konstadis Δημοσ. 15 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2009 Συγγνώμη που ενοχλώ.. Επειδή βρίσκομαι έξω αυτή τη στιγμή και βιάζομαι, δν ξέρω αν υπάρχει άλλο topic (που σίγουρα θα υπάρχει), θέλω ψύκτρα για Intel Core 2 Quad 6600.Διαθέτω το πολύ 40€ και όσο πιο κάτω γίνεται.Η σύνθεση του Υπολογιστή είναι από κάτω!!! Ευχαριστώ!!!
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 15 Μαρτίου 2009 Moderators Δημοσ. 15 Μαρτίου 2009 Η στοκ δε σε καλυπτει? Και οχι δεν ενοχλεις! (ΥΓ: Ευτυχως που εχεις και την υπογραφη αλλιως το Duad θα μπορουσε να ηταν και Dual Core και Quad )
onty Δημοσ. 15 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2009 Aυτην ...ανεβα και 5Ε για ανεμηστηρα...http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.650279
konstadis Δημοσ. 15 Μαρτίου 2009 Μέλος Δημοσ. 15 Μαρτίου 2009 Τώρα φαίνεται καλύτερα? Όσο για τη στοκ η θερμοκρασία 65C σε internet time και η 95C σε full χρήση cpu πως σου φαίνεται?ξέρω οτί λογικά δε φταίει η παρούσα ψύκτρα αλλά ηθελα ούτως ή άλλως να την αλλάξω εν όψη καλοκαιριού... Ακούω προτάσεις από e-shop ή Πλαίσιο!!!! Καλή λύση αλλά κάτι σε ποιό φθηνό υπάρχει? Αυτό που με προβληματίζει είναι αν η cpu δέχεται όλα τα lga775, γιατί στο e-shop δεν το εξηγεί.
onty Δημοσ. 15 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2009 Man πρεπει επειγοντως να αλλαξεις ψυκτρα και μαλιστα να βαλεις την καινουρια με καλη παστα και να εισαι σιγουρος οατι παταει καλα στν cpu. Αυτη που σου προτεινα ταιριαζει στν 6600 και για τα λεφτα της ειναι οτι καλυτερο. Ειμαι σιγουρος οτι με αυτη χωρις fan θα εχεις καλυτερες θερμοκρασιες αποτι η στοκ με ανεμηστηρα
Tenshi Δημοσ. 15 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2009 @onty,καλη η επιλογή άλλα δέν χωράει με καμία δύναμη στο συγκεκριμένο case. Στην συγκεκριμένη περίπτωση μιλάμε για tower ψύκτρα με 92mm fan όπως αυτή ή αυτή (προσωπικά θα διάλεγα την δεύτερη).
onty Δημοσ. 15 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2009 Ναι ισως εχεις δικιο. Οποτε ας παρει αυτη που λες και 2 ανεμηστηρια για το κουτι γιατι σιγουρα δεν εχει κανενα και καθολου ροη να βοηθαει...
konstadis Δημοσ. 15 Μαρτίου 2009 Μέλος Δημοσ. 15 Μαρτίου 2009 Ευχαριστώ παιδιά, όντως με το case έχω ένα πρόβλημα γιατί δεν είναι κ από τα μεγάλα, αλλα μάλλον θα συμωνήσω με τον Tenshi η δεύτερη μου φαίνεται καλύτερη!!! Εγώ αυτή κοιτούσα http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.806353 και αν τη δέχεται θα την πάρω!!!Τι λέτε? onty θα πάρω και ανεμιστηράκια για το κουτί γιατί στο τέλος θα λιώσει...
EliasKir Δημοσ. 15 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2009 +1 για την πιο φτηνη (την Coolermaster) μιας και ο φιλος ειναι default. Αν και η αληθεια ειναι οτι μπορεις να βγαλεις-βαλεις την μανισια ψυκτρα με περισσοτερη προσοχη και να γλυτωσεις εστω και τα 20 ευρω (αντε να δωσεις 6 ευρω για καινουρια παστα). Αν βαλεις και το QFan σε Silent mode θα εισαι μια χαρα και απο θορυβο. Δοκιμασε πρωτα αυτο και αν δεν σε καλυπτει παιρνεις αλλη αν θελεις. Ζalman ειναι πολυ ακριβες και χειροτερες σε ψυξη απο τις υπολοιπες, αλλα ειναι αθορυβες (στις λιγοτερες στροφες).
konstadis Δημοσ. 15 Μαρτίου 2009 Μέλος Δημοσ. 15 Μαρτίου 2009 Παιδιά τελικά θα πάρω αυτή http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.806307 Πως σας φαίνεται?
eSATA Δημοσ. 15 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2009 Παιδιά τελικά θα πάρω αυτή http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.806307 Πως σας φαίνεται? δε πρεπει να ειναι και πολυ ησυχη... το duad τι ειναι κατι ενδιαμεσα σε dual και quad ;:p οι καινουργιοι triple core της intel ;:cool:
konstadis Δημοσ. 15 Μαρτίου 2009 Μέλος Δημοσ. 15 Μαρτίου 2009 εε δεν μου φαινεται κ τοσο θορυβωδες 17-32 db... σε ποια επιπεδα πρεπει να ειναι τα db??? τι αλλη λυση υπαρχει σε αυτη την τιμη....?
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 15 Μαρτίου 2009 Moderators Δημοσ. 15 Μαρτίου 2009 το duad τι ειναι κατι ενδιαμεσα σε dual και quad ;:p οι καινουργιοι triple core της intel ;:cool: Αυτο το σχολιο ηδη εχει γινει. Δες προηγουμενο ποστ μου: (ΥΓ: Ευτυχως που εχεις και την υπογραφη αλλιως το Duad θα μπορουσε να ηταν και Dual Core και Quad ) δε πρεπει να ειναι και πολυ ησυχη... Καλα μας δουλευεις? Το παρακατω το δες? (το ποστ του Eliaskir Που παραθετω). Ζalman ειναι πολυ ακριβες και χειροτερες σε ψυξη απο τις υπολοιπες, αλλα ειναι αθορυβες (στις λιγοτερες στροφες). Λεμε οτι το ΜΟΝΟ καλο που εχουν οι Zalman ειναι ο θορυβος. Ειναι σχετικα αθορυβες. Αλλα ειναι ΚΑΙ υπερτιμημενες σε σχεση με αυτο που προσφερουν ΚΑΙ δε προσφερουν και πολλα. Ελεγχε λιγο τι λες ΠΡΙΝ το πεις γιατι παιρνεις ατομα στο λαιμο σου... :mad: Να διαβαζεις ολοκληρα τα thread πριν απαντησεις γιατι καταληγεις ατοπος και αστοχος.
onty Δημοσ. 15 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2009 Ειχα την zalman 9500 και ημουν ΥΠΕΡευχαριστημενος . ειχα τον χ2 5200+ απο τα 2,6 στα 3.2 Ghz και δεν ανεβαζε πανω απο 50C
Tenshi Δημοσ. 15 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2009 Relax relax!Breathe iiiiin....breathe oooout....wax oooon.....wax oooooff. Όπως είπε και ο GeorgeMan οι ψύκτρες της Zalman ειναι υπερεκτιμημένες και δέν ειναι ιδιαίτερα αποδοτικές,τουλάχιστον για τα χρήματα που ζητάνε. Γενικά οι orb-like λύσεις ,τις οποίες υιοθετεί και η Thermaltake, δέν είναι ότι καλύτερο.Προσφέρουν παραπλήσιες θερμοκρασίες με την stock ψύκτρα με μικρότερο παραγόμενο θόρυβο
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.