Προς το περιεχόμενο

προβλημα με διαχειριση usb σε MSI K8T Neo-FIS2R

pkotzia

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα. Σας γραφω για να μου δωσετε τα φωτα σας στο παρακατω προβλημα.

Αγορασα προσφατα την Logitech USB Camera (Orbit/Sphere AF). Εγκατεστησα κανονικα τους drivers όπως και το software που την συνόδευε μετά απο format και εγκατασταση του winxp sp2. Η μητρική μου είναι η MSI K8T Neo-FIS2R με AMD Athlon 64, 2066 MHz . Παρατηρησα οτι το software της Logitech κολουσε συνεχεια.Εκανα αναβαθμιση και του software και των drivers απο το site της Logitech χωρις να αλλαζει κατι, αφου πρωτα εκανα απεγκατασταση των προηγουμενων drivers. Μη μπορωντας να καταλαβω το προβλημα την πηγα στο Πλασιο για ελεγχο. Το service του πλαισιου δεν ειδε καποιο προβλημα στο δικο τους συστημα και ετσι αρνηθικαν την αντικατασταση. Μου ειπαν το προβλημα πιθανον να ειναι στην λανθασμενη διαχειριση τησ mb οσον αφορα τo ρευμα των usb. Τοτε αγορασα μια pci καρτα με usb, την εγκατεστησα αλλα το προβλημα παραμενει.Να σημειωσω οτι προσφατα εκγατεστησα και καινουργιο τροφοδοτικο. Θα εκτιμουσα την βοηθεια σας στην ευρεση του προβληματος που δεν λειτουργει σωστα η camera και λυσεις εαν υπαρχουν.

Δημοσ.

Την πηγα στο πλασιο και μου ειπαν οτι δεν ειχε προβλημα. Χεσ ε τν ηλεκτρική σκούπα καθαρισα οσο μπορουσα την σκονη απο την μιτρική. Τα πραγματα ειναι καπως καλυτερα αλλα το προβλημα παραμενει.

• 8 μήνες μετά...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...