BladeRunner Δημοσ. 16 Μαρτίου 2009 Μέλος Δημοσ. 16 Μαρτίου 2009 Ηρθε τυχαια ο τεχνικος της νοβα και το κοιταξε και δεν γινεται τιποτα. Γιατι δεν εχει audio in το dvd. Οποτε αφηστε το,ευχαριστω για την βοηθεια.
vagpap Δημοσ. 16 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2009 To Samsung HT-z110 έχει audio-in (αναλογικό όμως όχι ψηφιακό)...
BladeRunner Δημοσ. 16 Μαρτίου 2009 Μέλος Δημοσ. 16 Μαρτίου 2009 To Samsung HT-z110 έχει audio-in (αναλογικό όμως όχι ψηφιακό)... Τι καλωδιο χρειαζομαι?ο τεχνικος λεει δεν θελει τοτε rca αλλα καρφι Δεν εχει αυτη την υποδοχη που εχει το σχεδιαγραμμα.Εχει μονο τις δυο καθετες στηλες.
vagpap Δημοσ. 16 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2009 Άμα στην πραγματικότητα το HT δεν έχει την υποδοχή του σχεδιαγράμματος, τότε έχει δίκιο ο τεχνικός και απλά το μοντέλο μπορεί να είναι διαφορετικό (άλλο γράμμα στο τέλος κλπ). Σε αυτή την περίπτωση... λυπάμαι, δε μπορείς να κάνεις κάτι...
BladeRunner Δημοσ. 16 Μαρτίου 2009 Μέλος Δημοσ. 16 Μαρτίου 2009 Άμα στην πραγματικότητα το HT δεν έχει την υποδοχή του σχεδιαγράμματος, τότε έχει δίκιο ο τεχνικός και απλά το μοντέλο μπορεί να είναι διαφορετικό (άλλο γράμμα στο τέλος κλπ). Σε αυτή την περίπτωση... λυπάμαι, δε μπορείς να κάνεις κάτι... Δεν πειραζει,ετσι ειναι...ο,τι πληρωνεις παιρνεις.Και αμα δεν τα σκασεις δεν μπορεις να εχεις απαιτησεις. Το μοντελο σωστα τοε δωσα,απλως πρεπει να εχουν βαλει σχεδιαγραμμα ανωτερου αδελφου μοντελου. Οπως και να εχει σε ευχαριστω για το ενδιαφερον.Παμε για αλλα.
αλεχ Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2010 παιδια καλησπερα. ειμαι νεος σε ολα αυτα και ακομη το ψαχνω το θεμα... πηρα πριν 2 βδομαδες καινουρια τηλεοραση πλασμα την panasonic txp50g10e: http://www.panasonic.co.uk/html/en_GB/Products/VIERA+Flat+Screen+Televisions/NeoPDP+TVs/TX-P50G10/Specification/2121404/index.html?trackInfo=true . Και τωρα θα μου ρθει απο μερα σε μερα το home cinema: http://www.plaisio.gr/Sound-Vision/Home-Cinema/Home-Cinema-Systems/Set-Home-Cinema/LG-HB954TBW-Home-Theater-5-1-HB954TBW.htm . Και εχω και nova... εμαθα με λιγη ερευνα οτι αμα απλα συνδεσω το home cinema μεσω hdmi με την τηλεοραση θα ακουω απο ολα τα ηχεια μονο οταν θα βλεπω dvd-blueray μεσω του home cinema(αμα λεω καμια χαζομαρα διορθωστε με)... επισης, δεν ξερω αμα θα βλεπω τηλεοραση αλλα οχι μεσω nova αν θα ακουγεται επισης απ ολα τα ηχεια. Εγω θελω να ακουω και μεσω της nova απ ολα τα ηχεια... μπορειτε να μου πειτε λιγο αναλυτικα αν μπορειτε μια-μια τις συνδεσμολογιες? επειδη εχω δωσει αρκετα λεφτα θα ηθελα να παρω το μαξιμουμ απ αυτα και σιγουρα η συνδεσμολογια παιζει ρολο... για αυτο εχω βαλει και αναλυτικα τα link με τι συστηματα θα χρησιμοποιησω...
bluesattack Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2010 Αμα συνδεσεις με ενα καλωδιο οπτικης ινας την τηλεοραση και το ηχοσυστημα τοτε θα εχεις ηχο κανονικα απο το δευτερο οταν βλεπεις καποιο τηλεοπτικο προγραμμα.Και κλεινε τα ηχεια της τηλεορασης να μην παιζουν ολα μαζι. Επισης διαβασε το ποστ # 2
αλεχ Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2010 ευχαριστω πολυ!! το καλωδιο τις οπτικης ινας ξερεις αν αγοραζεται εχτρα?? λογικα εξτρα θα ειναι... κοιταξα μολις την τηλεοραση και δεν ειδα να γραφει πουθενα optical...εχει digital audio out και κλασσικα hdmi... ειναι κατι απ αυτα και δεν το πιασα?? sorry απλα δεν τα εχω μαθει ακομα...
