Προς το περιεχόμενο

Ερωτηση για firefox

Γιάννης Platano

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 66
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Και μιας και είσαι νέος με τον firefox θείο Γιάννη, αν σκοπεύεις να τον χρησιμοποιείς σε παραπάνω από 1 μηχανήματα ή για ασφάλεια μπορείς με το foxmarks να συγχρονίζεις τους σελιδοδείκτες σου αυτόματα σε όλα τα μηχανήματα. Εγώ πχ το έχω στο desktop, στο laptop, στο pc στην δουλειά και επείδή είναι extension δουλεύει και σε linuχ και σε mac

Δημοσ.
Και μιας και είσαι νέος με τον firefox θείο Γιάννη, αν σκοπεύεις να τον χρησιμοποιείς σε παραπάνω από 1 μηχανήματα ή για ασφάλεια μπορείς με το foxmarks να συγχρονίζεις τους σελιδοδείκτες σου αυτόματα σε όλα τα μηχανήματα. Εγώ πχ το έχω στο desktop, στο laptop, στο pc στην δουλειά και επείδή είναι extension δουλεύει και σε linuχ και σε mac

Ευχαριστω.Πολυ ενδιαφερον....Το εκανα και εκανα συγχρονισμο.Μπορω αυριο απο την δουλεια να φτιαξω τον εκει firefox οπως στο σπιτι απο την εφαρμογη αυτη ????

Δουλευει και με mac αυτος ο browser να το πω στην κορη μου ????

Δημοσ.
Ευχαριστω.Πολυ ενδιαφερον....Το εκανα και εκανα συγχρονισμο.Μπορω αυριο απο την δουλεια να φτιαξω τον εκει firefox οπως στο σπιτι απο την εφαρμογη αυτη ????

Δουλευει και με mac αυτος ο browser να το πω στην κορη μου ????

Ναι, μπορείς να βάλεις τον firefox στην δουλειά, να βάλεις το extension και θα τους συγχρονίσει αυτόματα. Επίσης δουλεύει και από την σελίδα τους, με απλό login... στους εμφανίζει και εκεί.

Επίσης ναι, ο firefox δουλεύει και σε Mac (και σε linux επίσης)

Δημοσ.

Φίλε με έσωσες...ουτε το είχα δει αυτο

Δημοσ.
Φίλε με έσωσες...ουτε το είχα δει αυτο

είναι όντως πάρα πολύ βολικό... με έχει σώσει και μένα πάρα πολλές φορές.

Δημοσ.
Ναι, μπορείς να βάλεις τον firefox στην δουλειά, να βάλεις το extension και θα τους συγχρονίσει αυτόματα. Επίσης δουλεύει και από την σελίδα τους, με απλό login... στους εμφανίζει και εκεί.

Επίσης ναι, ο firefox δουλεύει και σε Mac (και σε linux επίσης)

Ευχαριστω πολυ.

Δημοσ.
είναι όντως πάρα πολύ βολικό... με έχει σώσει και μένα πάρα πολλές φορές.

Χμ.

Aπό άποψη ασφαλείας, πόσο μπορεί κάποιος να το εμπιστευτεί?

Νταξ οι κωδικοί στα site που μπαίνω χάρισμά τους αν γίνει στραβή, αλλά στο mail γίνεται πιο επικίνδυνο το πράμα...

Δημοσ.
Χμ.

Aπό άποψη ασφαλείας, πόσο μπορεί κάποιος να το εμπιστευτεί?

Νταξ οι κωδικοί στα site που μπαίνω χάρισμά τους αν γίνει στραβή, αλλά στο mail γίνεται πιο επικίνδυνο το πράμα...

Νομίζω αν θέλεις το ενεργοποιείς... αλλά από την άλλη, είναι αρκετά γνωστό για να ανησυχήσω εγώ προσωπικά. Επίσης... κάπου έχω χάσει το pin μου και πλέον δεν συγχρονίζει κωδικούς :-D

Δημοσ.

Πολυ καλη εφαρμογη.Τον εφτιαξα στη δουλεια οπως στο σπιτι σε 3 λεπτακια μονο.Ευχαριστω και παλι.

Δημοσ.
Πολυ καλη εφαρμογη.Τον εφτιαξα στη δουλεια οπως στο σπιτι σε 3 λεπτακια μονο.Ευχαριστω και παλι.

Χαίρομαι που βοήθησα :-)

Δημοσ.

Πως οριζουμε σαν προεπιλογη που θα αποθηκευει ο firefox τα αρχεια που κατεβαζουμε ???? Δεν θελω να τα αποθηκευει στον φακελο Ληψεις αλλα καπου αλλου...

Ευχαριστω.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...