orck Δημοσ. 23 Μαρτίου 2009 Share Δημοσ. 23 Μαρτίου 2009 ναι μια χαρα τα λες αλλα οπως ειπε καποιος φιλος πιο πανω πρεπει να κανετε εξααργυρωση οσο πιο αργα μπορειτε γιατι με 20 πασχαλιτσες περνεις 10€, με 30 πασχ. 20€, με 90πασχ. 80€ και τελος με 100πασχ 100€ βλεπετε ολοι οτι συμφαιρει στο τελος γιατι εκει η αναλογια γινεται ευρω και πασχαλιτσα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
darksoho33 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2009 Share Δημοσ. 23 Μαρτίου 2009 ναι μια χαρα τα λεςαλλα οπως ειπε καποιος φιλος πιο πανω πρεπει να κανετε εξααργυρωση οσο πιο αργα μπορειτε γιατι με 20 πασχαλιτσες περνεις 10€, με 30 πασχ. 20€, με 90πασχ. 80€ και τελος με 100πασχ 100€ βλεπετε ολοι οτι συμφαιρει στο τελος γιατι εκει η αναλογια γινεται ευρω και πασχαλιτσα εξηγεισε λιγο αν μπορεις για ποιο λογω να εξαργυρωσουμε πιο αργα? παραδειγμα μας ειναι το λαπτοπ το οποιο κοστιζει 599ευρω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
orck Δημοσ. 23 Μαρτίου 2009 Share Δημοσ. 23 Μαρτίου 2009 εαν το αγορασεις και πας να παρεις τις επιταγες θα παρεις 180€ επιταγη και θα σου μεινουν 9 πασχαλιτσες εαν αγορασεις και αλλα προιοντα (κατι μικρο που να ειναι στο προγραμμα, με αξια μεγαλυτερη απο 3€) θα παρεις επιταγη κατα 20€ περισοτερο, σε συμφερει καθαρα γιατι δινεις 3€ και παιρνεις επισης και 20€ επιταγη εαν εχεις δυνατοτητα να φτασεις τις 100 πασχαλιτσες ειναι καλυτερα να περιμενεις να φτασεις πρωτα εκει και μετα να εξαργυρωσεις με μια επιταγη των 100€ (που η αντιστοιχια ειναι 1πασχαλιτσα/1€) παρα να κανεις εξαργυρωση καθε 20 πασχαλιτσες, γιατι θα παιρνεις επιταγες των 10€ καθε φορα επειδη ξεφυγαμε πολυ απο το θεμα να πω οτι η μπαταρια δεν ειναι οτι καλυτερο μετα απο 3-4 κυκλους αναφερει 2:40 και κραταει πραγματικα περιπου στις 2 ωρες (εχω συνηθισει στο Τ40 που εχω να κραταει με την μεγαλυ μπαταρια πανω απο 5 πραγματικα ωρες επισης σε σχεση με τα παλια ΙΒΜ εχουν αλλαξει ττο τροφοδοτικο και ο συνδεσμος για Docking Station εγω ηδη παραγγειλα ενα δευτερο τροφοτικο για 10€ απο το ebay εξηγεισε λιγο αν μπορεις για ποιο λογω να εξαργυρωσουμε πιο αργα?παραδειγμα μας ειναι το λαπτοπ το οποιο κοστιζει 599ευρω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
darksoho33 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2009 Share Δημοσ. 23 Μαρτίου 2009 πρεπει να εχουμε ήδη καρτα με ποντους ή αρκει αυτη η νεα καρτα που θα βγαλουμε για να παρουμε την επιταγη? α και κατι πιο σημαντικο αν σου δινει 2 δωροεπιταγες των 100 μπορεις σε μια αγορα να παρεις κατι που κανει 200ευρω ή πρεπει να κανεις 2 αγορες των 100ευρω? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
random Δημοσ. 23 Μαρτίου 2009 Share Δημοσ. 23 Μαρτίου 2009 τελικά αγόρασε κανεις εδω μέσα το συγκεκριμένο λάπτοπ ; ( συν ενα μπιχλιμπίδι των 3 ευρώ) έχει στα χέρια του 2 δωροεπιταγες των 100 ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
