XronisR Δημοσ. 15 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2009 Καλησπέρα..Το πρόβλημα μου είναι ότι σε παιχνίδια που χρησιμοποιώ mouse με πλκηκτρολόγιο(π.χ GTA4,Far Cry2,Call of Duty)το παιχνίδι κάνει κολλήματα δηλάδη δεν ανταποκρίνεται στις εντολές του πληκτρολογίου αν κουνήσω το ποντίκι....Να σημειώσω πως έχω ασύρματο ποντίκι και ασύρματο πληκτρολόγιο.. Ξέρει κανείς τίποτα?
panos2171 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2009 τους drivers του πληκτρολογιου τους εχεις βαλει????
FallenAngelGR Δημοσ. 16 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2009 Οταν χαλασουν(ποτε σου ευχομαι) παρε ενσυρματα εκτος και αν θες να παιζεις απο τα 10 μετρα απο την οθονη. Παρε ολοκαινουργιες μπαταριες. Ποσο καιρο τα εχεις?
XronisR Δημοσ. 17 Μαρτίου 2009 Μέλος Δημοσ. 17 Μαρτίου 2009 τους drivers του πληκτρολογιου τους εχεις βαλει???? Ναι..Το μοντέλο είναι αυτό... http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.575610 Οταν χαλασουν(ποτε σου ευχομαι) παρε ενσυρματα εκτος και αν θες να παιζεις απο τα 10 μετρα απο την οθονη.Παρε ολοκαινουργιες μπαταριες. Ποσο καιρο τα εχεις? Πριν κανά μήνα..
FallenAngelGR Δημοσ. 17 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2009 Το δεν συμφερει. Μπαταριες αλλαξες? τους drivers που σου λεει τους κατεβασες?
XronisR Δημοσ. 17 Μαρτίου 2009 Μέλος Δημοσ. 17 Μαρτίου 2009 Το δεν συμφερει. Μπαταριες αλλαξες? τους drivers που σου λεει τους κατεβασες? Οι drivers υπαρχουν στο cd και εχουν περαστει..Μπαταριες εχουν αλλαχτει αλλα παλι τα ιδια..
panos2171 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2009 Απεγκατεστησε και ξαναεγκατεστησε τους drivers,αν παλι κανει τα ιδια δοκιμασε να τα αποσυνδεσεις απο πισω και να τα ξαναβαλεις.
FallenAngelGR Δημοσ. 17 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2009 Κοιτα μιλησα με εναν φιλο μου που εχει και αυτος περιπου τα ιδια περιφεριακα. Το "test drive" τους το εκανες? δλδ μολις αλλαξεις μπαταρια και στα δυο κουνα το ποντικι σαν τρελο πανω κατω και ανοιξε το word και γραφε συνεχια μπουρδες εστω ωστε να συγχρονιστουν τα πληκτρα! για αρκετο χρονο
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.