Προς το περιεχόμενο

Αγορά τροφοδοτικού

Exoskeletor

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 47
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
ναι αλλα 2 χρονια εγγύηση? την έχω πατήσει τόσες φορες με τροφοδοτικό. όσο καλο και να είναι 2 χρονια εγγύηση είναι μηδέν

Corsair TX vs HX? ποιο λετε? το http://www.corsair.com/products/hx/default.aspx φαινεται να εχει πολλα παραπανω απο προστασιες κτλ

το ΤΧ ειναι της Seasonic?

• CX400w = Seasonic
  • VX450w = Seasonic
  • HX450w = Seasonic
  • HX520w = Seasonic
  • VX550w = CWT
  • HX620w = Seasonic
  • TX650w = Seasonic
  • TX750w = CWT
  • TX850w = CWT
  • HX1000w = CWT

Choooose your destiny. :-)

Το πρότεινα παραπίσω σαν πρώτη επιλογή, αλλά είναι εδώ και κάμποσο καιρό σε "αναμένεται σύντομα" φάση... :-(

Δημοσ.

προτιμω με 5 χρονια εγγυηση. το τελευταιο με 3 καηκε στα 3 χρονια και 2 μηνες και με εχει πονεσει πολυ :)

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Hipro 750W αν τα οικονομικά το επιτρέπουν.

review

Αθόρυβο, δροσερό και σωστό θηρίο.

Με εγγύηση Εφ' όρου ζωής από το Πλαίσο και θα το έχεις και σε περίπτωση που αναβαθμιστείς...;)

Δημοσ.
Hipro 750W αν τα οικονομικά το επιτρέπουν.

review

Αθόρυβο, δροσερό και σωστό θηρίο.

Με εγγύηση Εφ' όρου ζωής από το Πλαίσο και θα το έχεις και σε περίπτωση που αναβαθμιστείς...;)

x-cuse me, αλλά αυτό δεν είναι ακριβώς review.

Απλά λέει τα specs του αναλυτικά.

Δεν λέω αν είναι καλό ή κακό, γιατί πραγματικά δεν μπορώ να γνωρίζω, καθώς δεν υπάρχει πουθενά review με τα συγκεκριμένα psu.

Δημοσ.
x-cuse me, αλλά αυτό δεν είναι ακριβώς review.

Απλά λέει τα specs του αναλυτικά.

Δεν λέω αν είναι καλό ή κακό, γιατί πραγματικά δεν μπορώ να γνωρίζω, καθώς δεν υπάρχει πουθενά review με τα συγκεκριμένα psu.

Απο πλατφορμα της seveteam πρεπει να ειναι φτιαγμενο.

Δημοσ.
Απο πλατφορμα της seveteam πρεπει να ειναι φτιαγμενο.

I know, αλλά και πάλι δεν μπορώ να έχω σαφή άποψη για το αν αξίζει η αγορά τους.

Δημοσ.
review

...Με εγγύηση Εφ' όρου ζωής από το Πλαίσο

http://myplaisio.gr/..... ; ; ;

Copyright 2009 © Plaisio eBusiness Team

τι ειναι αυτό, [...] παλικάρια;;

δε λέω, ώραιο design το site, ενδιαφέροντα τα news, θα το παρακολουθώ...

αλλα τι... reviews; :lol:

βάλτε στην συγκεκριμένη ενότητα, εναν τίτλο πχ. Παρουσιάσεις, να λέμε τα πράγματα με τ' όνομά τους.

ΥΓ. δεν υποννοώ τίποτα για το τροφοδοτικό που προτίνεις, για το site λέω.

To psu ίσως να είναι άπαιχτο, άλλο θεμα αυτο. προτιμώ να διαβασω τη γνώμη κάποιων που το αγόρασαν, αντί αυτών που το πουλάνε.

Δημοσ.
liopyr ισχυει 100% αυτο?

Ισχυει αλλα το μοναδικο review που υπαρχει (silentpcreview) το δειχνει να εχει σχετικα υψηλο ripple σε full load.

Δημοσ.

Καλησπέρα:-)

Sorry για το ofTopic , αλλά μάλλον πρέπει να δώσω μερικές εξηγήσεις.

Απλά θέλω να σας πω ότι δεν δουλεύω στο plaisio, πως θα γινόταν άλλωστε αυτό , αφού μένω στην Μεσσήνη....!

Όμως, κάπου, κάπου έχω πρόσβαση σε μερικά προϊόντα με σκοπό να τα παρουσιάσω στο http://www.myplaisio.gr .

