dr lag Δημοσ. 17 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2009 Αν όμως θέλεις κάτι πιο εντυπωσιακό, έχει βγάλει η Skythe δικάναλο ενισχυτή που μπαίνει σε bay 5 1/4'', αρκετά καλής ποιότητας (chip Yamaha) και τροφοδοτείται από molex. Να ξέρεις πάντως πως αν τελικά καταφύγεις σε εσωτερική λύση, το πιθανότερο είναι να μην αποφύγεις τους ηλεκτρονικούς θορύβους και τις παρεμβολές σε ασύρματες συσκευές
bloodram Δημοσ. 17 Μαρτίου 2009 Μέλος Δημοσ. 17 Μαρτίου 2009 Η πιο λογική λύση μου φάνηκε αυτή του να βγάλω από ένα set ίξιι τον ενισχυτή και να το βάλω μέσα . Αλλα όπως είπα ο ενισχυτής τον ηχείων μου γραφει ότι παίρνει 9 volt ! δεν θέλω κάτι επαγγελματικό , ηχούν τον windows θέλω να ακούω μονο !Δοκίμασα να βάλω ένα έιχει κατευθείαν στην κάρτα ήχου αλλα παίζει τόσο χαμηλά που δεν ακούγεται σχεδόν καθόλου !
tmjuju Δημοσ. 17 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2009 Βρες άλλο ηχείο που να είναι πιο ευαίσθητο… δηλαδή να παίζει πιο δυνατά με λίγα watt. Δεν αξίζει να κοτσάρεις ενισχυτές αφού δεν κυνηγάς την ποιότητα… Σε παλιούς υπολογιστές θα βρεις μέσα ηχεία 2-3 ιντσών μέσα τους, εκτιμώ ότι θα σε καλύψει από άποψη ευαισθησίας.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.