SOWHAT Δημοσ. 16 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2009 Τι είναι καλύτερο από άποψης θορύβου όσον αφορά στο τροφοδοτικό;;; Να είναι όπως στα παλιά κουτιά, δηλαδή πάνω ή να είναι κατά τη νέα διάταξη κάτω;;; Μήπως το κάτω, δημιουργεί περισσότερες δονήσεις και δη περισσότερο θόρυβο;;; Θα ενδιαφερόμουν πολύ να ακούσω τις εμπειρίες σας και τις απόψεις σας...
ducatirulez Δημοσ. 16 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2009 Οι δονησεις και ο περισσοτερος θορυβος που αναφερεις ειναι περισσοτερο θεμα ποιοτητας κατασκευης του κουτιου αλλα και του τροφοδοτικου παρα της θεσης τοποθετησης του τελευταιου.
Evilnye Δημοσ. 18 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2009 Μιας κ ετοιμάζομαι να καθαρίσω τον υπολογιστή μου εντός της εβδομάδας, ήθελα να ρωτήσω εάν απλά η χρήση βιδών με λαστιχάκι στις θήκες των δίσκων έχει σημαντικό αποτέλεσμα στο θόρυβο του pc σε ένα συμβατικό κουτί κ τροφοδοτικό. Επειδή σκέφτομαι να αντικαταστήσω τις απλές που έχει ήδη μέσα. Αυτές εδώ έχω βρει, http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=20&category=69977847&product=1095137 Εν τω μεταξύ ξέρει κανείς αν μπορώ να βρω κάπου κ φθηνότερα; σε κανένα κατάστημα με εργαλεία πχ;
gf030 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2009 Μιας κ ετοιμάζομαι να καθαρίσω τον υπολογιστή μου εντός της εβδομάδας, ήθελα να ρωτήσω εάν απλά η χρήση βιδών με λαστιχάκι στις θήκες των δίσκων έχει σημαντικό αποτέλεσμα στο θόρυβο του pc σε ένα συμβατικό κουτί κ τροφοδοτικό. Επειδή σκέφτομαι να αντικαταστήσω τις απλές που έχει ήδη μέσα. Αυτές εδώ έχω βρει, http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=20&category=69977847&product=1095137 Εν τω μεταξύ ξέρει κανείς αν μπορώ να βρω κάπου κ φθηνότερα; σε κανένα κατάστημα με εργαλεία πχ; :lol::lol: 4 βιδες 9 ευρω? ψαχνουν για μ@λ@κες εκει στο πλαισιο... Κανε αυτο που εκανα εγω φιλε μου: Βρες ενα κομματι πλατυ σκληρο λαστιχο παχους περιπου 2-3 χιλιοστων, κοφτο σε μικρα κομματακια, κανε μια τρυπουλα στη μεση να περναει η βιδα και βαλε απο 2 σε καθε βιδα, πχ. ενα στο κεφαλι της βιδας πρωτου περασει στο σασι και ενα αφου περασει, πχ. μεταξυ σασι και σκληρου. Δουλευει 100%
geo29 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2009 :lol::lol: 4 βιδες 9 ευρω? ψαχνουν για μ@λ@κες εκει στο πλαισιο...Κανε αυτο που εκανα εγω φιλε μου: Βρες ενα κομματι πλατυ σκληρο λαστιχο παχους περιπου 2-3 χιλιοστων, κοφτο σε μικρα κομματακια, κανε μια τρυπουλα στη μεση να περναει η βιδα και βαλε απο 2 σε καθε βιδα, πχ. ενα στο κεφαλι της βιδας πρωτου περασει στο σασι και ενα αφου περασει, πχ. μεταξυ σασι και σκληρου. Δουλευει 100% φιλε μου εισαι πολυ σωστος μακαρι να σκευτοντουσαν ολοι να εξοικονομησουν μερικα ευρω με απλες λυσεις αλλα εχουμε μαθει στα ετοιμα και δεν το βαζουμε να δουλευση το ριμαδη
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.