Γνώμη μου είναι ότι δεν έχω παραθέσει απλός τα τεχνικά χαρακτηριστικά του PSU.

To τροφοδοτικό ανοίχτηκε, ώστε να έχω ίδια γνώση της κατασκευής, σεταρίστηκε σε PC πολυ απαιτητικό και O/Ced και οι τάσεις μετρήθηκαν με πολύμετρο χωρίς φορτίο και με 100% φορτιο.

Όποια επιπλέον πληροφορία θεωρηθεί απαραίτητη, είμαι διαθέσιμος να την παράσχω στο forum του myplaisio.gr .

Ειλικρινά ... δεν έχω διάθεση να αντιπαρατεθώ με κανέναν , απλά έχω την εντύπωση οτι με ειρωνευτήκατε και ένοιωσα την ανάγκη να τοποθετηθώ.

Αν, τελικά...ενόχλησα, αντί να φανώ χρήσιμος...., ζητάω συγνώμη:-( και δεν θα επανέλθω. :-(

• Super Moderators
Δημοσ.

το θέμα είναι όμως ότι σε review βλέπουμε τις μετρήσεις σε πίνακες και έτσι...

δες μια πχ το jonnyguru.com και θα δεις τι εννοούν τα παιδιά γράφοντας ότι αυτό που έδωσες δεν είναι review

Δημοσ.
liopyr ισχυει 100% αυτο?

Ναι.

Κι εμενα μου ειχε φανει περιεργο, τα ειχα συνδιασει καπως διαφορετικα στο μυαλο μου, αλλα ετσι ειναι.

Βεβαια το οτι ειναι απο Seasonic δεν σημαινει πως εχει και τις ιδιες προδιαγραφες με το HX620W. ;)

Ισχυει αλλα το μοναδικο review που υπαρχει (silentpcreview) το δειχνει να εχει σχετικα υψηλο ripple σε full load.

Παιζει κανα link προχειρο, γιατι δεν ετυχε ποτε να το πετυχω?

Απλά θέλω να σας πω ότι δεν δουλεύω στο plaisio, πως θα γινόταν άλλωστε αυτό , αφού μένω στην Μεσσήνη....!

Όμως, κάπου, κάπου έχω πρόσβαση σε μερικά προϊόντα με σκοπό να τα παρουσιάσω στο http://www.myplaisio.gr'>http://www.myplaisio.gr .

To τροφοδοτικό ανοίχτηκε, ώστε να έχω ίδια γνώση της κατασκευής, σεταρίστηκε σε PC πολυ απαιτητικό και O/Ced και οι τάσεις μετρήθηκαν με πολύμετρο χωρίς φορτίο και με 100% φορτιο.

Όποια επιπλέον πληροφορία θεωρηθεί απαραίτητη, είμαι διαθέσιμος να την παράσχω στο forum του myplaisio.gr .

Ειλικρινά ... δεν έχω διάθεση να αντιπαρατεθώ με κανέναν , απλά έχω την εντύπωση οτι με ειρωνευτήκατε και ένοιωσα την ανάγκη να τοποθετηθώ.

Αν, τελικά...ενόχλησα, αντί να φανώ χρήσιμος...., ζητάω συγνώμη:-( και δεν θα επανέλθω. :-(

Δεν σε ειρωνευτηκαμε ρε man, απλα τυχαινει τα Psu να χρειαζονται σοβαρο και ακριβο εξοπλισμο για να τα stress-αρεις οπως ο jonnyguru που αναφερθηκε.

Λιγα site απο αυτα που ισχυριζονται πως κανουν psu reviews τον εχουν.

Οποτε καταλαβαινεις πως δεν ειναι τοσο απλη υποθεση ενα Psu review οπως μια καρτα γραφικων π.χ, που για να την test-αρεις χρειαζεσαι την καρτα, ενα Pc, ορεξη και ελευθερο χρονο.

:-)

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 00:01 ----------

Όμως, κάπου, κάπου έχω πρόσβαση σε μερικά προϊόντα με σκοπό να τα παρουσιάσω στο http://www.myplaisio.gr .

το να μετρήσεις ένα psu με πολύμετρο δεν λέει τίποτα απολύτος

φέρε μου ένα σήμερα και την άλλη μέρα στο κάνω να λέει 1Volt παραπάνω σε κάθε γραμμή του

τα γραμμένα με Bold τα έγραψα εγώ ( Vatos_locos ) αλλά ξέχασα να κάνω log out τον liopyr :P

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...