Προς το περιεχόμενο

Πρόβλημα με τον σκληρο Δισκο!!!

vips

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλημερα σε ολους τους φιλους του forum εχω ενα πολυ σοβαρο προβλημα με εναν απο τους δισκους ο οποιος εχασε οτι ειχε μεσα!! δεν του εχω κανει format στο δισκο απλα ετρεξε το δισκακι των vista και το σταματησα ολα αυτα επειδη ηταν μεσα στο cdrom ο δισκος και πατησα καταλαθος την επιλογη για να ξεκινησει απο cd .Τώρα μπαινω στο λειτουργικο μου win xp sp3 και δεν βλεπει καθολου το περιεχομενο παρα μονο τον βλεπει σαν local disk και ειχα πολλα κομματια εργασιες και προγραμματα τι να κανω ? υπαρχει λυση ? ελπιζω να καταλαβατε τι εγινε τα εχω χαμενα με αυτο που εγινε .ευχαριστώ για την φιλοξενεια!!!

ζηταω συγνωμη αν δεν επρεπε να ανεβασω εδω αυτο το θεμα !

Δημοσ.

Δεν νομίζω να χάθηκαν τα δεδομένα... μπορείς να δοκιμάσεις να τον συνδέσεις σε έναν υπολογιστή με βίστα ή να βάλεις ένα live linux cd και να ξεκινήσεις από εκεί;

Το πιο πιθανό είναι να "δεις" τα δεδομένα αλλά να χρειαστεί να τα μεταφέρεις για να φορμάρεις τον δίσκο και να σιάξει

Δημοσ.

δοκιμασα με τα βιστα αλλα τιποτα δοκιμασα και με το ubuntu 7.10 τον βλεπει αλλα χωρις να εχει κατι μεσα!!!πρεπει να δωσω καποια συγκεκριμενη εντολη στα linux?

Δημοσ.
ετρεξε το δισκακι των vista και το σταματησα

Δηλαδή σε ποιά διαδικασία σταμάτησε ;

Τώρα μπαινω στο λειτουργικο μου win xp sp3 και δεν βλεπει καθολου το περιεχομενο παρα μονο τον βλεπει σαν local disk και ειχα πολλα κομματια εργασιες και προγραμματα

Άρα το partition με τα Xp δουλεύει ;

Δοκίνασε κάποιο εργαλείο επαναφοράς δεδομένων (πχ http://www.getbackdata.net/)

Δημοσ.

Αφου δεν εκανες φορματ μην αγχωνεσαι...Βαλε το cd των windows που εχεις στο λειτουργικο που εκανες την ζημια και πατα να κανει boot απο το cd , και επειτα διασβασε προσεκτικα τις επιλογες και επελεξε να διορθωσεις την εναρξη των windows..κατι τετοιο λεει θα το καταλαβεις αν το δεις!

Δημοσ.

βαζω το cd των windows παω στην επιλογη για διορθωση και μου ζηταει κωδικο administration δεν εχω κανενα κωδικο τι κανω βρε παιδια ???θα το ειχα <<σφαξει αλλα εχω αρχεια που δεν θελω να χασω με τιποτα .

Δημοσ.

Αν δεν εχεις βαλει κωδικο τοτε το default ειναι απλα να πατησεις enter..

Διαφορετικα αν δεν τον θυμασαι βαλε εναν δευτερο σκληρο με λειτουργικο και σωσε τα αρχεια σου.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...