kritsman Δημοσ. 16 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2009 γεια σας!!!θα ηθελα να κανω ενα format σε ενα πσ αλλα το προβλημα ειναι οτι δεν εχω κανενα απολυτος driver και επισης δεν εχω ιδεα απο τι αποτελειτε ακριβως ο υπολογιστης.τι μπορω να κανω? ευχαριστω προκαταβολικα!!
Γιάννης Platano Δημοσ. 16 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2009 Υπαρχουν προγραμματα οπως το everest που σου λενε απο τι υλικο αποτελειται οποτε μπορεις να βρεις απο πριν τους drivers και να κανεις μετα format.
micos000 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2009 Αυτό που σε ενδιαφέρει ιδιαίτερα είναι η μητρική και το modem ή αν έχεις κάποια κάρτα δικτύου. Όλα τα άλλα τα βρίσκεις αφού συνδεθείς στο internet. Την μητρική θα πρέπει να την δεις ανοίγοντας το κουτί για σιγουριά. Θα πρέπει να αναγράφεται πάνω στην πλακέτα με μεγάλα γράμματα η μάρκα και το μοντέλο (π.χ. MSI 945P-Neo2). Αυτό περισσότερο είναι για την κάρτα ήχου, αν είναι ενσωματωμένη, αλλιώς τρέχα-γύρευε. Το everest, αν και καλό, μου έχει δώσει λάθος μοντέλο μητρικής σε παλαιότερα μηχανήματα. Το modem (αν έχεις) θα πρέπει να συνοδεύεται από δικούς του drivers. Την κάρτα γραφικών θα την βρει φαντάζομαι το everest.
aledjo Δημοσ. 18 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2009 κανε εγκατασταση και μετα βαλε το Driver magician και Driver.Genius.Pro.v8.0.! αυτα βρισκουν το υλικο και τους drivers μονα τους... με εχουν σωσει πολλες φορες.
kritsman Δημοσ. 18 Μαρτίου 2009 Μέλος Δημοσ. 18 Μαρτίου 2009 οκ ευχαριστω παιδια!!θα δοκιμασω και θα σας πω..
deminho11 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2009 κανε εγκατασταση και μετα βαλε το Driver magician και Driver.Genius.Pro.v8.0.! αυτα βρισκουν το υλικο και τους drivers μονα τους... με εχουν σωσει πολλες φορες. Αυτό εξήγησέ μου λίγο τί κάνει... Δηλαδή σε ένα pc φίλου μου που έκανε μλκ και έσβησε τα Windows και δεν έχει τους driver μπορεί με αυτό να κάνει εγκατάσταση πάλι τα Vista και μετά αυτά να βρούν και να κατεβάσουν τους απετούμενους drivers???
aledjo Δημοσ. 18 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2009 Αυτό εξήγησέ μου λίγο τί κάνει... Δηλαδή σε ένα pc φίλου μου που έκανε μλκ και έσβησε τα Windows και δεν έχει τους driver μπορεί με αυτό να κάνει εγκατάσταση πάλι τα Vista και μετά αυτά να βρούν και να κατεβάσουν τους απετούμενους drivers??? ακριβως! το μονο που χρειαζεται ειναι να βλεπει τη καρτα δικτυου για να μπορει να μπει στο ιντερνετ. αμα δε τη βλεπει τοτε μπορει να βαλεις μια αλλη καρτα δικτυου ή καποιο usb stick wirelless. εκτος αν ειναι modem usb οπου εκει δε χρειαζεται καρτα δικτυου.
deminho11 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2009 Μέσω Linux ξέρεις πώς μπορεί να δεί τί κάρτα δικτύου έχει και να κατεβάσει τον driver?
aledjo Δημοσ. 18 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2009 Μέσω Linux ξέρεις πώς μπορεί να δεί τί κάρτα δικτύου έχει και να κατεβάσει τον driver? μα δεν υπαρχει λογος. βαλε τα windows xp ή vista και μετα βαλε το προγραμα.... οι περισσοτερες καρτες δουλευουν χωρις drivers.... οποτε δε θα εχεις προβλημα.
liopyr Δημοσ. 18 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2009 1. download driverpack. 2. Mount 3. Search/update drivers 4. Profit.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.