Γιάννης Platano Δημοσ. 15 Μαρτίου 2009 Μέλος Δημοσ. 15 Μαρτίου 2009 Νεουλη ειμαι παιδια...Συγχωρεστε με....
alexzzz Δημοσ. 15 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2009 Και μιας και είσαι νέος με τον firefox θείο Γιάννη, αν σκοπεύεις να τον χρησιμοποιείς σε παραπάνω από 1 μηχανήματα ή για ασφάλεια μπορείς με το foxmarks να συγχρονίζεις τους σελιδοδείκτες σου αυτόματα σε όλα τα μηχανήματα. Εγώ πχ το έχω στο desktop, στο laptop, στο pc στην δουλειά και επείδή είναι extension δουλεύει και σε linuχ και σε mac
Γιάννης Platano Δημοσ. 15 Μαρτίου 2009 Μέλος Δημοσ. 15 Μαρτίου 2009 Και μιας και είσαι νέος με τον firefox θείο Γιάννη, αν σκοπεύεις να τον χρησιμοποιείς σε παραπάνω από 1 μηχανήματα ή για ασφάλεια μπορείς με το foxmarks να συγχρονίζεις τους σελιδοδείκτες σου αυτόματα σε όλα τα μηχανήματα. Εγώ πχ το έχω στο desktop, στο laptop, στο pc στην δουλειά και επείδή είναι extension δουλεύει και σε linuχ και σε mac Ευχαριστω.Πολυ ενδιαφερον....Το εκανα και εκανα συγχρονισμο.Μπορω αυριο απο την δουλεια να φτιαξω τον εκει firefox οπως στο σπιτι απο την εφαρμογη αυτη ???? Δουλευει και με mac αυτος ο browser να το πω στην κορη μου ????
alexzzz Δημοσ. 15 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2009 Ευχαριστω.Πολυ ενδιαφερον....Το εκανα και εκανα συγχρονισμο.Μπορω αυριο απο την δουλεια να φτιαξω τον εκει firefox οπως στο σπιτι απο την εφαρμογη αυτη ???? Δουλευει και με mac αυτος ο browser να το πω στην κορη μου ???? Ναι, μπορείς να βάλεις τον firefox στην δουλειά, να βάλεις το extension και θα τους συγχρονίσει αυτόματα. Επίσης δουλεύει και από την σελίδα τους, με απλό login... στους εμφανίζει και εκεί. Επίσης ναι, ο firefox δουλεύει και σε Mac (και σε linux επίσης)
Blondeamon Δημοσ. 15 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2009 Και μιας και είσαι νέος με τον firefox θείο Γιάννη, αν σκοπεύεις να τον χρησιμοποιείς σε παραπάνω από 1 μηχανήματα ή για ασφάλεια μπορείς με το foxmarks να συγχρονίζεις τους σελιδοδείκτες σου αυτόματα σε όλα τα μηχανήματα. Εγώ πχ το έχω στο desktop, στο laptop, στο pc στην δουλειά και επείδή είναι extension δουλεύει και σε linuχ και σε mac Φίλε με έσωσες...ουτε το είχα δει αυτο
alexzzz Δημοσ. 15 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2009 Φίλε με έσωσες...ουτε το είχα δει αυτο είναι όντως πάρα πολύ βολικό... με έχει σώσει και μένα πάρα πολλές φορές.
Γιάννης Platano Δημοσ. 15 Μαρτίου 2009 Μέλος Δημοσ. 15 Μαρτίου 2009 Ναι, μπορείς να βάλεις τον firefox στην δουλειά, να βάλεις το extension και θα τους συγχρονίσει αυτόματα. Επίσης δουλεύει και από την σελίδα τους, με απλό login... στους εμφανίζει και εκεί. Επίσης ναι, ο firefox δουλεύει και σε Mac (και σε linux επίσης) Ευχαριστω πολυ.
liopyr Δημοσ. 15 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2009 είναι όντως πάρα πολύ βολικό... με έχει σώσει και μένα πάρα πολλές φορές. Χμ. Aπό άποψη ασφαλείας, πόσο μπορεί κάποιος να το εμπιστευτεί? Νταξ οι κωδικοί στα site που μπαίνω χάρισμά τους αν γίνει στραβή, αλλά στο mail γίνεται πιο επικίνδυνο το πράμα...
alexzzz Δημοσ. 15 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2009 Χμ.Aπό άποψη ασφαλείας, πόσο μπορεί κάποιος να το εμπιστευτεί? Νταξ οι κωδικοί στα site που μπαίνω χάρισμά τους αν γίνει στραβή, αλλά στο mail γίνεται πιο επικίνδυνο το πράμα... Νομίζω αν θέλεις το ενεργοποιείς... αλλά από την άλλη, είναι αρκετά γνωστό για να ανησυχήσω εγώ προσωπικά. Επίσης... κάπου έχω χάσει το pin μου και πλέον δεν συγχρονίζει κωδικούς
Γιάννης Platano Δημοσ. 16 Μαρτίου 2009 Μέλος Δημοσ. 16 Μαρτίου 2009 Και μιας και είσαι νέος με τον firefox θείο Γιάννη, αν σκοπεύεις να τον χρησιμοποιείς σε παραπάνω από 1 μηχανήματα ή για ασφάλεια μπορείς με το foxmarks να συγχρονίζεις τους σελιδοδείκτες σου αυτόματα σε όλα τα μηχανήματα. Εγώ πχ το έχω στο desktop, στο laptop, στο pc στην δουλειά και επείδή είναι extension δουλεύει και σε linuχ και σε mac Πολυ καλη εφαρμογη.Τον εφτιαξα στη δουλεια οπως στο σπιτι σε 3 λεπτακια μονο.Ευχαριστω και παλι.
alexzzz Δημοσ. 16 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2009 Πολυ καλη εφαρμογη.Τον εφτιαξα στη δουλεια οπως στο σπιτι σε 3 λεπτακια μονο.Ευχαριστω και παλι. Χαίρομαι που βοήθησα
Γιάννης Platano Δημοσ. 16 Μαρτίου 2009 Μέλος Δημοσ. 16 Μαρτίου 2009 Πως οριζουμε σαν προεπιλογη που θα αποθηκευει ο firefox τα αρχεια που κατεβαζουμε ???? Δεν θελω να τα αποθηκευει στον φακελο Ληψεις αλλα καπου αλλου... Ευχαριστω.
alexzzz Δημοσ. 16 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2009 εργαλεία- επιλογές- βασικές- λήψεις αρχείων- αποθήκευση αρχείων σε [...]
Γιάννης Platano Δημοσ. 16 Μαρτίου 2009 Μέλος Δημοσ. 16 Μαρτίου 2009 εργαλεία- επιλογές- βασικές- λήψεις αρχείων- αποθήκευση αρχείων σε [...] Ευχαριστω.Αψογος ανηψιε !!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.