P@ntso Δημοσ. 16 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2009 Είμαστε live και χρειαζόμαστε την βοήθειά σας. Η διεύθυνση είναι http://www.greektuts.net. Κάντε μια βόλτα και άν θέλετε μπορείτε και σείς να μας βοηθήσετε να μεγαλώσουμε Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας μέσα απο την φόρμα επικοινωνίας που θα βρείτε στο site είτε επικοινωνόντας αμεσα μαζί μου στο [email protected]. Γίνεται και εσείς κομμάτι μας. Ευχαριστούμε πολύ
melenegiorgo Δημοσ. 16 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2009 Ωραιο το site και ομορφη ιδέα... Αλλα δεν μου άρεσε αυτο Δεν επιτρέπετε να επαναδημοσιεύσετε υλικό που έχετε δημοσιεύσει αρχικά στο greektuts.net. Νομίζω οτι αγου το γράφει καποιος χωρις αμοιβή η κάτι παρόμοιο...του ανοίκει...αρα μπορει και να το κανει οτι θέλει... Γνώμη μου πάντα..
P@ntso Δημοσ. 16 Μαρτίου 2009 Μέλος Δημοσ. 16 Μαρτίου 2009 Ωραιο το site και ομορφη ιδέα... Αλλα δεν μου άρεσε αυτο Δεν επιτρέπετε να επαναδημοσιεύσετε υλικό που έχετε δημοσιεύσει αρχικά στο greektuts.net. Νομίζω οτι αγου το γράφει καποιος χωρις αμοιβή η κάτι παρόμοιο...του ανοίκει...αρα μπορει και να το κανει οτι θέλει... Γνώμη μου πάντα.. Φίλε μου έχεις απόλυτο δίκιο και γι'αυτό έφυγε αυτός ο κανόνας !!!! Η ομορφιά του BETA Ευχαριστούμε πολύ για την ιδέα
silverthan Δημοσ. 16 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2009 Καταρχήν καλη επιτυχία. Κατά δεύτερον, αυτός που σου στέλνει tutorials πληρώνεται? Απ' ότι καταλαβαίνω όχι... Θέλεις δηλαδή να σου δίνουν υλικό και να παίρνεις εσυ τα λεφτά από τις διαφημίσεις, που έχεις ήδη κοτσάρει (τις θέσεις) μπροστά μπροστά χωρίς να έχει το site περιεχόμενο... Χμμμ...
parsifal Δημοσ. 16 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2009 Το θέμα μεταφέρθηκε από την ενότητα Software στην ορθή ενότητα του forum. Παρακαλώ πριν να ανοίξετε νέο θέμα, να ελέγχετε τις περιγραφές της κάθε ενότητας στην κεντρική σελίδα του forum ώστε να επιλέγετε αυτήν που είναι καταλληλότερη για να φιλοξενήσει το θέμα σας.
nikan Δημοσ. 16 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2009 P@ntso καλή επιτυχία στην προσπάθειά σου. Όπως σίγουρα θα ξέρεις υπάρχουν πολλά tutorials στο διαδίκτυο αλλά συνήθως στην Αγγλική, μια καλή ιδέα θα ήταν να έβαζες, τουλάχιστον στην αρχή, μια συλλογή μεταφρασμένων tutorials στα Ελληνικά. Κατά δεύτερον, αυτός που σου στέλνει tutorials πληρώνεται? Απ' ότι καταλαβαίνω όχι...Θέλεις δηλαδή να σου δίνουν υλικό και να παίρνεις εσυ τα λεφτά από τις διαφημίσεις, που έχεις ήδη κοτσάρει (τις θέσεις) μπροστά μπροστά χωρίς να έχει το site περιεχόμενο... Χμμμ... Μήπως θέλεις να αναλάβεις τα έξοδα του server; Αντί να στηρίξουμε μια ελληνική προσπάθεια το αρπάξαμε από το γιακά το παιδί.
