alexzzz Δημοσ. 26 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2009 Το foxmarks αλλάζει και γίνεται xmarks. Μου ήρθε email σήμερα...
Γιάννης Platano Δημοσ. 26 Μαρτίου 2009 Μέλος Δημοσ. 26 Μαρτίου 2009 Το foxmarks αλλάζει και γίνεται xmarks. Μου ήρθε email σήμερα... Κι εγω το αλλαξα...Τι διαφορες εχει ομως ????
alexzzz Δημοσ. 26 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2009 Δεν το έψαξα καθόλου. Απλά είδα ότι ο λογαριασμός μου κάνει Log in και στο xmarks και το άφησα για μετά την δουλειά. Πρόλαβα και είδα όμως ότι προτείνουν σελίδες...
dark_banishing Δημοσ. 26 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2009 Θείε γιάννη μπορείς να βάλεις foxmarks και στον explorer για να τα έχεις παντού ίδια !! http://www.foxmarks.com/ Επίσης τώρα βγήκε ο explorer 8 !! Δοκίμασε και αυτόν αν θες ; )
Γιάννης Platano Δημοσ. 26 Μαρτίου 2009 Μέλος Δημοσ. 26 Μαρτίου 2009 Δεν το έψαξα καθόλου. Απλά είδα ότι ο λογαριασμός μου κάνει Log in και στο xmarks και το άφησα για μετά την δουλειά. Πρόλαβα και είδα όμως ότι προτείνουν σελίδες... Ευχαριστω. Θείε γιάννη μπορείς να βάλεις foxmarks και στον explorer για να τα έχεις παντού ίδια !! http://www.foxmarks.com/ Επίσης τώρα βγήκε ο explorer 8 !! Δοκίμασε και αυτόν αν θες ; ) Τον 8 τον εβαλα στο pc της δουλειας απο περιεργεια και τωρα ...δεν ανοιγει καθολου ο ie ....Σφαλμα λεει και κλεινει.
alexzzz Δημοσ. 26 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2009 dark_banishing τώρα έγινε δικός μας ο θείος Γιάννης... ότι και να του προσφέρετε!!!
Γιάννης Platano Δημοσ. 26 Μαρτίου 2009 Μέλος Δημοσ. 26 Μαρτίου 2009 dark_banishing τώρα έγινε δικός μας ο θείος Γιάννης... ότι και να του προσφέρετε!!! Ο νομος προσφορας και ζητησης ειναι παντα ενεργος !!!!
dark_banishing Δημοσ. 26 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2009 dark_banishing τώρα έγινε δικός μας ο θείος Γιάννης... ότι και να του προσφέρετε!!! Χάσαμε μια μάχη όχι τον πόλεμο ! Εξάλλου οι παλιές αγάπες δεν ξεχνιούνται έτσι εύκολα ; ) Τον 8 τον εβαλα στο pc της δουλειας απο περιεργεια και τωρα ...δεν ανοιγει καθολου ο ie ....Σφαλμα λεει και κλεινει. Επανεκκίνηση κάναμε ε ;
Γιάννης Platano Δημοσ. 26 Μαρτίου 2009 Μέλος Δημοσ. 26 Μαρτίου 2009 Επανεκκίνηση κάναμε ε ; Φυσικα αλλα δεν......
Γιάννης Platano Δημοσ. 3 Απριλίου 2009 Μέλος Δημοσ. 3 Απριλίου 2009 Κολλησα....Μαλλον ειναι απλο αλλα δεν.... Θελω να προσθεσω μια σελιδα στους σελιδοδεικτες αλλα οχι "χυμα" αλλα σε υπαρχοντα φακελο και δεν τα καταφερνω... Και κατι αλλο...Το πολυτιμο εργαλειο xmarks ειναι ασφαλες ??? Δεν ξερω αλλα το να αποθυκευει καπου στο...υπερπεραν δικους μου κωδικους δεν ξερω αν ειναι σαφαλες απο προσβασεις... κακων παιδιων!!!
alexzzz Δημοσ. 3 Απριλίου 2009 Δημοσ. 3 Απριλίου 2009 σελιδοδείκτες- προσθήκη στους σελιδοδείκτες και στην επιλογή "φάκελος" πατάς στα δεξιά το βελάκι και τον βάζεις εκεί που θέλεις. τώρα για τους κωδικούς... δεν έχω δει κάποιο θέμα μέχρι τώρα άλλα αν δεν θέλεις δεν αποθηκεύει κωδικούς.
Γιάννης Platano Δημοσ. 3 Απριλίου 2009 Μέλος Δημοσ. 3 Απριλίου 2009 σελιδοδείκτες- προσθήκη στους σελιδοδείκτες και στην επιλογή "φάκελος" πατάς στα δεξιά το βελάκι και τον βάζεις εκεί που θέλεις. τώρα για τους κωδικούς... δεν έχω δει κάποιο θέμα μέχρι τώρα άλλα αν δεν θέλεις δεν αποθηκεύει κωδικούς. Ευχαριστω.Τα καταφερα αλλα δεν μπορει να δει για αποθηκευση τους παλιους φακελους που υπαρχουν και εγιναν προσθηκη απο εισαγωγη απο ie . Θα ψαξω για το xmarks πως γινεται να μην αποθηκευει κωδικους προσβασης.
alexzzz Δημοσ. 3 Απριλίου 2009 Δημοσ. 3 Απριλίου 2009 Θα το κοιτούσα αλλά είμαι στην δουλειά και το έχω απενεργοποιήσει. Για να το ενεργοποιήσω θέλει επανεκίνηση ο firefox και τώρα είναι δύσκολο. Αν μπορέσω μετά θα το κάνω
Γιάννης Platano Δημοσ. 3 Απριλίου 2009 Μέλος Δημοσ. 3 Απριλίου 2009 Θα το κοιτούσα αλλά είμαι στην δουλειά και το έχω απενεργοποιήσει. Για να το ενεργοποιήσω θέλει επανεκίνηση ο firefox και τώρα είναι δύσκολο. Αν μπορέσω μετά θα το κάνω Το βρηκα..Ευκολο ηταν ..Απο επιλογες ρυθμισεις... Κι εγω στη δουλεια ειμαι αλλα εχω προσωπικη γραμμη adsl απο το router του Διευθυντη που εχει ανεξαρτητη συνδεση και δεν ελεγχομαι. Κατι σαν εισαγωγη - εξαγωγη αγαπημενων του ie δεν υπαρχει αν δεν θελουμε το xmarks ? Ευχαριστω.
alexzzz Δημοσ. 3 Απριλίου 2009 Δημοσ. 3 Απριλίου 2009 υπάρχει εισαγωγή- εξαγωγή... σελιδοδείκτες- οργάνωση σελιδοδεικτών- εισαγωγή και αντίγραφο και τα κάνει αρχείο html
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.