Achilles Δημοσ. 15 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2009 Maxtor Basic 1TB External HDD Μέχρι χθες 14/03/09 η τιμή του ήταν 99€ στο μαγαζί και 95€ web offer. Σήμερα είναι στα 86,5€ για web παραγγελία. Δηλαδή μια έκπτωση 10%. Αμέσως καλύτερη τιμή στα 105€. Νομίζω είναι καλή προσφορά για όποιον ενδιαφέρεται. Χτύπησα έναν πριν αλλάξουν πιθανότατα την τιμή. Έχω ήδη έναν ίδιο και δεν έχω κανένα πρόβλημα. Είμαι πολύ ευχαριστημένος. Εκτός από ξαφνικές αλλαγές προς τα πάνω, υπάρχουν και θετικές για εμάς αλλαγές.
spamthis Δημοσ. 15 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2009 πράγματι καλή τιμή! είναι βασικά ο φθηνότερος 1tb που υπάρχει (εσωτερικός/εξωτερικός) αυτή την στιγμή σε Πλαίσιο, Multirama, Ε-Shop
katcos Δημοσ. 15 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2009 πράγματι καλή τιμή!είναι βασικά ο φθηνότερος 1tb που υπάρχει (εσωτερικός/εξωτερικός) αυτή την στιγμή σε Πλαίσιο, Multirama, Ε-Shop Πράγματι ,ο αμέσως επόμενος στα 87 ευρώ http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.303502 είναι καλύτερος ή χειρότερος;; (o WD έχει βέβαια 2 έτη εγγύηση αντί για 3 του Maxtor...)
sboo Δημοσ. 15 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2009 Στα 87€ αγόρασα τον Maxtor από τον Κωτσόβολο προ 15ημέρου. Αλλά πρέπει να έχει εξαντληθεί...
Achilles Δημοσ. 15 Μαρτίου 2009 Μέλος Δημοσ. 15 Μαρτίου 2009 Στα 87€ αγόρασα τον Maxtor από τον Κωτσόβολο προ 15ημέρου. Αλλά πρέπει να έχει εξαντληθεί... Τώρα τον έχουν στον Κωτσόβολο 105€. Maxtor Basic 1TB External HDD Μέχρι χθες 14/03/09 η τιμή του ήταν 99€ στο μαγαζί και 95€ web offer. Σήμερα είναι στα 86,5€ για web παραγγελία. Δηλαδή μια έκπτωση 10%. Αμέσως καλύτερη τιμή στα 105€. Νομίζω είναι καλή προσφορά για όποιον ενδιαφέρεται. Χτύπησα έναν πριν αλλάξουν πιθανότατα την τιμή. Έχω ήδη έναν ίδιο και δεν έχω κανένα πρόβλημα. Είμαι πολύ ευχαριστημένος. Εκτός από ξαφνικές αλλαγές προς τα πάνω, υπάρχουν και θετικές για εμάς αλλαγές. Πλέον το προϊόν ΔΕΝ είναι διαθέσιμο. Με ειδοποίησαν πως η παραγγελία μου θα πραγματοποιηθεί κανονικά. Να λέμε και τα υπέρ, όχι μόνο τα κατά.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.