Προς το περιεχόμενο

Αγορά τροφοδοτικού

Exoskeletor

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Χρησιμοποιώ το CORSAIR CMPSU-550VX και το SEASONIC SILVER POWER SP-SS400 και τα δυο είναι εντελώς αθόρυβα, το κουτή που έχω το CORSAIR CMPSU-550VX είναι διπλά στο αυτί μου και δεν ακούγετε τίποτα :-), σου το προτείνω λιπών!!

• Απαντ. 47
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
super αθόρυβο

προχτές ειμουν έτοιμος να πάρω το Enermax Modu82+ 625W, αλλα κόλλησα στο "αναμένεται σύντομα" -βιαζόμουν- και στην ψιλή τιμή καταστήματος ( 129 ε),

ενώ η τιμη web ( 102 ) φαινόταν καλή.

τελικά πηρα το Corsair TX650W (not modular), 99 ε.

(αν θελεις Corsair + modular υπάρχουν τα HX520 και HX620, με 89 και 129 ε αντιστοιχα)

απο εδώ μπορείς να παρεις κι άλλες ιδέες για psu (στηλη Q=ποιότητα, N=θόρυβος)

http://www.silentpcreview.com/article699-page1.html

ps. δεν ειμαι "ειδικός στα psu". απλα αναφέρω τι αγόρασα, μεσα στο budget που είχα. με 2 μερες λειτουργίας, δεν μπορω να εκτιμήσω ακόμα αν εκανα καλή αγορά. Εχω το κουτί ανοιχτό, διπλα στην οθόνη.

Στο ρελαντί/idle οι αισθητοί -οχι ακόμα ενοχλητικοί- θόρυβοι ειναι του cpu cooler, και του δισκου raptor. το psu καλύπτεται απο αυτους.

(σε full καταστάσεις, μαλλον δεν θα ασχολούμαι με τους θορύβους, γιατι ειτε θα παιζω παιχνιδια, ειτε θα κανω κανενα benchmark, και θα ανεβασουν στροφές οι cpu και η vga, οποτε παλι δυσκολα θα ενοχοποιήσω το PSU ).

Δημοσ.

thanx guys. με βλεπω για corsair αλλα δε ξερω ποιο απο τα 2:

CORSAIR HX520W MODULAR POWER SUPPLY

CORSAIR CMPSU-550VX 550W

ωραιο το site silent, οτι χρειαζοταν. μαλλον κατα το cmpsu με βλεπω, ακουω απο παντου τα καλυτερα, στην αρχη με πειραζει που κυκλοφορει 2,5 χρονια αλλα να μου πεις τη σημασια υπαρχει

Δημοσ.
thanx guys. με βλεπω για corsair αλλα δε ξερω ποιο απο τα 2:

CORSAIR HX520W MODULAR POWER SUPPLY

CORSAIR CMPSU-550VX 550W

HX520W is by Seasonic.

VX550W is by CWT.

Seasonic > CWT imho .

Θα προτιμούσα το HX520W.

Δημοσ.
HX520W is by Seasonic.

VX550W is by CWT.

Seasonic > CWT imho .

Θα προτιμούσα το HX520W.

λες ε? απο θορυβο? εχουν διαφορα μεταξυ τους?

Δημοσ.
λες ε? απο θορυβο? εχουν διαφορα μεταξυ τους?

Ισως να ειναι και η σημαντικοτερη διαφορα που εχουν μεταξυ τους. :P

Δημοσ.

Imo, πάρε ένα λίγο μεγαλύτερο να το κρατήσεις και για την επόμενη αναβάθμισή σου... Αν και οι εταιρείες και καλά προσανατολίζονται στη μείωση των ενεργειακών απαιτήσεων του hardware, στην πράξη μέχρι στιγμής μόνο στις GPUs έχουν επαληθευθεί και με προς το παρόν πενιχρά κέρδη...

Δημοσ.

γιατι οχι το CORSAIR CMPSU-650TX 650W?? περισσοτερα W και η διαφορα στη τιμη με το 520w ειναι 10ε.

στο site της corsair oπως και ο Exoskeletor,εβαλα για να μ βρει τροφοδοτικο αναλογα με τις απαιτισεις μου(i7,gtx295,5 σκληροι) και μ βγαλε τα 620w,650w,750w και 850w.

αποψη μου καλυτερα να πας για το 650αρι για να σου μεινει και για την επομενη αναβα8μιση σου...

Δημοσ.

ναι αλλα 2 χρονια εγγύηση? την έχω πατήσει τόσες φορες με τροφοδοτικό. όσο καλο και να είναι 2 χρονια εγγύηση είναι μηδέν

Corsair TX vs HX? ποιο λετε? το http://www.corsair.com/products/hx/default.aspx φαινεται να εχει πολλα παραπανω απο προστασιες κτλ

το ΤΧ ειναι της Seasonic?

• Super Moderators
Δημοσ.

αν υπάρχει οικονομική δυνατότητα για το HX620 όρμα...απλά απίστευτο...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...