rebel2000 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2009 Μέλος Δημοσ. 22 Μαρτίου 2009 Πάντως για μένα ήταν λάθος να το αφήσω τελευταίο....αν το προσπαθούσα σοβαρά σε τόσες εξεταστικές που περάσαν υπήρχαν και εύκολα θέματα και θα μπορούσα να το είχα περάσει. Το βιβλίο του Προάκη έχω ακούσει και γω ότι είναι πολύ καλό αλλα πανάκριβο ρε γμτ... Βασικότατο μάθημα με άπειρες εφαρμογές δε λέω αλλα ρε γμτ θα μπορούσε να το κάνει και σε πιο νορμαλ επίπεδο...(ο συγκεκριμένος)
wizzy Δημοσ. 31 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2009 Κανά καλό βιβλίο υπάρχει για αυτό το μάθημα;To "Schaum's Outline of Digital Signal Processing" του Hayes λέει τίποτα; Στα Σήματα 1 είχα πάρει το Signals and Systems της ίδιας σειράς και είχε ένα σωρό λυμένες ασκήσεις και πέσανε και 1-2 παρόμοιες στην εξέταση, αλλά δεν σου εξηγούσε τη θεωρία σε βάθος. Λειτουργούσε πιο πολύ ως βοήθημα. Είναι και αυτό στο ίδιο στυλ; Μου έχουν πει καλά λόγια για του Προακη και Μανωλάκη αλλά είναι τούβλο και πανάκριβο(1000 σελίδες, 130€) Πάντως για μένα ήταν λάθος να το αφήσω τελευταίο....αν το προσπαθούσα σοβαρά σε τόσες εξεταστικές που περάσαν υπήρχαν και εύκολα θέματα και θα μπορούσα να το είχα περάσει. Το βιβλίο του Προάκη έχω ακούσει και γω ότι είναι πολύ καλό αλλα πανάκριβο ρε γμτ... Βασικότατο μάθημα με άπειρες εφαρμογές δε λέω αλλα ρε γμτ θα μπορούσε να το κάνει και σε πιο νορμαλ επίπεδο...(ο συγκεκριμένος) Aπό ακαδημαϊκό που ρώτησα μου είπε ότι το βιβλίο των Προάκη & Μανωλάκη είναι πιο βατό σε σχέση με αυτό. Σύμφωνα με τα λεγόμενά του αν κάποιος καταλάβει το πρώτο, το δεύτερο είναι καλό για ενίσχυχη κατανόησης και γνώσεων. (μην με ρωτήσετε λεπτομέρειες, είμαι άσχετος με το θέμα, απλά ρώτησα κι έμαθα!)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.