Προς το περιεχόμενο

2η 48xx - υπερ/κατά

personGR

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Λοιπόοοον.

Πάσχα έρχεται σιγά-σιγά, έχω και λίγα λεφτά στην άκρη, έχω αρχίσει σοβαρά να σκέφτομαι την πιθανότητα να πάρω μια δεύτερη κάρτα γραφικών (τώρα έχω μια Sapphire Radeon 4850HD 512) και να τις βάλω σε Crossfire.

Αν πάρω μια ίδια κάρτα, θα δω καμιά διαφορά (μιλάμε για παιχνίδια); Ή να μην αχοληθώ καν;

Intel Core2Duo +8400

Asus P5Q Pro

4gb RAM (800 Mhz)

Δημοσ.
Λοιπόοοον.

Πάσχα έρχεται σιγά-σιγά, έχω και λίγα λεφτά στην άκρη, έχω αρχίσει σοβαρά να σκέφτομαι την πιθανότητα να πάρω μια δεύτερη κάρτα γραφικών (τώρα έχω μια Sapphire Radeon 4850HD 512) και να τις βάλω σε Crossfire.

Αν πάρω μια ίδια κάρτα, θα δω καμιά διαφορά (μιλάμε για παιχνίδια); Ή να μην αχοληθώ καν;

Intel Core2Duo +8400

Asus P5Q Pro

4gb RAM (800 Mhz)

1.πες μας σε τι αναλυση παιζεις.

2.να εχεις υποψην οτι πολλα παιχνιδια δεν εκμεταλευονται το crossfire οποτε μπορει να το κανεις και τσαμπα.

Δημοσ.

2.να εχεις υποψην οτι πολλα παιχνιδια δεν εκμεταλευονται το crossfire οποτε μπορει να το κανεις και τσαμπα.

Αυτό πλέον δέν ισχύει!Οι περισσότεροι νέοι τίτλοι υποστηρίζουν εφάμιλλα Crossfire και SLI και μάλιστα το boost σε ορισμένες περιπτώσεις είναι κάτι παραπάνω απο εντυπωσιακό.

Check yous facts man...

Δημοσ.

Τελικά απ'ότι είδα, στην ανάλυση μου (1440x900) σιγά τη διαφορά που θα δώ...

Οπότε πάμε για νέα κάρτα :)

Thnx anyway...

edit: επειδή είμαι noob του κερατά σε αυτά τα θέματα...

η 4850x2 απαιτεί δύο θέσεις PCI-E?

Δημοσ.
Γιατί να πας σε νέα κάρτα?

Που δυσκολεύεται αυτή που έχεις?

Βασικά μια ιδέα είναι, δεν είναι σίγουρο ότι θα πάρω...

Βέβαια όντως η 4850 δε με έχει απογοητεύσει μέχρι τώρα, οπότε μάλλον θα κάνω πίσω προς το παρόν...

Απλά επειδή υπήρχε οικονομικό περιθώριο σκέφτηκα πως θα βελτιώσω τον υπολογιστή μου, απλά...

Δημοσ.

περιμενε για dx11. ΑΝ οπωσδηποτε θελεις ενα shopping therapy χτυπα αλλη μια 4850

δεν αξιζει να δωσεις 300% παραπανω χρηματα για 4850χ2/gtx285

Δημοσ.

Φιλαράκι, επειδή είχα την ίδια φαγούρα στην τσέπη και κάτι λεφτά που είχα στην άκρη με παρακαλούσαν να τα ξοδέψω, περιμένω μέσα στη βδομάδα μια δεύτερη 4850, έχοντας ψάξει πάρα πολύ reviews, benches, αλλά κυρίως απόψεις ατόμων που έχουν ήδη Crossfire. Ενδεικτικά, ένα παληκάρι παράτησε τη 4870 που πρόσφατα πήρε γιατί διαπίστωσε πως οι 2 3870 που είχε σε διαφορετικά PC είναι αρκετά πιο πάνω σε επιδόσεις in-game (και τη στιγμή που μιλάμε 2 καινούριες 3870 έχουν 160-170 ευρώ...). Το Crossfire πλέον είναι εκμεταλλεύσιμο από τα περισσότερα παιχνίδια και το scaling του είναι σε ορισμένες περιπτώσεις (βλέπε COD4 πχ) εκπληκτικό.

Δημοσ.

Νταξ, ότι μερικά παιχνίδια κάνουν καλό scale είναι γεγονός.

Το θέμα είναι πως σε 1440x900 δεν χρειάζεται καν δεύτερη κάρτα imho...

• Super Moderators
Δημοσ.
Ενδεικτικά, ένα παληκάρι παράτησε τη 4870 που πρόσφατα πήρε γιατί διαπίστωσε πως οι 2 3870 που είχε σε διαφορετικά PC είναι αρκετά πιο πάνω σε επιδόσεις in-game (και τη στιγμή που μιλάμε 2 καινούριες 3870 έχουν 160-170 ευρώ...). Το Crossfire πλέον είναι εκμεταλλεύσιμο από τα περισσότερα παιχνίδια και το scaling του είναι σε ορισμένες περιπτώσεις (βλέπε COD4 πχ) εκπληκτικό.

cough cough, micro-stuttering...ειδικά η 3χχχ σειρά...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...