PaokToTheBone Δημοσ. 15 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2009 Σκεφτομαι να παρω το παρακατω πισι για να κανω την χρηση που αναφερεται στον τιτλο...Υπαρχει κατι που πρεπει να αλλαξω?Εχετε να μ προτεινετε καποιο κουτι που να χωραει ολα αυτα χωρις να στρημοχνονται?Να μην ξεφυγουμε κατα πολυ απο τα 800 ευρο...
JIMBOAthens Δημοσ. 15 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2009 Πως ακριβώς σκέφτεσαι να οδηγήσεις τα 4 monitor και σε τι μορφή? (desktop extension, clone, κ.τ.λ.)
PaokToTheBone Δημοσ. 15 Μαρτίου 2009 Μέλος Δημοσ. 15 Μαρτίου 2009 desktop Εxtension και οχι clone.Χρειαζομαι να προβαλω αλλα πραμματα στο κα8ε μονιτορ...Και ενα να το εχω εγω για να επεξεργαζομαι πραμματα...Ξερω οτι με Crossfire δεν γινεται να εχω 4 monitor αλλα το εψαξα και αν απενεργοποιησεις το Crossfire τοτε μπορεις!Τωρα το ποσο ευκολο εινια να τα ρυ8μισεις ειναι αλλο πραμμα... Edit : Πως ακριβώς σκέφτεσαι να οδηγήσεις τα 4 monitor και σε τι μορφή? (desktop extension, clone, κ.τ.λ.) το κ.τ.λ τι μπορει να ειναι?
JIMBOAthens Δημοσ. 15 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2009 το κ.τ.λ τι μπορει να ειναι? Horizontal span, vertical span, dual view...
PaokToTheBone Δημοσ. 15 Μαρτίου 2009 Μέλος Δημοσ. 15 Μαρτίου 2009 Σωστος!Τωρα ομως τι γινεται με το κουτακι?Λογικα 8α παω για Q9450 αντι του Q9400.Και 2 χ 500gb αντι του 1tb...Αλλα απο κουτι ακομα δν μπορω να βρω κατι φ8ηνο και ποιοτικο...
Green8 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2009 πανω κατω το ιδιο θεμα, εχω αυτην την καρτα Palit 9600 GT SVGA (PCI-Express, DDR3, 512 MB) για δυο ο8ονες .... αλλα θελω αλλη μια προς το παρων εξοδο για μια επιπλεον οθονη. πως θα μπορουσα ( και αν γινεται ) να χρησιμοποιησω εναν imac για τριτη οθονη με τι καλωδια.... και οτι αλλο χρειαζεται? Ευαχαριστω
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.