onty Δημοσ. 16 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2009 Hello everybody..Ενα φιλαρακι εχει την Sony Bravia kdl-32v4240 και την εχει συνδεσει με τo pc ASUS 3870x2 με καλωδιο dvi->hdmi... Σε οποια αναλυση και να την βαλουμε δεν φαινονται ολα καθαρα αλλα θολα.. Πειραξα το ccc αλλα τζιφος..Υπεθεσα οτι θελει drivers της τηλεορασης αλλα το cd που ειχε μαζι η οθονη εχει μονο οδηγιες και ετσι σαν οθονη φιανεται το κλασικο pnp monitor.. Τι πρεπει να κανω? Κριμα να φαινεται τοσο μαπα..:shock:
Super Moderators Thresh Δημοσ. 16 Μαρτίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 16 Μαρτίου 2009 δεν νομίζω ότι θέλει drivers, πρώτη φορά ακούω κάτι τέτοιο... παίξε μια με d-sub...
onty Δημοσ. 16 Μαρτίου 2009 Μέλος Δημοσ. 16 Μαρτίου 2009 Με το δ-sub που δοκιμασαμε δεν εμφανιζε τπτ οταν εμπαινε στα windows και εγραφε out of range οτι συνδιασμο αναλυσης-hz και αν καναμε.. Παντως στην δικια μου την lg εχω cd με drivers και τους περναω μεσω update driver της οθονης και μετα την εμφανιζει σαν lg+to modelo με εμφανως καλυτερη ποιοτητα εικονας , ενω πριν την ειχε σαν standar PnP monitor..
Super Moderators Thresh Δημοσ. 16 Μαρτίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 16 Μαρτίου 2009 δοκίμασε να ψάξεις τους drivers στο site της Sony αν και αμφιβάλω ότι θα βρεις κάτι... δοκίμασε και μέσω windows update...
firewalker Δημοσ. 16 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2009 Όταν βάζεις d-sub πρέπει πριν βάλεις την tv να αλλάξεις ανάλυση σε μία που υποστηρίζετε από την tv. Αλλιώς βγαίνει εκτός ορίων με το σχετικό μήνυμα να ενημερώνει (Out of range).
onty Δημοσ. 16 Μαρτίου 2009 Μέλος Δημοσ. 16 Μαρτίου 2009 Το d -sub ειναι για τα ελατα. Εβαλα αναλυση την μικροτερη δυνατη οπως γραφει στο manual της TV και την αναλογη συχνοτητα και παλι εβγαζε out of range.Ενω με το hdmi δεν εκανα τπτ και ανοιξε κανονικα αλλα λιγο θολα.Κοιταξα στην Sony αλλα @@. Γαμτ θα σκασω αν δεν το φτιαξω...
soulnick Δημοσ. 16 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2009 Το d -sub ειναι για τα ελατα. :lol: εγω συνηθως λεω "για το ποταμι"
nikosl Δημοσ. 16 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2009 Το d -sub ειναι για τα ελατα. Εβαλα αναλυση την μικροτερη δυνατη οπως γραφει στο manual της TV και την αναλογη συχνοτητα και παλι εβγαζε out of range.Ενω με το hdmi δεν εκανα τπτ και ανοιξε κανονικα αλλα λιγο θολα.Κοιταξα στην Sony αλλα @@.Γαμτ θα σκασω αν δεν το φτιαξω... Δεν υπάρχουν οδηγοί για τις τηλεοράσεις. Σιγουρέψου ότι βάζεις σε σωστό mode την τηλεόραση (συνδεση pc λέγεται), επίσης απενεργοποίησε απο τους οδηγούς την προβολή στην οθόνη του υπολογιστή σου και παίξε με ρυθμούς ανανέωσης και αναλύσεις.
onty Δημοσ. 16 Μαρτίου 2009 Μέλος Δημοσ. 16 Μαρτίου 2009 :lol: εγω συνηθως λεω "για το ποταμι" Ρε ελεινε τυπε μου ηρθε mail και χαρηκα λεω αντε καποιος θα μου βρηκε την λυση αλλα εσυ περα βρεχει. Σε συγχωρω επειδη χρησημοποιουμε παραπλησιες εκφρασεις...:-D
soulnick Δημοσ. 16 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2009 Ρε ελεινε τυπε μου ηρθε mail και χαρηκα λεω αντε καποιος θα μου βρηκε την λυση αλλα εσυ περα βρεχει. Σε συγχωρω επειδη χρησημοποιουμε παραπλησιες εκφρασεις...:-D thanks! [/tiny_spam] τωρα που το σκεφτομαι, μου εχει τυχει κατι παραμοιο με μια LG pc/tv του θειου μου. της εδινε σημα απο το pc μεσω dsub και τα εδιχνε ολα θολα. η vga του ηταν μια onboard της intel. κατεβασα τελευταιο driver και επαιξα με το μεγεθος της γραμματοσειρας των xp... καλη επιτυχια φιλαρακι!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.