djayb Δημοσ. 15 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2009 καλησπερα,ειμαι νεος στο φορουμ αυτο και ελπιζω εδω να βρω λυση για το προβλημα μου. εκανα εγκατασταση καποια windows πιο μικρα απο τα γνωστα και καλα για πιο αργο υπολογιστη.ολα δουλευουν ρολοι εκτος απο τη καμερα (logitech pro 3000) και τον εξωτερικο μου σκληρο (wd elements 120 gb) που ειναι και το σημαντικο προβλημα. τον συνδεω στη θυρα usb και κατω δεξια στην ασφαλη καταργηση υλικου γραφει πως ειναι συνδεμενος αλλα στο ο υπολογιστης μου δεν δειχνει κατι. ο σκληρος αναβοσβηνει κανονικα σαν να λειτουργει. στα βιστα ενος φιλου μου ανοιγει κανονικα.σε εμενα γτ οχι? ξερετε τι μπορει να ειναι η τι μπορω να κανω? αν μπορειτε πειτε μου γτ ειναι πολυ αναγκη!
djayb Δημοσ. 15 Μαρτίου 2009 Μέλος Δημοσ. 15 Μαρτίου 2009 τα βρηκα απο τις γνωστες σελιδες και ελεγε πως ειναι για πιο αργο υπολογιστη. εχουν αφαιρεθει απο μεσα διαφορες περιττες λειτουργιες και πολυ φοβαμαι πως μεσα σε αυτες τις λειτουργιες εχουν βγαλει και το disk management γτ δεν το βρισκω πουθενα.
_BASSstarlet_ Δημοσ. 15 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2009 Αν εξαιρέσουμε τη πιθανότητα να λείπουν κάποιοι drivers για τα usb,ίσως να χρειάζεται να του δώσεις Letter από το manage. Αν και τώρα που το σκέφτομαι,εφόσον βλέπουν το κουτί τα XP,ίσως να μην είναι καν πρόβλημα α drivers. Aλλά ποτέ δεν μπορείς να είσαι σίγουρος(φράση κλισέ)
djayb Δημοσ. 15 Μαρτίου 2009 Μέλος Δημοσ. 15 Μαρτίου 2009 Αν εξαιρέσουμε τη πιθανότητα να λείπουν κάποιοι drivers για τα usb,ίσως να χρειάζεται να του δώσεις Letter από το manage.Αν και τώρα που το σκέφτομαι,εφόσον βλέπουν το κουτί τα XP,ίσως να μην είναι καν πρόβλημα α drivers. Aλλά ποτέ δεν μπορείς να είσαι σίγουρος(φράση κλισέ) οτι αλλη συσκευη βαλω στις usb τη διαβαζει.εκτος απο τη καμερα και τον σκληρο. κατεβασα κατι drivers απο το σαιτ της μητρικης αλλα δεν ανοιγει καν το ραρ..η μητρικη ειναι Asus P4s800. πως γινεται να δωσω γραμμα στον δισκο απο το manage οταν δεν βρισκω καν το manage?εκει νομιζω ειναι το προβλημα,πρεπει να εχει αφαιρεθει το utilitie αυτο. αλλα εντυπωση μου κανει που στην ασφαλη καταργηση τον δεινχει κανονικα.
GrandGamer Δημοσ. 15 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2009 Δοκίμασες να τον βάλεις σε άλλη θύρα usb; είχα και εγώ πρόβλημα με το δίσκο, τον έβαζα και δεν μπορούσα να τον ανοίξω με τίποτα, κόλλαγε το pc άστα. Τελικά έφταιγε η θύρα. Το έλυσα με τον εξής τρόπο: Απεγκατέστησα τους driver, τον έβαλα σε άλλη θύρα και αφού εγκατέστησε τους driver δούλεψε κανονικά.
djayb Δημοσ. 15 Μαρτίου 2009 Μέλος Δημοσ. 15 Μαρτίου 2009 τον εχω δοκιμασει σε ολες τις θυρες. πως μπορω να απεγκαταστησω μονο τους drivers για usb? αν και συνεχιζω να πιστευω πως εχει αφαιρεθει το disk manager.λετε να παιζει κατι τετοιο?
giannis-21 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2009 τον εχω δοκιμασει σε ολες τις θυρες.πως μπορω να απεγκαταστησω μονο τους drivers για usb? αν και συνεχιζω να πιστευω πως εχει αφαιρεθει το disk manager.λετε να παιζει κατι τετοιο? να εχει αφαιρεθει? πατα στον εικονιδιο ο υπολογυστης μου δεξι κλικ και διαχειρηση.εκει επελεξε το storage και αν τον βλεπει εκει ειναι μια χαρα και ισως απλα θελει γραμμα(το εχω παθει αυτο). επισης δες αν ειναι primary partition γιατι an ειναι logical μπορει να γινετε απο αυτο(και εδω προσωπικη εμπειρια..)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.