Milkywaygrad Δημοσ. 16 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2009 Γειά χαρά σε όλους, Θα ήθελα να μάθω αν οι τηλεφωνικές συνομιλίες απο κινητό πρός κινητό υπάρχει περίπτωση να παρακολουθούνται. Το λέω αυτό διότι είμαι έμπορος και έχω πέσει θύμα απάτης με κάποιες επιταγές αλλά είναι δύσκολο δικαστηκά να αποδείξω κάτι. Το θέμα είναι πως σε τηλεφωνικές συνδιαλέξεις που είχα με κάποια πρόσωπα μπόρω να αποδείξω την απάτη αλλά και απειλές. Σημειώνω πώς τα κινητά δέν είναι καρτοκινητή τηλεφωνία και εγώ δέν έχω ηχογραφήσει κάποια κλήση. Θα προτιμούσα μία αρκετά σίγουρη απάντηση και ΌΧΙ εικασίες. Ευχαριστώ εκ' των προτέρων, Δημήτρης
PCharon Δημοσ. 16 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2009 Αν εννοείς από ιδιώτη ναι, μπορεί να συνακροάσει, αλλά χρειάζεται ειδικό εξοπλισμό. Αν εννοείς από την εταιρεία τηλεπικοινωνιών, μόνο οι αριθμοί και η δρομολόγηση των κλήσεων καταγράφονται, δεν "μαγνητοφωνούνται" οι κλήσεις. 1
SilverCloak Δημοσ. 16 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2009 Εφόσον απ' ότι βλέπω χρησιμοποιείς αόριστο, δεν υπάρχει περίπτωση να βρεις κάτι. Ακόμα και αν οι πάροχοι μαγνητοφωνούσαν συνομιλίες, δεν θα μπορούσαν να σε βοηθήσουν γιατί αυτό είναι παράνομο! Και ακόμα και αν ηχογραφούσες εσύ τις συνομιλίες, δεν ξέρω αν θα ήταν νόμιμο, αν δεν έχεις ειδοποιήσει το συνομιλητή σου.
Milkywaygrad Δημοσ. 16 Μαρτίου 2009 Μέλος Δημοσ. 16 Μαρτίου 2009 Με ενδιαφέρει εάν οι πάροχοι έχουν ηχογραφήσει κλήσεις ώστε να μπορώ να τις βρώ και όχι ποιός έκανε κλήση πού. Δηλαδή ούτε με καταγγελία δεν γίνεται κάτι τέτοιο; Δέν έχω κάποια άλλη πηγή για να δικαιωθώ.
PCharon Δημοσ. 16 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2009 Με ενδιαφέρει εάν οι πάροχοι έχουν ηχογραφήσει κλήσεις. Όχι. ......
epikthtos1 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2014 μια απορια... αν δεν μαγνητοφωνουνται οι συνομιλιες ωστε να κρατηθουν σε αρχειο της τηλεφωνικης εταιρειας, τοτε πως συμβαινει να ακουμε στα καναλια τους τηλεφωνικους διαλογους που ανταλλαξαν υποπτοι πριν απο καιρο... υστερα φυσικα απο την αρση του τηλεφωνικου απορρητου που γινεται υστερα απο εισαγγελικη διαταγη; 1
epikthtos1 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2014 μια απορια... αν δεν μαγνητοφωνουνται οι συνομιλιες ωστε να κρατηθουν σε αρχειο της τηλεφωνικης εταιρειας, τοτε πως συμβαινει να ακουμε στα καναλια τους τηλεφωνικους διαλογους που ανταλλαξαν υποπτοι πριν απο καιρο... υστερα φυσικα απο την αρση του τηλεφωνικου απορρητου που γινεται υστερα απο εισαγγελικη διαταγη; εκτος και αν ηχογραφουνται μονο οι τηλεφ. συνδιαλεξεις των ηδη υποπτων απο την ευπ και μετα δημοσιευονται οταν ο εισαγγελεας το επιτρεψει
Προτεινόμενες αναρτήσεις