alexzzz Δημοσ. 16 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2009 Μήπως θέλεις να αναλάβεις τα έξοδα του server;Αντί να στηρίξουμε μια ελληνική προσπάθεια το αρπάξαμε από το γιακά το παιδί. και μένα μου κακοφάνηκε nikan... δεν λέω να μην βάλει διαφημίσεις αλλά το να υπάρχουν ήδη θέσεις χωρίς ούτε ένα tutorial μέσα είναι κάπως... Ειδικά όταν όπως λέει ο silverthan τα tutorial θα γράφονται δωρεάν από τον επισκέπτη. Νομίζω ότι ένα δίκιο το έχουμε που το αναφέρουμε... Κατά τα άλλα... ανοίχτε, έχω όρεξη να γράψω!
silverthan Δημοσ. 16 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2009 Μήπως θέλεις να αναλάβεις τα έξοδα του server; Αντί να στηρίξουμε μια ελληνική προσπάθεια το αρπάξαμε από το γιακά το παιδί. Πόσα είναι δηλαδή τα έξοδα του server...? 5€ το μήνα? 10€????? Ή μήπως το κάνει το site σαν καλός web σαμαρείτης? Ούτε από το "γιακά" το έπιασα το παιδί ούτε τίποτα... μακάρι να περάσει και το tuts+! Ούτε το ψωμί μου τρώει, ούτε το bandwidth! Ας (αντ)έγραφε καμμιά 20ρια tutorial πρώτα να τα δούμε και μετά ας ζητούσε και κάνα guest post και υποστήριξη.
P@ntso Δημοσ. 16 Μαρτίου 2009 Μέλος Δημοσ. 16 Μαρτίου 2009 Πόσα είναι δηλαδή τα έξοδα του server...? 5€ το μήνα? 10€?????Ή μήπως το κάνει το site σαν καλός web σαμαρείτης? Ούτε από το "γιακά" το έπιασα το παιδί ούτε τίποτα... μακάρι να περάσει και το tuts+! Ούτε το ψωμί μου τρώει, ούτε το bandwidth! Ας (αντ)έγραφε καμμιά 20ρια tutorial πρώτα να τα δούμε και μετά ας ζητούσε και κάνα guest post και υποστήριξη. Φίλε silverthan μελοντικός σκοπός μας είναι άμα πιάσει το όλο σκηνικό να πληρώνουμε 50-100Ε το tutorial. Για αρχή απλά ζητάμε άτομα να βοηθήσουν να γεμίσει το site tutorials. Ούτε να κλέψουμε την δουλειά τους θέλουμε όυτε τίποτα. Άμα κοιτάξεις στα ελληνικά forum υπάρχουν μπόλικα tutorials διασκορπισμένα.Σκοπός είναι να μαζευτούν όλα σε ένα μέρος. Οπότε δεν νομίζω ότι είναι τόσο κακή ιδέα να ειναι μαζεμένα όλα σε ένα μέρος. Άλλωσστε την ίδια αναγνώριση χρίζει κάποιος σε ενα forum και στο site μας. Όποιος ενδιαφέρεται να βοηθήσει είναι ευπρόσδεκτος. Η ομάδα άλλωστε ακόμα συγκροτείται. Όσο για τις διαφημίσεις προς το παρόν ότι διαφήμησή μπεί θα είναι καθαρά για λόγους promotion. Χωρίς λεφτά. Κλασσική δωρεάν ανταλλαγή banners. Όποιος ενδιαφέρεται για ανταλλαγή απλά πρέπει να επικονωνήσει με το mail που αναγράφεται. Δεν πασχίζουμε να βγάλουμε λεφτά. Απλά να δημιουργήσουμε ενά μεγάλο community. Όσο για τα tutorials εννοείται ότι έχουμε μπόλικο υλικό να ανεβάσουμε. Απλά το site είναι live μόνο 24 ώρες. Στην φάση που βρίσκεται απλά θέλουμε να το γεμίσουμε. Μόλις βγεί απο beta να είσαι σίγουρος ότι θα έχει τουλάχιστον 3-4 tutorials σε κάθε κατηγορία. Σας ευχαριστούμε όλους για τις ευχές
Αδμιν Δημοσ. 16 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2009 Καλη αρχη και απο 'μενα. Καλο θα ηταν βεβαια να υπηρχει κατι μεσα πριν βγει το site στον αερα... Αν βρω χρονο και ορεξη, ισως να γραψω κανενα basic tut για το The GIMP. Υπο αδεια Creative Commons ομως. Οχι να κοτσαρετε κανενα Ολ Ραιτς Ρεζερβες απο κατω.