oris_z Δημοσ. 23 Μαρτίου 2009 Share Δημοσ. 23 Μαρτίου 2009 Καλησπέρα, Εγώ έκανα την αγορά και πήρα τις δωροεπιταγές στο χέρι, κανονικά όπως τα λένε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kalmik Δημοσ. 24 Μαρτίου 2009 Share Δημοσ. 24 Μαρτίου 2009 Σε όλο αυτό το σκηνικό που είναι αρκετά περίπλοκο, οι manager βασίζονται στην παραδοχή ότι λίγοι μόνον θα καταφέρουν να αποσπάσουν την ωφέλεια των 200 ευρώ που είναι ουσιαστικά ένα είδος voucher. Κάποιοι δεν θα καταλάβουν, κάποιοι θα αφήσουν να περάσει ανεκμετάλλευτη η προθεσμια, κάποιοι θα το ξεχάσουν εντελώς συν το ότι πρέπει να κάνεις μαζικά τα ψώνια. Δηλ. η έκπτωση -200 ευρώ στην πράξη μπορεί να είναι στο μέσο όρο -150ευρώ ή λιγότερο.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
darksoho33 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2009 Share Δημοσ. 24 Μαρτίου 2009 παιδια εγω το πηρα γιατι ουτος συ αλλως εψαχνα για λαπτοπ και για να συμπληρωσω 200ευρω δωροεπιταγη πηρα αγραφα dvd. φανταστειτε λεω εγω τωρα, μετα της 10/4 που λενε να ανεβασουν τις τιμες σε ολα τα ειδη, θα τρεχουμε και δεν θα φτανουμε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexzzz Δημοσ. 24 Μαρτίου 2009 Share Δημοσ. 24 Μαρτίου 2009 (στο πρώτο διάβασμα που έκανα κατάλαβα ότι πήρες 200€ άδεια dvd.... ) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
altea6 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2009 Share Δημοσ. 25 Μαρτίου 2009 Απο Δευτερα θα εχει ενα FUTSITSU-SIEMENS Pi3540-G04 με blue ray, 320GB , ram 3GB , Core2duo T5800 στα 599ευρω και ενα 8.9' της ιδιας εταιρειας ,το U3520 στα 299ευρω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
greeker Δημοσ. 25 Μαρτίου 2009 Share Δημοσ. 25 Μαρτίου 2009 Απο Δευτερα θα εχει ενα FUTSITSU-SIEMENS Pi3540-G04 με blue ray, 320GB , ram 3GB , Core2duo T5800 στα 599ευρω και ενα 8.9' της ιδιας εταιρειας ,το U3520 στα 299ευρω. για τα Carrefour μιλαμε παντα?? από που έχεις τις πληροφορίες σου? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
altea6 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2009 Share Δημοσ. 25 Μαρτίου 2009 Ειναι απο το καινουριο φυλλαδιο Πασχαμανια απο 30-3 εως 11-4. Εχει και μια τηλεοραση αλλα δεν το εχω τωρα για να σας πω πια ειναι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
greeker Δημοσ. 25 Μαρτίου 2009 Share Δημοσ. 25 Μαρτίου 2009 Ειναι απο το καινουριο φυλλαδιο Πασχαμανια απο 30-3 εως 11-4.Εχει και μια τηλεοραση αλλα δεν το εχω τωρα για να σας πω πια ειναι. αν μπορουσες να μας πεις και σε ποια καταστηματα θα υπαρχει ο fujitsu θα σου ειμασταν αιωνια υποχρεοι.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nkour Δημοσ. 26 Μαρτίου 2009 Share Δημοσ. 26 Μαρτίου 2009 το lenovo υπάρχει ακόμα; σε ποιο κατάστημα (αθήνα) τα fujitsu πάνω τους ψήνω αυγά δεν τα εμπιστεύομαι ΚΑΕΙ το πληκτρολόγιο ΜΟΝΙΜΩΣ. εκτός αν το έχουν φτιάξει πλέον ...... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
orck Δημοσ. 26 Μαρτίου 2009 Share Δημοσ. 26 Μαρτίου 2009 περασα σημερα απο τον Ρεντη και ειδα δυο σφραγισμενα κουτια να μην σας παρω στον λαιμο μου, δεν ρωτησα εαν ειναι διαθεσιμα (μπορει να τα ειχα κλεισει για καποιον αλλο) παντως ειμαι σιγουρος οτι ειναι δυο σφραγισμενα κουτια δεμενα με συρματα για να μην τα κλεψουνε κλπ ΤΡΕΧΤΕ :) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.