harrysvr Δημοσ. 15 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2009 Επειδή έχει γεμίσει ο c: απο τις διάφορες ταινίες που κατεβάζω(10gb free of 136gb), πως μπορώ να μεταφέρω όλα αυτά τα αρχεία που είναι στο documents and settings/myname/λήψεις σε άλλο partition(136gb free) ώστε να συνεχίσω το upload;;; (vista ultimate)
Antwni Δημοσ. 15 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2009 Τα αρχεία αυτά που κατεβαίνουν αποθηκεύονται στο AppData\Roaming και μετά στον φάκελο utorrent αλλά ξέρω κατά πόσον μπορείς να τα μετακινήσεις!!Περίμενε και άλλες απαντήσεις!!
harrysvr Δημοσ. 15 Μαρτίου 2009 Μέλος Δημοσ. 15 Μαρτίου 2009 Ολα εκεί μέσα είναι με κατάληξη .torrent, κάποιος;
harrysvr Δημοσ. 16 Μαρτίου 2009 Μέλος Δημοσ. 16 Μαρτίου 2009 Περίπου, αλλά αυτό είναι ένα-ένα, εγώ θέλω όλα(100, αντε 50ψιλοενεργά), με 2-3 ενέργειες δε γίνεται; Για να αλλάξω το γενικό directory των λήψεων; δηλ. οτι κατεβάζω να πηγαίνει σε άλλο partition...
peravrexei Δημοσ. 16 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2009 Περίπου, αλλά αυτό είναι ένα-ένα, εγώ θέλω όλα(100, αντε 50ψιλοενεργά), με 2-3 ενέργειες δε γίνεται;Για να αλλάξω το γενικό directory των λήψεων; δηλ. οτι κατεβάζω να πηγαίνει σε άλλο partition... μέσα από τις επιλογές μπορείς π.χ. επιλέγεις έναν φάκελο για αποθήκευση προσωρινών και έναν για αποθήκευση ολοκληρωμένων. δες και κάτι σχετικό εδώ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.