Προς το περιεχόμενο

Μπορει καποιος να μου πει τι συμβαινει με την ταχυτητα?

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ρε παιδια δεν ξερω γιατι αλλα απο σημερα το πρωι η συνδεση μου (ADSL 24mbps Forthnet) εχει πραγματικα τραγικη ταχυτητα. Μιλαμε στα speedtests με το ζορι πιανει 450 - 600. Χθες το βραδυ ολα ηταν καλα οπως και την ολη την εβδομαδα. Δεν πειραξα κατι ουτε αλλαξα κατι.

Συμβαινει και σε αλλους αυτο η ειναι μονο σε εμενα? Αν συμβαινει και σε αλλους τοτε απλα να ξερω πως ειναι καποιο προβλημα της υπηρεσιας και οτι θα στρωσει αλλιως να το ψαξω ποιο βαθεια το θεμα.

Δημοσ.

Kαι εγω που ειμαι Μαρτιου ειχα ενα μικροπροβληματακι σημερα.Το ανοιξα κατα τις 3.30 και ενω ολα τα λαμπακια λειτουργουσαν κανονικα δεν ειχα internet.Εσβησα/ανοιξα το μοντεμ και ολα μια χαρα,βεβαια στην αρχη ψιλοσερνοταν αλλα πριν μιση ωρα που εκανα τεστ μου εβγαλε 9000+ Mbps.

Δημοσ.

Δηλαδη δεν ειμαι μονο εγω Thresh? Εχει καποιο προβλημα η ιδια? Δεν εχω δυνατοτητα να δω διαφορετικα αν εχει και αλλος τετιο προβλημα (μιας και μιλαμε οτι ολα ηταν καλα μεχρι χθες). Δεν μπορουμε να παιξουμε κανενα online game δεν μπορουμε να κατεβασουμε και δεν μπορουμε να κανουμε serfing χωρις να γινουν τα νευρα μας τσαταλια.

Εχουμε κανενα νεο για τιποτα τετιο? Γραφει οτι εχει τεχνικες εργασιες ως τις 15 αλλα δεν λεει ποιες περιοχες ειναι αυτες που ισως αντιμετωπισουν προβλημα.

• Super Moderators
Δημοσ.

nope δεν είσαι μόνο εσύ :-(

μου γκρινιάζει τώρα ένα φιλαράκι στο msn που κάθετε και τα προσέχει αυτά όλα μέρα (pings, speed, Κτλπ κτλπ)

Δημοσ.

Μας γκαστρωσαν ρε σημερα, μια μερα περιμενουμε και εμεις για λιγη ποιοτικη online φαση και τρωμε αυτο το τσιβι. Αμαν πια, ελεος!!

Δημοσ.

Eγω ειμαι σχετικα καλα,που και που αργει να ανοιξει σελιδες και να φωρτοσει απο youtube και imageshack αλλα σε streaming απο winamp ειναι καλα.

Δημοσ.

Nαι στα 7Mbps εβγαζε το απογευμα και τωρα περιπου 9 αλλα οι σελιδες αργουν ν ανοιξουν και αμα βαλω και να κατεβασει σερνεται.

Δημοσ.

έχω ακούσει κι άλλους να παραπονιούνται....σε ένα φίλο μου ποθ μπαίνει πειρατικά αλλά και έχει και δικό του internet στην εστία που μένει είχε χάσει το σήμα και το δικό του αλλά και των άλλων και το πρόβλημα ακόμα συνεχίζεται........ασχετο με συγκεκριμένες εταιρίες...το πρόβλημα είναι γενικό πότε στον έναν πότε στον άλλον

Δημοσ.

το speed test μονο απο ftp που γνωριζεις το bandwith η κλασσικα απο nvidia..( κα αυτο οχι παντα..)

ολα τα υπολοιπα ειναι απλα...@@@@@!!

με ποσο κατεβαζεις αυτο ενδιαφερει...Το surfing ειναι ααααααααααααλλο καπελο..!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...