FILIM0N Δημοσ. 16 Μαρτίου 2009 Share Δημοσ. 16 Μαρτίου 2009 Ψαχνω για καινουρια φωτογραφικη μηχανη. Η προηγουμενη ειναι mia Casio Slim 4 χρονων και παω για αναβαθμιση. Ποια φωτογραφικη μου προτεινετε μεχρι 300-350€? Να παω σε φωτογραφικη με δυνατοτητα εγγραφης video 720p με δυνατοτητα zoom ή ανεβαινει δυσαναλογα η τιμη και θα χασω πολυ απο τις δυνατοτητες τις φωτογραφικης? Κι ενα touch screen θα ηταν καλο. Κοιταξα την Panasonic Lumix DMC-TZ5, αλλα το μικροφωνο φαινεται προβληματικο. Τι λετε για την WB500 απο Samsung? Χωρις 720 η Sony DSC-H50 αλλα δεν με τραβαει η Sony γενικως. Απο την αλλη η Canon IXUS 860IS σταθερη αξια. Aξιζει το διαβημα για DSLR? Mεχρι τωρα ειχα μονο compact φωτογραφικες. Να εμισημανω οτι τραβαω φωτογραφιες ευκαιριακα: σε διακοπες, εκδηλωσεις και απο χομπυ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Iron_man21 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2009 Share Δημοσ. 17 Μαρτίου 2009 η Canon IXUS 860IS είναι μια καλή επιλογή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
FILIM0N Δημοσ. 17 Μαρτίου 2009 Μέλος Share Δημοσ. 17 Μαρτίου 2009 Λοιπον αφου ψαχτηκα λιγο παραπανω ειμαι μεταξυ αυτων των 2: Panasonic LX3 http://www.imaging-resource.com/PRODS/LX3/LX3A.HTM - : Δεν υπαρχει zoom στο βιντεο, οπτικο zoom 2,5x, (BMP format?) Canon G10 http://www.imaging-resource.com/PRODS/G10/G10A.HTM - : Πανω απο 400€, αναλυση video 640χ480 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mr V Δημοσ. 17 Μαρτίου 2009 Share Δημοσ. 17 Μαρτίου 2009 κοιτα η canon υπερεχει σε φακο ενω η panasonic σε zoom... εγω εχω μια lumix 8.1 μπχ και τραβαει καταπληκτικα............αν θες zoom πηγαινε panasonic! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
command Δημοσ. 17 Μαρτίου 2009 Share Δημοσ. 17 Μαρτίου 2009 Η canon (IXUS 860IS) αν δεν κάνω λάθος έχει προδιαγραφές video 640*480 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
FILIM0N Δημοσ. 18 Μαρτίου 2009 Μέλος Share Δημοσ. 18 Μαρτίου 2009 Το οπτικο zoom της Panasonic LX3 με 2,5x γιατι μου φαινεται λιγο? Moυ διαφευγει κατι? Η IXUS 860IS οντως τραβαει σε 640x480, αλλα θα συμβιβαζομουνα γενικως με μια καμερα σε αυτη την αναλυση αν ειχε να προσφερει πολλα περισσοτερα σε αλλους τομεις. Αυτο ειναι αλλωστε και το διλημμα μου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
georgemvg Δημοσ. 18 Μαρτίου 2009 Share Δημοσ. 18 Μαρτίου 2009 Αν αγοράσεις την LX3 για να τραβάς βίντεο, δεν έχεις ψάξει αρκετά. Τα 430 ευρώ που θα δώσεις για αυτή την μηχανή, έπρεπε να τα δώσεις για άλλους λόγους τους οποίους αν τους χρειαζόσουν θα τους ήξερες ήδη. Πήγαινε σε κάτι φτηνό όπως την TZ5 με 10χ οπτικό ζουμ την ώρα της βιντεοσκόπησης και μόνο 240 ευρώ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
