papahlamidas Δημοσ. 16 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2009 Το πρόβλημα μου είναι ότι θέλω να απενεργοποιήσω το case sensitive από την βάση μου. Έχω 2 βάσεις στην forthnet και ενώ στην μία το case sensitive δεν λειτουργεί όπως και θέλω στην άλλη λειτουργεί και δεν ξέρω πως να το κόψω. Δουλεύω με navicat. Καμιά ιδέα? Βρήκα λύση εδώ και εδώ. Ζήτησα από τους τεχνικούς της Forthnet να το κοιτάξουν και να δουν μήπως μπορούν να κάνουν κάτι. How to Disable Table Name Case Sensitivity in MySQLMySQL metadata is case sensitive by default on Linux. That is if you have a table my_table, in lower case, then select * from my_table will succeed while select * from MY_TABLE will fail with some sort of table doesn't exist message. If you want both statements to succeed, you need to put the following line lower_case_table_names = 1 in your /etc/my.cnf or wherever you keep your MySQL configuration. Be sure to add the system variable to [mysqld] section of the configuration file. Τελικά δεν μπορούν λένε να απενεργοποιήσουν το case sensitive γιατί θα επηρεαστούν οι υπόλοιποι χρήστες. Επίσης ρώτησα και στον OTE και μου είπανε ότι δεν το βγάζουν OFF ούτε αυτοί.
attsifte Δημοσ. 23 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2009 Άν δοκιμάσεις να κάνεις set lower_case_table_names = 1; πρίν απο κάθε query; Βέβαια δεν ξέρω άν παίζει κάτι τέτοιο.
Maniakos Δημοσ. 23 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2009 Επίσης μπορείς να μας πείς τι collations χρησιμοποιείς;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.