mitsosbmx Δημοσ. 16 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2009 εχω ετοιμο εναν οδηγο αλλα δεν ξερω αν θα σου αρεσει ειναι για να σπας wep μεσα σε 10 λεπτα με aircrack
P@ntso Δημοσ. 16 Μαρτίου 2009 Μέλος Δημοσ. 16 Μαρτίου 2009 Καλη αρχη και απο 'μενα. Καλο θα ηταν βεβαια να υπηρχει κατι μεσα πριν βγει το site στον αερα... Αν βρω χρονο και ορεξη, ισως να γραψω κανενα basic tut για το The GIMP. Υπο αδεια Creative Commons ομως. Οχι να κοτσαρετε κανενα Ολ Ραιτς Ρεζερβες απο κατω. Εννοείται φίλε μου. Ότι υλικό υπάρχει στο site είναι free και υπο την άδεια του δημιουργού του. Περιμένουμε νέα σου
P@ntso Δημοσ. 16 Μαρτίου 2009 Μέλος Δημοσ. 16 Μαρτίου 2009 Καλη αρχη και απο 'μενα. Καλο θα ηταν βεβαια να υπηρχει κατι μεσα πριν βγει το site στον αερα... Αν βρω χρονο και ορεξη, ισως να γραψω κανενα basic tut για το The GIMP. Υπο αδεια Creative Commons ομως. Οχι να κοτσαρετε κανενα Ολ Ραιτς Ρεζερβες απο κατω. Εννοείται φίλε μου. Ότι υλικό υπάρχει στο site είναι free και υπο την άδεια του δημιουργού του. Περιμένουμε νέα σου
P@ntso Δημοσ. 20 Μαρτίου 2009 Μέλος Δημοσ. 20 Μαρτίου 2009 Ψάχνουμε άτομα για να συμπληρώσουν τις κενές θέσεις στο προσωπικό μας και να απαρτήσουν το team του GreekTuts.net. Τα άτομα αυτά πρέπει να είναι αφοσιωμένα σε αυτό που τους έχει ανατεθεί να κάνουν, vα είναι σε πλήρη επικοινωνία με το υπόλοιπο προσωπικό καθώς και να έχουν όρεξη να βοηθήσουν στη δημιουργία του μεγαλύτερου δικτύου ελληνικών tutorial. Περισσότερα στο GreekTuts.net
P@ntso Δημοσ. 23 Μαρτίου 2009 Μέλος Δημοσ. 23 Μαρτίου 2009 Η ημερομηνία που ανοίγουμε την ιστοσελίδα και φεύγει αυτό το ενοχλητικό BETA δίπλα απο το κεντρικό μας σήμα έχει πλέον οριστεί. Έτσι λοιπόν στις 15 Απριλίου η ιστοσελίδα μας θα λειτουργεί κανονικά για το κοινό. Ο ενθουσιασμός είναι πολύ μεγάλος και περιμέναμε αυτή την στιγμή εδώ και πολύ καιρό. Και βέβαια για να γιορτάσουμε το Grand Opening, θα φιλοξενίσουμε έναν τεράστιο διαγωνισμό σε συνεργασία με ένα απο τα μεγαλύτερα ονόματα δημιουργίας γραφικών στον χώρο. Γι’αυτό μείνετε κοντά μας μέχρι τότε, γραφτείτε στα RSS Feed μας και υποστηρίξτε μας αφήνοντας ένα μήνυμα σε όποιο απο τα βοηθήματα/άρθρα/freebies βρήκατε ενδιαφέροντα. Θέλουμε να ευχαριστήσουμε όλους εσάς που πιστέψατε σε εμάς και συνεχίζετε να πιστεύετε. Χάρη σε εσάς παίρνουμε την δύναμη και συνεχίζουμε το έργο μας. Απο μέρους μας, υποσχόμαστε πως θα παρέχουμε πάντα το καλύτερο υλικό βοηθημάτων, δωρεάν αρχείων και άρθρων και βέβαια ΠΑΝΤΑ δωρεάν. Επόμενο ραντεβού … 15 Απριλίου
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.