Προς το περιεχόμενο

GPS Navigon 7210 Αποριες και Προβλημα(?)

spinemm

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα.....!!!!!

Μετα απο πολυ "διαβασμα" κατεληξα στην αγορα του Navigon 7210. Και βεβαια στην πραξη μετα την αγορα βγαινουν οι αποριες και τα "προβληματα".....

ΠΡΟΒΛΗΜΑ

1ο προβλημα(?)...Η οθονη οταν τη "ζουλαω" για να πιεσω καποιο γραμμα ή για να κανω μια επιλογη κανει "νερα" στο κεντρο της. Δηλαδη τι θελω να πω...μπορει να παταω το Επιλογες που βρισκεται στη μεση και κατω και NA εμφανιζονται "νερα" στο κεντρο της συσκευης.....(να αναφερω οτι εχουν περασει απο τα χερακια μου συσκευες Mio, Garmin καθως και το gps της ΝΟΚΙΑ το 330 και σε καμμια δεν ειχα/εχω παρατηρησει το προβλημα που αναφερω)

ΑΠΟΡΙΕΣ

1η απορια....Τελικα το Hard reset πως γινετε?διαβασα για τα 10'' μαζι με το reset διαβασα για το διαδοχικο πατημα του Power αλλα και παλι δεν καταφερα να το πετυχω....τελικα πως γινετε βρε παιδια....

2η απορια....ΡΟΙ την ωρα που "διαβαζει" την διαδρομη μπορω να προσθεσω ή να ζητησω? γιατι ουτε αυτο το καταφερα (κατι που τουλαχιστον στο Mio 520 ηταν πανευκολο αφου απλα αγκιζωντας την οθονη μπορουσες να το προσθεσεις)

3η απορια....Μπορω να ψαξω μονο για ΡΟΙ (πχ για καποιο αξιοθεατο, παρκινγκ ή κατι τεσπα κοντα σε μια περιοχη που με ενδιαφερει)?

Αααα και κατι ακομα....τελικα ποση ωρα θελει για πρωτη φορτιση? το φορτιζω εδω και 4 ωρες και αυτο ειναι ακομα προτοκαλι (το λεω γιατι διαβασα οτι μολις φορτισει γινετε πρασινο)

Το Manual το διαβασα αλλα......για ολες μου τις αποριες ακρη δεν εβγαλα........

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...