kotlid Δημοσ. 14 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2009 Παιδια εχω αυτην την μητρικη http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.528306 και αποφασισα να αλαξω ραμ Ειχα μια 512 ddr 400 και αγορασ 2χ1 giga ddr 400 αλλα οταν εβγαλα την 512 το pc αναβαν τα λαμπακια αλλα δεν γινοταν τιποτα Οταν δοκιμασα την μια 512 και στην αλλη θεση μια απο τις 2 ενος γιγα bootαρε αλλα αναγνωριζε μονο την 512 Αρα δεν αναγνωριζει τις μνημες Τι μπορω να κανω Χρειαζομαι επιγοντως αναβαθμιση στις ραμ!!!!!
PaokToTheBone Δημοσ. 15 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2009 Ποιες ακριβως ram πηρες?Προσπα8ησε να κανεις κανενα bios update...Eγω καπως ετσι ειχα λυσει ενα παρομοιο προβλημα με το P4 που "πουλησα" στον πατερα μου.... Οfftopic... Το πρωτο μου πισι ηταν αυτο το P4 κ μου το ειχε αγορασει ο πατερας μου ο οποιος το ξανααγορασε πλεον για αυτον....Αν δν γδαρεις τους συγκενεις τοτε ποιους?
d3m0n Δημοσ. 15 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2009 Ποιες ακριβως ram πηρες?Προσπα8ησε να κανεις κανενα bios update...Eγω καπως ετσι ειχα λυσει ενα παρομοιο προβλημα με το P4 που "πουλησα" στον πατερα μου.... Οfftopic... Το πρωτο μου πισι ηταν αυτο το P4 κ μου το ειχε αγορασει ο πατερας μου ο οποιος το ξανααγορασε πλεον για αυτον....Αν δν γδαρεις τους συγκενεις τοτε ποιους? εμενα ο παλιος μου P4 βρισκετε στα χερια της γιαγιας μου και πειραματιζεται.λες να της το πουλησω να βγαλω κανα φραγκο γιατι τον τελευταιο καιρο εχουμε ξεμεινει??? στο θεμα μας τωρα:οπως θα ειδες και εσυ η μητρικη σου υποστηριζει μεχρι 2GB.αρα αφου εχεις μια 512 τοτε υποχρεωτικα θα την βγαλεις και βαλεις το κιτακι 2χ1 που πηρες.στο λεω να το κανεις αυτο για εκμεταλλευτεις και τα 2 gb που αγορασες.
kotlid Δημοσ. 15 Μαρτίου 2009 Μέλος Δημοσ. 15 Μαρτίου 2009 Παιδια βρηκα το νεο bios αλλα τωρα καταλαβα οτι δεν λειτουργει το floppy Πως μπορω να κανω αναβαθμιση χωρις floppy Η μητρικη απο οτι ειδα στο cd της δεν εχει utility για αναβαθμιση bios Καμια λυση?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.