arxaggelos Δημοσ. 18 Μαρτίου 2009 Share Δημοσ. 18 Μαρτίου 2009 Aξιζει το διαβημα για DSLR? Mεχρι τωρα ειχα μονο compact φωτογραφικες. Να εμισημανω οτι τραβαω φωτογραφιες ευκαιριακα: σε διακοπες, εκδηλωσεις και απο χομπυ. Με αυτά τα δεδομένα τα χρήματα που δίνεις είναι υπερβολικά πολλά. Η σειρά G της Canon είναι hi-end και απευθύνεται σε ανθρώπους που θέλουν λειτουργίες DSLR σε σώμα compact και είναι διαθέσιμοι να πληρωσουν αναλόγως. Πιστεύω ότι και με τα μισά χρήματα κάνεις τη δουλειά που θέλεις. Με τόσα εγώ θα έπαιρνα DSLR (αν φυσικά έχεις τη διάθεση να καθήσεις να τη μάθεις, αλλιώς είναι τσάμπα λεφτά) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Cue Δημοσ. 18 Μαρτίου 2009 Share Δημοσ. 18 Μαρτίου 2009 Προσωπικά αγόρασα την Panasonic DMC-FX500 πριν λίγους μήνες στα ~300 ευρώ. Όπως και εσύ, έτσι και εγώ ήθελα μία compact μηχανή αλλά με full manual controls. Το 720p βίντεο έκατσε ως bonus. Θα δεις και στα χαρακτηρηστικά της ότι είναι επίσης 10mpx με 5x optical (από τις λίγες compact) Προσωπικά έχω μείνει πολύ ευχαριστημένος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vasman15 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2009 Share Δημοσ. 18 Μαρτίου 2009 εχω αγορασει την sony h50 απο το καλοκαιρι ,κι αν δεν εχω ασχοληθει παρα πολυ ,μπορω να πω ειναι μια παρα πολυ καλη μηχανη ,με πολυ καλα χαρακτηριστικα στην κατηγορια της.semi-dslr.αν διαθετεις τοσα χρηματα πας στις dslr αν εχεις διαθεση νασχοληθεις με αυτες τις μηχανες.για μενα η φωτογραφια ειναι για την μηχανη και το βιντεο για την καμερα.αν παλι θελεις κοιταξε το καινουργιο μοντελο της sony ,που πιστευω θα ειναι αξιολογο http://www.dpreview.com/reviews/specs/Sony/sony_dschx1.asp Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
the_eye Δημοσ. 18 Μαρτίου 2009 Share Δημοσ. 18 Μαρτίου 2009 Θα σου έλεγα να δεις Pentax οπωσδήποτε http://www.pentaximaging.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
svatsM3 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2009 Share Δημοσ. 18 Μαρτίου 2009 Εγω πρόσφατα αγόρασα αυτήν http://www.plaisio.gr/product.aspx?product=1175785&catalog=19&category=69977547 είμαι αρκετά ευχαριστημένος,αν και δεν δούλεψα όλες τις δυνατοτητές της... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Nearly_God Δημοσ. 18 Μαρτίου 2009 Share Δημοσ. 18 Μαρτίου 2009 Στην τιμή που ψάχνεις εγώ έχω βάλει στο μάτι την Canon SX10 IS με 20x Optical Zoom και 640 x 480, 30fps Video. Υπάρχει και η SX1 IS με δυνατότητα Video (HD) 1920 x 1080, 30fps (1080p), αλλά ξεφεύγει "λίγο" στην τιμή. Επίσης στα λεφτά σου και η IXUS 980 IS με 3.7χ Optical Zoom όμως αλλά και ποιο Compact σχήμα (την οποία βρίσκω πανέμορφη σε μαύρο αλλά περί ορέξεως.....). Στην τιμή δεν υπολογίζω το κόστος της κάρτας μνήμης όπου πρέπει να υπολογίσεις +40€ περίπου για μια 16άρα SDHC (βολικό μέγεθος αν θες να τραβάς Video) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.