scarface5323 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2009 Καλησπέρα,θα ήθελα να μου πείτε πώς μπορώ να κάνω εγγραφή ένα cd..αλλά τα 2 απο τα 4 αρχεία θέλω να είναι κρυφά...δλδ..όταν θα βάζω μέσα το cd να μην εμφανίζονται αυτά που έχω επιλέξει για κρυφά(σύμφωνα με την προεπιλεγμένη ρύθμιση (dont show hidden files and folders) ευχαριστώ εκ των προτέρων
alexzzz Δημοσ. 15 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2009 Τα κάνεις κρυφά και τα προσθέτεις στο cd... απλά. Δεν έχει σχέσει ότι είναι κρυφά, γράφονται κανονικά.
scarface5323 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2009 Μέλος Δημοσ. 15 Μαρτίου 2009 αυτό είναι το πρόβλημα..ότι εαν τα γράψω κρυφά,μετά όταν διαβάζω το cd..φένονται κανονικά..
alexzzz Δημοσ. 15 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2009 Τώρα με έβαλες σε σκέψεις... θα το δοκιμάσω και θα επανέλθω.
scarface5323 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2009 Μέλος Δημοσ. 15 Μαρτίου 2009 οκ φίλος...ευχαριστώ..και να ξέρεις θα με σώσεις εαν καταφέρουμε να κάνουμε κάτι..
silverthan Δημοσ. 15 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2009 Αν έχεις ρυθμίσεις να φαίνονται τα κρυφά, φυσικά και θα τα βλέπεις. Αλλιώς δοκίμασε να τα βάλεις σε ένα φάκελο και κάνε αυτόν κρυφό.
scarface5323 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2009 Μέλος Δημοσ. 15 Μαρτίου 2009 Αν έχεις ρυθμίσεις να φαίνονται τα κρυφά, φυσικά και θα τα βλέπεις. Αλλιώς δοκίμασε να τα βάλεις σε ένα φάκελο και κάνε αυτόν κρυφό. edit1:έχω γράψει στο 1ο τοπικ ότι βάση με την ρύθμιση απόκρυψη κρυφών αρχείων και φακέλων δλδ κανονικά.... δέν μπορώ σε φάκελο..για άλλους λόγους... edit2:ανακάλυψα κάτι πριν λίγο...ότι κάνει κρυφά μόνο αυτά που είναι μέσα σε φάκελο...οπότε είχε δίκαιο ο silverthan..αλλά το θέμα μας είναι πώς να κάνουμε κρυφά αυτά έξω απο φάκελο...καί τον φάκελο...δλδ ότι έχω επιλέξει κρυφό να είναι κρυφό ασχέτος τι θα είναι! edit3:παιδιά sorry για τα πολλά edit...αλλά συνέχεια ανακαλύπτω ...λοιπόν...όσα αρχεία γράφω και βάζω να είναι κρυφά γράφονται κρυφά,αλλά υπάρχει πάλι ένα πρόβλημα...έναν φάκελο που έχω βάλει κρυφό,τον εμφανίζει κανονικά,...(μόνο τον φάκελο,τα περιεχόμενα όλα κρυφά έτσι ώπος τα θέλω)ξέρεται πώς θα κάνω να μήν φένεται ο φάκελος?.. edit4:βρήκα μια πιο πρόχειρη λύση να ονομάσω τον φάκελο blank..σιγά... λοιπόν...θέλω κάτι τελευταίο...έαν ξέρει κανένας.. πώς θα φτιάξω ένα .bat που να κάνει autorun πρώτα ένα .exe που θέλω..και μετά ένα 2ο που θέλω...ευχαριστώ εκ των προτέρων
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.