Προς το περιεχόμενο

Αγορα μεταχειρισμενου macbook και Applecare

triggerman

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Λοιπον εχω βαλει στο ματι ενα μεταχειρισμενο macbook το οποιο δεν εχει κλεισει ακομα χρονο δηλαδη ειναι εντος εγγυησης.Θα ηθελα να ρωτησω αν το αγορασω πριν ληξη η εγγυηση του μπορω αγοραζοντας ενα applecare plan να επεκτεινω την εγγυηση του για αλλα 3 χρονια επιπλεον?Το macbook απ οτι μου ειπε ο πωλητης ειναι αγορασμενο απο γερμανια(applestore).Οποτε θα ηταν καλο να αγορασω ενα applecare απο γερμανια ή δεν εχει σημασια?Αυτα μεχρι στιγμης

Ευχαριστω

• Super Moderators
Δημοσ.

Απ' ότι γνωρίζω, οποτεδήποτε αγοράσεις πακέτο AppleCare πριν τη λήξη του έτους (που είναι η αρχική διάρκεια εγγύησης που δίνει η Apple), καλύπτεσαι.

Δεν έχει σημασία από πού θα αγοράσεις το πακέτο AppleCare, αρκεί να το αγοράσεις. ;)

Δημοσ.

Επειδη δεν ξερω καθολου τι παιζει με το applecare το μονο που χρειαζεται ειναι να ξανακανεις register το προιον?

Βρηκα αυτο στο ebay : http://cgi.ebay.co.uk/AppleCare-3-Yr-Coverage-for-Macbook-Macbk-Air-MA519LL-A_W0QQitemZ230331035769QQcmdZViewItemQQptZApple_Laptops?hash=item230331035769&_trksid=p3286.m63.l1177#ht_1150wt_1086

O πωλητης λεει πως δεν στελνει καμια συσκευασια απλα στελνει ενα κωδικο για να κανεις register το προιον.Αυτο ειναι ολο?

Δημοσ.
O πωλητης λεει πως δεν στελνει καμια συσκευασια απλα στελνει ενα κωδικο για να κανεις register το προιον.Αυτο ειναι ολο?
Ετσι ακριβως ειναι φιλε μου! Προχωρα στην αγορα αφοβα
Δημοσ.

Να ρωτήσω κάτι και εγώ. Αγόρασα από Ελλάδα macbook. Μπορώ να αγοράσω και εγώ applecare από το ebay και αν μου χαλάσει να μου το φτιάξουν εδώ Ελλάδα;

Δημοσ.
Να ρωτήσω κάτι και εγώ. Αγόρασα από Ελλάδα macbook. Μπορώ να αγοράσω και εγώ applecare από το ebay και αν μου χαλάσει να μου το φτιάξουν εδώ Ελλάδα;

Δες εδω:

http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?p=2576650#post2576650

Το καλυτερο που εχεις να κανεις ειναι να δωσεις στον Salvation το s/n του φορητου σου κ να σου πει αν τελικως γινεται να αγορασεις applecare απο το εξωτερικο.

Αν τελικως γινεται κ μπορεις να κανεις enroll το applecare protection plan σε ελληνικο macbook, τοτε απο την στιγμη που θα εχει επισημο applecare protection plan φυσικα κ θα στο φτιαχνουν εδω στην Ελλαδα.

Δημοσ.
Δες εδω:

http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?p=2576650#post2576650

Το καλυτερο που εχεις να κανεις ειναι να δωσεις στον Salvation το s/n του φορητου σου κ να σου πει αν τελικως γινεται να αγορασεις applecare απο το εξωτερικο.

Αν τελικως γινεται κ μπορεις να κανεις enroll το applecare protection plan σε ελληνικο macbook, τοτε απο την στιγμη που θα εχει επισημο applecare protection plan φυσικα κ θα στο φτιαχνουν εδω στην Ελλαδα.

ευχαριστώ, έστειλα pm.

Δημοσ.

Μου έβγαλε αυτό:

ur records indicate that your product is covered under Apple's Limited Warranty which is estimated to expire on 16 December 2009.

Your product is not eligible for complimentary phone support.

If you believe that this information is inaccurate, learn how to update your coverage status. Please put your sales receipt in a safe place. You will need it for warranty validation.

Extend your service and support coverage for your product with the AppleCare Protection Plan. If you have already purchased an AppleCare Protection Plan, make sure you have registered it.

Οπότε μπορώ να αγοράσω apple care.

Δημοσ.

Για να ξέρετε, επειδή με παίρνουν συνέχεια πελάτες γι'αυτό...το support page συνήθως λέει άλλα ντι άλλων για το support... τώρα σε αυτή την περίπτωση όπως είπα και στον zerocool, θα ξέρω ακριβώς την Τετάρτη.

Δημοσ.

αγόρασα ipod touch applecare απο το ebay με 22$ και μόλις το έκανα register στο site της apple...

το ipod ήταν αγορασμένο απο usa πέρυσι τον απρίλιο, για διεύθυνση έβαλα μιας φίλης μου στην Βοστώνη...

πάντως και απο εδώ να ήταν αγορασμένο, διαλέγεις μια άλλη χώρα στην οποία παρέχεται το applecare και βάζεις μια διεύθυνση της τάδε χώρας...

Δημοσ.

Όχι φίλε μου... άμα το προϊόν στο οποίο θα βάλεις το applecare είναι απο IMC Country, δε μπορείς να βάλεις applecare... είναι ακόμα μπερδεμένο το θέμα με τα IMC Countries...

Δημοσ.
Όχι φίλε μου... άμα το προϊόν στο οποίο θα βάλεις το applecare είναι απο IMC Country, δε μπορείς να βάλεις applecare... είναι ακόμα μπερδεμένο το θέμα με τα IMC Countries...

εννοείς οτι δεν θα με αφήσει να κάνω register το applecare protection plan στο site της apple...???

Δημοσ.

Αν αγορασεις macbook ας πουμε απο αγγλια μιας και αυτη την περιοδο συμφερει λογω ισοτιμιας δεν υπαρχει προβλημα με το applecare ετσι δεν ειναι?Δηλαδα μεσα στον χρονο αγοραζεις οποτε θελεις ενα applecare και το κανεις register.Αλλα στα στοιχεια τι θα βαλεις αγγλια ή ελλαδα?Ιδου το ερωτημα

Δημοσ.
Αν αγορασεις macbook ας πουμε απο αγγλια μιας και αυτη την περιοδο συμφερει λογω ισοτιμιας δεν υπαρχει προβλημα με το applecare ετσι δεν ειναι?Δηλαδα μεσα στον χρονο αγοραζεις οποτε θελεις ενα applecare και το κανεις register.Αλλα στα στοιχεια τι θα βαλεις αγγλια ή ελλαδα?Ιδου το ερωτημα

θέλει διεύθυνση της χώρας που διαλέγεις όταν κάνεις register το applecare protection plan...

και επειδή η ελλάδα δεν είναι στις χώρες επιλογής, αναγκαστικά βάζεις διεύθυνση άλλης χώρας...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...