triggerman Δημοσ. 20 Μαρτίου 2009 Μέλος Δημοσ. 20 Μαρτίου 2009 Λιγο μπερδεμενο μου ακουγεται αυτο.Με λιγα λογια παραλαμβανω το μηχανημα.Το πρωτο πραμα που κανω ειναι να το κανω register.Τουλαχιστον αυτο εκανα με το imac το οποιο αγορασα απο ελλαδα.Δηλα αν αγορασω απο αγγλια θα πρεπει να δηλωσω αγγλια?
desertman Δημοσ. 20 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2009 δεν είμαι σίγουρος αν πρέπει να βάλεις διεύθυνση της χώρας απο την οποία έγινε η αγορά ή μπορείς να βάλεις διεύθυνση και άλλης χώρας στην οποία η apple προσφέρει applecare... πάντως δεν μπορείς να βάλεις διεύθυνση Ελλάδας γιατί δεν υπάρχει στις χώρες επιλογής όταν κάνεις register το applecare... για παράδειγμα... πέρυσι τον Απρίλιο αγόρασα το ipod touch στην αμερική και σήμερα λίγες μέρες πριν τελειώσει η εγγύηση ενός χρόνου, αγόρασα ένα applecare protection plan απο το ebay με 22$ (περίπου 17 ευρώ)... στο site της apple πληκτρολογείς το serial number της συσκευής και το serial number του applecare... διαλέγεις χώρα (στις οποίες δεν συμπεριλαμβάνεται η Ελλάδα), εγώ διάλεξα usa και για αυτό έβαλα διεύθυνση μιας φίλης μου στην Βοστώνη με το δικό μου όνομα... θα μπορούσα να βάλω και το όνομα της φίλης μου αλλά προτίμησα να γίνει register το applecare με το δικό μου όνομα... μετά υπάρχουν 2 επιλογές για να σου στείλουν το applecare protection plan certificate... η μία είναι με ταχυδρομείο στην διεύθυνση που δήλωσες και η άλλη είναι με email... εγώ διάλεξα με email...
triggerman Δημοσ. 20 Μαρτίου 2009 Μέλος Δημοσ. 20 Μαρτίου 2009 Με λιγα λογια απ οτι καταλαβα τουλαχιστον ειναι πεταμενα λεφτα να αγορασεις applecare στην ελλαδα.Διοτι το να δηλωσω μια οποιαδηποτε χωρα δεν ειναι οτι καλυτερο μιας και οταν χρειαστει να κανω χρηση του applecare θα δουνε την διευθυνση και τοτε την πατησα.Τα λεω σωστα ή παλι δεν καταλαβα.Ας βοηθησει και καποιος αλλος αν ξερει σιγουρα πως γινεται η ολη διαδικασια
desertman Δημοσ. 20 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2009 όχι δεν είναι πεταμένα λεφτά... η εγγύηση είναι διεθνής... πχ....το δικό σου imac, που απο ότι κατάλαβα το καλύπτει ακόμα η εγγύηση... αν για κάποιο λόγο είσαι σε άλλη χώρα και χαλάσει θα πας σε ενα εξουσιοδοτημένο service στην πόλη που βρίσκεσαι για να στο φτιάξουν... το applecare είναι επέκταση εγγύησης...
triggerman Δημοσ. 20 Μαρτίου 2009 Μέλος Δημοσ. 20 Μαρτίου 2009 Το imac το εφερα ως παραδειγμα επειδη ειναι αγορασμενο απο ελλαδα οποτε και το εκανα register στην σελιδα της rainbow.Το θεμα ειναι οτι σκεφτομαι τωρα να αγορασω ενα macbook απο αγγλια και επειδη δεν μπορω να διαθεσω και τα εξτρα χρηματα που απαιτουνται για το applecare σκεφτομαι καποια στιγμη μεσα στον χρονο να το αγορασω.Το θεμα ειναι οταν το αγορασω αρχικα σε ποια χωρα θα το κανω register.Και στην συνεχεια οταν αγορασω και το applecare που θα το κανω και αυτο register(εννοω σε ποια χωρα,διευθυνση κτλ)
haHa Δημοσ. 20 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2009 Το imac το εφερα ως παραδειγμα επειδη ειναι αγορασμενο απο ελλαδα οποτε και το εκανα register στην σελιδα της rainbow.Το θεμα ειναι οτι σκεφτομαι τωρα να αγορασω ενα macbook απο αγγλια και επειδη δεν μπορω να διαθεσω και τα εξτρα χρηματα που απαιτουνται για το applecare σκεφτομαι καποια στιγμη μεσα στον χρονο να το αγορασω.Το θεμα ειναι οταν το αγορασω αρχικα σε ποια χωρα θα το κανω register.Και στην συνεχεια οταν αγορασω και το applecare που θα το κανω και αυτο register(εννοω σε ποια χωρα,διευθυνση κτλ) Δεν θα εεις κανενα προβλημα φιλε, δηλωσε κ στις 2 περιπτωσεις για χωρα την Αγγλια. Η εγγυηση θα ισχυει κ εδω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.