Προς το περιεχόμενο

Υπερβολικός χώρος στο δίσκο από Windows και προγράμματα

malachaskos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ρε παιδιά έχω μια απορία....κάνω format στο pc μου και περνάω κάποια προγράμματα.... (office, ccleaner, AVG και 3-4 άλλα απλά) και βλέπω ότι καταναλώνει 42GB απο τον σκληρο.... ειναι λογικο?

Δημοσ.

Κανε ενα diskCleanup και βγαλε ολα τα αχρηστα αρχεια γυρω στα 4Gb και μετα σβησε τα restore points θα εχεις τουλαχιστον + 15Gb free..

Δημοσ.

κανε δεξι κλικ στον καδο ανακυκλωσης ,ρυθμισε το μεγεθος του χωρου που κραταει για διαγραφη αρχειων και μετα μπες στις ιδιοτητες των δισκων και κανε εκαθαριση και των προηγουμενων σημειων επαναφορας.μετα μας λες.

Δημοσ.

εναρξη-προγραμματα-βοηθηματα-εργαλεια συστηματος-εκαθαριση δισκου.

Επιλεγεις C και πατας ΟΚ.Στην καρτελα εκαθαριση δισκου επιλεγεις με τικ ολα εκτος απο το 'μικρογραφιες' και μετα πατας την καρτελα περισσοτερες επιλογες.Εκει που λεει επαναφορα συστηματος κ σκιωδη αντιγραφα πατας εκαθαριση και περιμενεις...να καθαρισει...οταν τελειωσει πατας ΟΚ και ετσι θα σβηστουν οσα τικαρες πριν...και εισαι ετοιμος..Αν και πιστευω κ γω οτι δεν εκανες 'καλο' φορματ..

Δημοσ.
εναρξη-προγραμματα-βοηθηματα-εργαλεια συστηματος-εκαθαριση δισκου.

Επιλεγεις C και πατας ΟΚ.Στην καρτελα εκαθαριση δισκου επιλεγεις με τικ ολα εκτος απο το 'μικρογραφιες' και μετα πατας την καρτελα περισσοτερες επιλογες.Εκει που λεει επαναφορα συστηματος κ σκιωδη αντιγραφα πατας εκαθαριση και περιμενεις...να καθαρισει...οταν τελειωσει πατας ΟΚ και ετσι θα σβηστουν οσα τικαρες πριν...και εισαι ετοιμος..Αν και πιστευω κ γω οτι δεν εκανες 'καλο' φορματ..

εχώ κάνει πάρα πολλές φορές format δεν νομίζω να γταίει αυτό.. στις αρχικές επιλογές για προχοριμένους πρώτα επέλεξα διαμόρφωση του διαμερίσματος και μετά έκανα φόρτωση των windows. υπάρχει τρόπος να το ελέγξω?

δες ποσα σου ειναι η εγκατασταση των windows

που μπορώ να το δω?

το έκανα και έπεσα στα 38!!!

Δημοσ.

Αυτό το έπαθα και εγώ τελευταία... δοκίμασε να κάνεις έλεγχο για σφάλματα στον υπολογιστή.

Ο Υπολογιστής μου -> δεξί κλικ στον τοπικό δίσκο -> ιδιότητες -> εργαλεία -> έλεγχος

βάζεις τικ και στην αυτόματη διόρθωση και στιν ανίχνευση σφαλμάτων, πατάς εκκίνιση.

κάνεις μια επανεκκίνιση στο pc σου και άστο να κανει τον έλεγχο...

Λογικά θα στρώσει, εμένα λυθηκε έτσι.

Δημοσ.

βασικα πολλες φορες φαινεται οτι ο δισκος ειναι αρκετα πιο γεματος απο αυτο που νομιζουμε λογω των σημειων επαναφορας που δημιουργουνται μετα απο εγκατασταση ενημερωσεων.οποτε δες ποσα σημεια επαναφορας εχεις και διεγραψε τα(υπαρχει στην εκκαθαριση δισκου επιλογη για διαγραφη σημειων επαναφορας εκτος του τελευταιου)

αν θες να τα κρατησεις βεβαια μην τα διαγραψεις.ετσι μολις γεμισει ο χωρος στον οποιο κρατωνται αυτα τα σημεια επαναφπρας, τοτε τα windows αυτοματα διαγραφουν το πιο παλιο ωστε να υπαρχει χωρος για το πιο καινουριο.

Δημοσ.

Βάλε το TuneUp Utilities 2009 που έχει και 30 μέρες trial,πήγαινε στο Clean Up Disc και δες τι μπορείς να βγάλεις

Υποθέτω:

2 gb το hibernation

4-5 gb τα updates backup

Κανα 1 gb τα restore points

Με αυτό που έπαθα πλάκα είναι ότι μετά το update του Adobe Reader μου δέσμευσε 1,5 gb στα temp αρχεία.Έλεος ρε Adobe!

Αυτά σβήνονται χειροκίνητα

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...