p_under Δημοσ. 16 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2009 asus P5QL-EC1E kai speedstep disabled επειδη εκανα overclocking!! [λετε να τα ξαναενεργοποιησω εεε :$ ) βασικα ο θορυβος ακουγεται αργα το βραδυ,που εχει απολυτη ησυχια και στο σπιτι και εξω!!τωρα ειναι αθορυβο το μηχανημα!!νταξει λογικο ειναι να ακουγεται το βραδυ συμφωνα με τα λεγομενα μου,απλα το βραδυ οταν τον κλεινω λεω "αααα ησυχασαν τα αυτια μου!!" aν εισαι σταθερος στην συχνοτητα που κλοκαρες δεν υπαρχει λογος να τα εχεις απενεργοποιημενα? γιατι να παιζει στο full οταν δεν κανεις κατι,τσαμπα θορυβος,ρευμα,καταπωνηση του cpu!
EliasKir Δημοσ. 16 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2009 aν εισαι σταθερος στην συχνοτητα που κλοκαρες δεν υπαρχει λογος να τα εχεις απενεργοποιημενα? γιατι να παιζει στο full οταν δεν κανεις κατι,τσαμπα θορυβος,ρευμα,καταπωνηση του cpu! Αν βαλεις το ρευμα manually, τοτε με το C1E πεφτει μονο ο πολλαπλασιαστης, το ρευμα μενει σχεδον το ιδιο. Τουλαχιστον στο δικο μου harware.
panosno1com Δημοσ. 16 Μαρτίου 2009 Μέλος Δημοσ. 16 Μαρτίου 2009 το ρευμα manually το εχω και για να τον κλοκαρω το FSB πειραξα![ειμαι αρχαριος στο οβερκλοκιν!]οποτε αμα ειναι να το ριχνει τον πολ/στη δε θα πεφτουν και τα GH?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.