fasmatikos Δημοσ. 15 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2009 Γεια σας, Θέλω να μου συστήσετε κάποια ελαφριά sequrity suite για το Laptop.... Στο PC μου έχω το kaspersky IS αλλά εκεί δεν με απασχολεί άμα είναι βαριά ή όχι... για το Laptop μου όμως δεν θέλω να μου "τρώει" τους πόρους τους συστήματος.....Για πείτε καμία ιδέα
Antwni Δημοσ. 15 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2009 Για ελαφρύ antivirus προτιμούν οι περισσότεροι το Nod32 αν θες free δοκίμασε το Avira antivir!! Δεν ζητάς τα καλύτερα αλλά τα πιο ελαφριά έτσι?? Κοίτα και την υπογραφή μου!!
fasmatikos Δημοσ. 15 Μαρτίου 2009 Μέλος Δημοσ. 15 Μαρτίου 2009 Για ελαφρύ antivirus προτιμούν οι περισσότεροι το Nod32 αν θες free δοκίμασε το Avira antivir!!Δεν ζητάς τα καλύτερα αλλά τα πιο ελαφριά έτσι?? Κοίτα και την υπογραφή μου!! mmmmm, το έχω ακούσει και εγω για το nod32 .......να βαλω sequrity suite (firewall, antivirus, malware κτλ) ή μόνο antivirus και να κρατήσω το firewall των windows vista???
alexzzz Δημοσ. 15 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2009 Χτες που πήρα το καινούριο μου λαπιτόπι έβαλα το Comodo Internet security... κάτι ελαφρύ και free έψαχνα και εγώ και μέχρι τώρα είναι πολύ καλό.
command Δημοσ. 21 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2009 mmmmm, το έχω ακούσει και εγω για το nod32 .......να βαλω sequrity suite (firewall, antivirus, malware κτλ) ή μόνο antivirus και να κρατήσω το firewall των windows vista??? μόνο το antivirus κράτησε. Οταν είχα εγκαταστήσει όλο το eset suite το βρήκα τελικά περιτό
micos000 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2009 Δοκίμασε Norton IS 2009... θα εκπλαγείς Όντως είναι πολύ ελαφρύ. Καμιά σχέση με τις παλαιότερες εκδόσεις. +1 για Comodo αν ψάχνεις για free Για free είναι άπαιχτο. Απλά δεν τα πάει τόσο καλά στον τομέα του virus control νομίζω.
jtsc21 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2009 avira free για antivirus commodo free για firewall βεβαια υπαρχει και το antivirus του commodo αλλα δεν τοχω δοκιμασει απλα ξερω οτι ειναι ελαφρυ
elven Δημοσ. 22 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2009 jtsc21 ζητάει σουίτα όμως. micos000 δεν το κράτησα και πολύ να σου πω την αλήθεια,εξαρτάται τον χρήστη,και με πανάθλιο antivirus μόνο με το Defence+ +UAC αν έχει Vista είσαι προστατευμένος αρκετά εώς πάρα πολύ μη πω,θα σου σπάσει τα νεύρα μέχρι να το φέρεις στα μέτρα σου αλλά τουλάχιστον θα ξέρεις τι σου γίνεται Δεν θέλει ακραίες λύσεις και να ψάχνεις το τέλοιο AV που έτσι κι αλλιώς δεν υπάρχει,βοηθητικά είναι αυτά όχι αυτόνομο μέτρο προστασίας
Physics_Rulez Δημοσ. 22 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2009 Ελαφριά suite είναι το symantec endpoint protection. Πράγματι η symantec έχει κάνει βήματα μπροστά.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.