Προς το περιεχόμενο

Επανεκκινηση pc

yanniliki

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλημερα! θα ηθελα να μου πειτε σε ποιες περιπτωσεις κανει επανεκκινηση μονος του ενας υπολογιστης οταν πχ τον εχεις ανοιχτο χωρις να ασχολεισε καθολου μαζι του και κατεβαζει πχ αρχεια απο το ιντερνετ.. ευχαριστω:-)

Δημοσ.

Ιωση, Ανεβασμενες θερμοκρασιες, Μη σταθερη ταση ρευματος, Προεπιλογη στα Windows Update για να κανουν αυτοματη επανεκκινηση μετα την ενημερωση,

Αποτυχημενο overclock, Μαπα μνημες, και πανω απολα καφρικο τροφοδοτικο...

Δημοσ.

Σε έντονες διακυμάνσεις του ρεύματος, σε errors της ram, σε corruption του σκληρού, σε υψηλές θερμοκρασίες του υπολογιστή, σε σοβαρά προβλήματα με software και λειτουργικό, σε ασυμβατότητες μεταξύ hardware, σε αστοχίες συναρμολόγησης...

Δημοσ.

μου το εκανε πρωτη φορα το pc μου σημερα... ειναι αρκετα παλιο αλλα δεν μου εκανε κολπα... μερικες φορες ειχε κλεισει λογω θερμοκρασιων.. αλλα ειχε κλεισει τελειως οχι restart..:-(

Δημοσ.
μου το εκανε πρωτη φορα το pc μου σημερα... ειναι αρκετα παλιο αλλα δεν μου εκανε κολπα... μερικες φορες ειχε κλεισει λογω θερμοκρασιων.. αλλα ειχε κλεισει τελειως οχι restart..:-(

οταν ειχα προβληματα με θερμοκρασιες την μια μου εκλεινε και την αλλη εκανε restart.δεν ειναι standart αν εχεις προβληματα θερμοκρασιας να σου κλεισει μονο.επισης και κατι αλλο κανει restart οταν εχεις κανει overclock καποιο hardware στον υπολογιστη σου και ειναι unstable.

Δημοσ.

Εμένα κάποτε έκανε επανεκινήση μετά από έναν ήχο, σαν να περνάει πολύ ρεύμα από τον σκληρό. Τον έβγαλα από μέσα και μετά όλα καλά.

Διάσημος λόγος είναι και οι Ράμ

Δημοσ.

μπορουν δηλαδη εκει στα καλα καθουμενα η ram να σου κανοει restart? ενω δεν τρεχεις κανενα προγραμμα τπτ?

Δημοσ.
μπορουν δηλαδη εκει στα καλα καθουμενα η ram να σου κανοει restart? ενω δεν τρεχεις κανενα προγραμμα τπτ?

Nαι.

Αν και συνήθως ram fail συνοδεύεται από BSOD.

Στην δική σου περίπτωση πάντως, αφού μιλάς για παλιό Pc, και πιθανότατα non-overclocked, μάλλον από θερμοκρασίες κάνει κόλπα.

Βάλε everest να τις τσεκάρεις.

Δημοσ.

και σημερα το βραδυ το ιδιο μ εκανε... τις θερμοκρασιες τις ελεγχω και ειναι οκ παντα... 50c καρτα γραφ 30-33 επεξεργαστης τα ρευματα του τροφοδοτικου μου φαινονται λιγο οτι ναναι... τωρα τελευταια αρχισε να σφυριζει κιολας... λετε να φταιει το τροφοδοτικο?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...