιο πηγαινει σε ενα απομακρυσμενο δωματιο... το προβλημα μου ειναι οτι το καλωδιο ethernet εχει 4 ζευγαρια των 2 καλωδιων ενω το καλωδιο του τηλεφωνου μονο ενα τετοιο ζευγαρι και συνεπως δεν ξερω ποια καλωδιο του ethernet να συνδεσω με το καλωδιο τηλεφωνου προκειμενου να "περναει" το ιντερνετ... ανεβασα και μια φωτογραφια μηπως βοηθησει...στην φωτογραφια σας δειχνω τα δωματια, το router και με γρωμματα τα καλωδια, οπου κοκκινο καλωδια ethernet, οπου πρασινο το καλωδιο τηλεφωνου μεσα απο τους τοιχους του σπιτιου και με ανοιχτο μπλε το καλωδιο τηλεφωνου που συνδεω το router με την κεντρικη γραμμη.... ευχαριστω...
the_eye Δημοσ. 16 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2009 Μην μπλέκεις, πάρε έναν ηλεκτρολόγο να σου περάσει με μια ατσαλίνα ethernet καλώδιο.
nikan Δημοσ. 16 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2009 Το καλώδιο ethernet έχει τέσσερα ζεύγη (8 σύρματα) από τα οποία χρησιμοποιούνται τα δύο (4 σύρματα) για τη μεταφορά δεδομένων από router σε pc ή από pc σε pc, οπότε με το καλώδιο τηλεφώνου με ένα ζεύγος (2 σύρματα) δεν μπορείς να κάνεις μια τέτοια σύνδεση. Με απλά λόγια το καλώδιο δικτύου δεν έχει ένα ζεύγος για επικοινωνία pc και ένα ζεύγος μόνο internet. Ή θα συνδέσεις το pc με το router ασύρματα ή θα αλλάξεις το καλώδιο τηλεφώνου με καλώδιο δικτύου.
poulinos Δημοσ. 17 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2009 απλα δενγινετε.το 10- και 100 ethernet θελουν 4 καλωδια,το 1000 θελει και τα 8,.οποτε παιζεις wireless,.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.