Προς το περιεχόμενο

Mια καλη agp

alexis333

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
+1 GB DDR1 = 25 ευρω, καινουργιο ;)

Mπα αστο. Πανε πολλα τα εξοδα.

Θα παιζω στο αλλο pc που εχω με την 4850 και 4 γιγα ραμ ;)

Σας ευχαριστω ολους για τη βοηθεια σας

Tο μονο που Δε βρηκα λυση ακομα ειναι το προβλημα με τη μαυρη οθονη που εχω βαλει και σχετικο θεματακι στο harware κομματι του φορουμ. Aν εκει εχει κανενας ιδεα κι εκει Θα ηταν πολυ καλο

Eυχαριστω

Δημοσ.
Mπα αστο. Πανε πολλα τα εξοδα.

Σε καθε περιπτωση, η αγορα μνημης αξιζει τον κοπο -και ιδιως οταν εχεις τοση λιγη :shifty:

Θα κανει περισσοτερο λειτουργικο το συστημα, αν προκειται να το κρατησεις forever,

αλλα & να το δωσεις, 1GB θα πιασει (τουλαχιστον) 15 ευρω => αρα εχει νοημα η ram.

Δημοσ.
Λεμε οτι

1) Με 256 ραμ καλα καλα XP δε παιζεις ικανοποιητικα...

2) Τροφοδοτικο οκ για 3650 ;)

3) Crysis με Pentium 4 μη περιμενεις να παιξει ποτε :P

σε παρακαλω.... το δικο μου γιατι το παει μια χαρα και 2 τρομαρες (αυτο της υπογραφης με την 3650) 1280χ1024 και ολα στο med ???:P

Δημοσ.
σε παρακαλω.... το δικο μου γιατι το παει μια χαρα και 2 τρομαρες (αυτο της υπογραφης με την 3650) 1280χ1024 και ολα στο med ???:P

και εγώ έχω ένα φίλο με p4 στα 3 και 7600 gs που σε 800χ600 παίζει αρκετά ικανοποιητικά το crysis:p

Δημοσ.
και εγώ έχω ένα φίλο με p4 στα 3 και 7600 gs που σε 800χ600 παίζει αρκετά ικανοποιητικά το crysis:p

ας του δοσει λιγη αναλυση τραβαει...και εγω με 7600 ειμουν...

Δημοσ.

P4-2.6Ghz-1.5 gb ram-AH3650 AGP-XP το τροφοδοτικο μου νομιζω οτι ειναι 320W,

εκτος του οτι παγωνουν λιγο τα Frames Per Second :confused:... αμα απενεργοποιησω το Antivirus μια χαρα το παιζει το Crysis ειτε σε Medium ακομα και High settings , σε 1024χ....(κατι):-D ,

(παιδια νομιζετε οτι ισως το τροφοδοτικο μου προκαλει προβληματακια?...

γιατι που και που οταν συνδεω καμια USB,παγωνει και θελει restart...:rolleyes: )

• Moderators
Δημοσ.

High? Με P4? Crysis? εχμμμ μιλαμε για το ιδιο παιχνιδι? :P

Γιατι εδω με 9500GT και Core2 και παλι σε hi (1280) ζοριζοταν... :P

Δημοσ.

Ναι ναι... :P

Καταλαβαινω οτι ακουγετε καπως,αλλα ετσι ειναι :-D

Σε hi με αναλυση 1024χ768 antivirus απενεργοποιημενο και οτι αλλο μπορω :o ... και με λιγα fps να χανονται που και που :mrgreen: ...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...