Προς το περιεχόμενο

Πρόβλημα με Keyboard+Mouse!

XronisR

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα..Το πρόβλημα μου είναι ότι σε παιχνίδια που χρησιμοποιώ mouse με πλκηκτρολόγιο(π.χ GTA4,Far Cry2,Call of Duty)το παιχνίδι κάνει κολλήματα δηλάδη δεν ανταποκρίνεται στις εντολές του πληκτρολογίου αν κουνήσω το ποντίκι....Να σημειώσω πως έχω ασύρματο ποντίκι και ασύρματο πληκτρολόγιο..

Ξέρει κανείς τίποτα?

Δημοσ.

Οταν χαλασουν(ποτε σου ευχομαι) παρε ενσυρματα εκτος και αν θες να παιζεις απο τα 10 μετρα απο την οθονη.

Παρε ολοκαινουργιες μπαταριες. Ποσο καιρο τα εχεις?

Δημοσ.
τους drivers του πληκτρολογιου τους εχεις βαλει????

Ναι..Το μοντέλο είναι αυτό...

http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.575610

Οταν χαλασουν(ποτε σου ευχομαι) παρε ενσυρματα εκτος και αν θες να παιζεις απο τα 10 μετρα απο την οθονη.

Παρε ολοκαινουργιες μπαταριες. Ποσο καιρο τα εχεις?

Πριν κανά μήνα..

Δημοσ.
Το δεν συμφερει. Μπαταριες αλλαξες? τους drivers που σου λεει τους κατεβασες?

Οι drivers υπαρχουν στο cd και εχουν περαστει..Μπαταριες εχουν αλλαχτει αλλα παλι τα ιδια..

Δημοσ.

Απεγκατεστησε και ξαναεγκατεστησε τους drivers,αν παλι κανει τα ιδια δοκιμασε να τα αποσυνδεσεις απο πισω και να τα ξαναβαλεις.

Δημοσ.

Κοιτα μιλησα με εναν φιλο μου που εχει και αυτος περιπου τα ιδια περιφεριακα. Το "test drive" τους το εκανες? δλδ μολις αλλαξεις μπαταρια και στα δυο κουνα το ποντικι σαν τρελο πανω κατω και ανοιξε το word και γραφε συνεχια μπουρδες εστω ωστε να συγχρονιστουν τα πληκτρα! για αρκετο χρονο

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...