Προς το περιεχόμενο

Μάθημα Ψηφιακή Επεξεργασία Σήματος

rebel2000

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αν ξέρει κανείς κανέναν καθηγητή που να το έχει το μάθημα σε αρκετά καλό βαθμό ας πει γιατί ψάχνω τόσο καιρό κάποιον χριστιανό να κάνω κανένα μάθημα γιατί δε βλέπω να παίρνω πτυχίο χωρίς αυτό.....:P

Ή έστω κανένα φροντιστηριο Θεσ/νίκη που κάνουν μαθήματα ΤΕΙ/ΑΕΙ να ρωτήσω!

Δημοσ.

Το DSP είναι πολύ πεός μάθημα πάντως.Θεωρία δεν έχω περάσει ούτε γω.Στο εργαστήριο κάτι γινόταν με το Matlab...

Δημοσ.

Στο συγκεκριμενο μαθημα φταιει οτι αμα πας εξω γαμει και δερνει και εχει απειρες εφαρμογες και του δινουν πολυ σημασια και στην Ελλαδα το εχουν σαν μαηθματακι της σειρας, σαν Ψηφιακη Επεξεργασια Εικονας,ε, με Matlab το ενα, με Matlab το αλλο σου λεει ιδια θαναι

Δημοσ.

Κανά καλό βιβλίο υπάρχει για αυτό το μάθημα;To "Schaum's Outline of Digital Signal Processing" του Hayes λέει τίποτα; Στα Σήματα 1 είχα πάρει το Signals and Systems της ίδιας σειράς και είχε ένα σωρό λυμένες ασκήσεις και πέσανε και 1-2 παρόμοιες στην εξέταση, αλλά δεν σου εξηγούσε τη θεωρία σε βάθος. Λειτουργούσε πιο πολύ ως βοήθημα. Είναι και αυτό στο ίδιο στυλ;

Μου έχουν πει καλά λόγια για του Προακη και Μανωλάκη αλλά είναι τούβλο και πανάκριβο(1000 σελίδες, 130€:shock:)

Δημοσ.

Τι να σου πω εγώ θα προτιμούσα ξένα συγγράμματα για το συγκεκριμένο μάθημα το όποιο θα το αφήσω για τα τελευταία.

Δημοσ.

Αν και το εχω αφησει τελευταιο και εγω :-) Γνωμη μου ειναι οτι τετοια μαθηματα πρεπει να τα δινεις συνεχεια μεχρι καποια στιγμη να περαστουν :-D Aν μεινει τελευταιο μπορει να σε καθυστερήσει αρκετα. :-(

Δημοσ.

Μπα αυτή τη δουλειά την έκανα μέχρι πριν 2χρόνια και δεν απέδιδε.Ενώ αν πας αποφασισμένος και καλά διαβασμένος ΚΑΤΙ γίνεται.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...