bluesattack Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2010 ευχαριστω πολυ!! το καλωδιο τις οπτικης ινας ξερεις αν αγοραζεται εχτρα?? λογικα εξτρα θα ειναι... κοιταξα μολις την τηλεοραση και δεν ειδα να γραφει πουθενα optical...εχει digital audio out και κλασσικα hdmi... ειναι κατι απ αυτα και δεν το πιασα?? sorry απλα δεν τα εχω μαθει ακομα... Εχει απ οτι ειδα στο λινκ που εδωσες. Digital Audio Output (Optical) yes Εξτρα λογικα ...
αλεχ Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2010 χιλια ευχαριστω... απ οτι καταλαβες δεν το ξερα.. και ειναι ανωτερης ποιοτητας η αποδοση ηχου/εικονας με οπτικη ινα απ οτι να συνδεσω το home cinema με τη τηλεοραση με hdmi??
bluesattack Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2010 χιλια ευχαριστω... απ οτι καταλαβες δεν το ξερα.. και ειναι ανωτερης ποιοτητας η αποδοση ηχου/εικονας με οπτικη ινα απ οτι να συνδεσω το home cinema με τη τηλεοραση με hdmi?? Το hdmi που εχει η τηλεοραση σου ειναι εισοδος.Αρα δεν τιθεται θεμα επιλογης .Δεν μπορεις δηλαδη να συνδεσεις την τηλεοραση και το συστημα με hdmi καλωδιο και να παρεις ηχο τηλεοπτικων προγραμματων.Για αυτο θα συνδεσεις το optical out της τηλεορασης με το optical in του ενισχυτη . Απο κει και περα το blu ray blayer θα το συνδεσεις με hmdi καλωδιο με το συστημα .Δηλαδη θα το βαλεις στο hdmi in του ενισχυτη και απο το hdmi out του ενισχυτη θα πηγαινει ενα καλωδιο hdmi σε μια απο τις 3 hdmi θυρες της τηλεορασης .Μεσω hdmi θα εχεις τα hd format που υποστηριζει το συστημα σου ( Dolby TrueHD και DTS-HD Master Audio ) τα οποια δεν θα τα ακουγες με οπτικη ινα (θα τα ακουγες σαν απλο dolby και dts ) .Γιατι εδω υπαρχει επιλογη.Μπορεις αν θες να συνδεσεις το bd με hdmi απευθειας στην τηλεοραση για εικονα και ενα καλωδιο οπτικης ινας στον ενισχυτη.Αλλα ειπαμε οτι θα χασεις τα hd format που περιεχονται στα bd δισκακια , συν οτι θα εχεις ενα καλωδιο παραπανω. Με τον ιδιο τροπο (μεσω hdmi ) μπορεις αν θελεις να συνδεσεις και αλλη συσκευη στον ενισχυτη σου ,πχ dvd/media player καθοτι ο ενισχυτης σου εχει δυο εισοδους hdmi . Διαβασε και το μανουαλ μια και αν δεν κανω λαθος το bd player το δικο σου ειναι ενσωματωμενο (?). Και καθε φορα θα επιλεγεις απο τον ενισχυτη την αναλογη εισοδο .Οπως και απο την τηλεοραση το ιδιο .θα δεις στο μενου της τηλεορασης οτι θα εχει επιλογες hdmi 1,2,3.Eσυ θα επιλεγεις αυτη στην οποια εχεις βαλει το καλωδιο της συσκευης που θελεις να κανεις χρηση.
αλεχ Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2010 ευχαριστω πολυ για τη βοηθεια θα δοκιμασω και ελπιζω ολα να ναι οκ!!! thanks!!! ---------- Προσθήκη στις 20:15 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 20:06 ---------- παντως ναι, ειναι ενσωματομενο το bd... αρα ισχυει η συνδεσμολογια "Απο κει και περα το blu ray blayer θα το συνδεσεις με hmdi καλωδιο με το συστημα .Δηλαδη θα το βαλεις στο hdmi in του ενισχυτη και απο το hdmi out του ενισχυτη θα πηγαινει ενα καλωδιο hdmi σε μια απο τις 3 hdmi θυρες της τηλεορασης ...." επειδη ειναι ενσωματομενο ρωταω..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.