Προς το περιεχόμενο

Αγορα media player με σκληρο δισκο? Aρχεια .avi ?

teodgeor

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ενδιαφερομαι να αγορασω ενα απο αυτα τα καινουργια media player που κυκλοφορουν τωρα με σκληρο δισκο. Η ερωτηση μου ειναι αν αυτα παιζουν κατευθειαν χωρις καποια μετατροπη τα αρχεια .avi που βρισκουμε συνηθως στο internet. Γιατι για να δω καποιο εργο στην tv καθομαι και κανω μετατροπες, τζαμπα ωρες. Γνωριζει κανεις τι γινεται? Ευχαριστω

Δημοσ.

Πρόσφατα αγόρασα αυτό από το ebay... 45 ευρώ με τα μεταφορικά, χωρίς σκληρό δίσκο. Δουλεύει μια χαρά. Και τα παίζει όλα.

Για ρίξε μια ματιά αν σε ενδιαφέρει.

Δημοσ.

Ευχαριστω παιδια, για αυτο ενδιαφερομαι εγω : WESTERN DIGITAL TV HD MEDIA PLAYER αλλα δεν βρισκω να γραφουν καπου αν δεχεται εσωτερικο σκληρο??

Δημοσ.
Ευχαριστω παιδια, για αυτο ενδιαφερομαι εγω : WESTERN DIGITAL TV HD MEDIA PLAYER αλλα δεν βρισκω να γραφουν καπου αν δεχεται εσωτερικο σκληρο??

Όχι ΔΕΝ δέχεται εσωτερικό σκληρό. Mόνο σε USB...

... 45 ευρώ με τα μεταφορικά, χωρίς σκληρό δίσκο. Δουλεύει μια χαρά. Και τα παίζει όλα.

Όλα? Παίζει κανονικά ελληνικούς υπότιτλους srt? Παίζει αρχεία HD (.mkv)?

Δημοσ.

Όλα? Παίζει κανονικά ελληνικούς υπότιτλους srt? Παίζει αρχεία HD (.mkv)?

Οκ... μ' έπιασες... ΔΕΝ παιζει ελληνικούς υπότιτλους. Δεν το είχα προσέξει διότι εγώ ενσωματώνω τους υποτίτλους στην ταινία αμέσως μόλις κατέβει.

Όσο για mkv, δεν τα αναγνωρίζει καν.

Πάντως για όποιον θέλει μια φτηνή λύση για να παίζει τα υποστηριζόμενα format

# Audio format: MP3,

# Photo format: JPEG ,BMP,GIF

# Video formats: AVI, ASF, VOB, DAT, MP4, MPG,

είναι μια χαρά.

Δημοσ.

τα περισοτερα μοντελα ομως της αγορας πλεον πεζουν αρχεια υποτιτλων κανονικα και αποτελουν μια πολυ καλη λυση.. εναλακτικα μπορεις να παρεις ενα απο τα τελευταια νον blue ray dvd με usb εαν θες να σου βγει φθηνα και να πεζεις την εκαστοτε ταινεια η με στικακι η με dvd /cd

Δημοσ.
Οκ... μ' έπιασες... ΔΕΝ παιζει ελληνικούς υπότιτλους. Δεν το είχα προσέξει διότι εγώ ενσωματώνω τους υποτίτλους στην ταινία αμέσως μόλις κατέβει.

Όσο για mkv, δεν τα αναγνωρίζει καν.

Πάντως για όποιον θέλει μια φτηνή λύση για να παίζει τα υποστηριζόμενα format

# Audio format: MP3,

# Photo format: JPEG ,BMP,GIF

# Video formats: AVI, ASF, VOB, DAT, MP4, MPG,

είναι μια χαρά.

Νομιζω οτι κανεις λαθος! Μια χαρα τα παιζει τα mkv. Και αυτος ειναι αλλωστε ο λογος να το παρεις.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...