Praetorianos Δημοσ. 16 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2009 Τώρα τελευταία μια σελίδα που επισκέπτομαι (όχι xxx, ούτε καν ύποπτη για κακόβουλο λογισμικό) εμφανίζει μια διαφήμιση που για να φύγει πρέπει να πατήσεις skip this ad. Με το που πατάω μου βγάζει μήνυμα ο firefox ότι η λήψη του αρχείου ολοκληρώθηκε, χωρίς να φαίνεται ότι κατέβηκε κάτι, ούτε φαίνεται να υπάρχει κάτι στο φάκελο με τα downloads. Σας έχει τύχει κάτι παρόμοιο ή γνωρίζετε τι μπορεί να κατεβάζει?
Praetorianos Δημοσ. 16 Μαρτίου 2009 Μέλος Δημοσ. 16 Μαρτίου 2009 Όχι σίγουρα δεν κατεβάζει κρυφό. Τι εννοείς php αρχείο?
alexzzz Δημοσ. 16 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2009 καμιά φορά εμένα μου κατεβάζει ξέμπαρκα php αρχεία... λέω μην είναι τέτοια...
Praetorianos Δημοσ. 17 Μαρτίου 2009 Μέλος Δημοσ. 17 Μαρτίου 2009 καμιά φορά εμένα μου κατεβάζει ξέμπαρκα php αρχεία... λέω μην είναι τέτοια... Μπορείς να μου εξηγήσεις λίγο τι περίπου είναι αυτά τα αρχεία?
alexzzz Δημοσ. 17 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2009 δεν είναι κάτι σημαντικό, απλά αντί να "ανοίξει" τα php αρχεία με τον browser τα κατεβάζει...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.