Προς το περιεχόμενο

Crazy talk

vagelas13

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ρε παιδια εχω 2 προβληματα το ενα ειναι με εναλαγη γλωσας δηλαδη οταν ειμαι στο ιντερνετ δεν μου αλαζει τη γλωσα με το shift+alt και το εγραψα σε εγγραφο κειμενου και το μετεφερα εδω αυτο το κειμενο

Δημοσ.

Όσον αφορά το 1ο μέρος της ερώτησης...

Το εικονίδιο στην κάτω στην μπάρα υπάρχει; Με το ποντίκι στο εικονίδιο δεν αλλάζει; Μήπως ο συνδυασμός πλήκτρων SHIFT+ALT έχει οριστεί στο πρόγραμμα για το Internet να κάνει κάποια άλλη δουλειά; Με ποιό πρόγραμμα σερφάρεις; Δοκίμασες με κάποιο άλλο π.χ. Opera, Firefox, Safari, Chrome κτλ;

Για το 2ο σκέλος της ερώτησης, καλά είναι να μην ρωτάς γιατί απαγορεύεται από τους κανόνες του forum. Για την ακρίβεια, κάνε edit το μήνυμά σου και αφαίρεσε αυτό το κομμάτι, γιατί μπορεί να κλειδωθεί αυτό το θέμα.

Ρώτα εκεί που το βρήκες το πρόγραμμα.

Δημοσ.

τα εκανα ολα αφαιρεση ουτε με το ποντικι οπως λες εψαξα για ιο γιατι μονο στο ιντερνετ το κανει αυτο οσον αφορα αλλο προγραμμα δεν εχω και δεν θελω γιατι ετσι παρασυρομαι και γεμιζω σκουπιδια στο τελος χωρις να υποτιμω ταλλα προγραμματα βεβαιως ετσι

τα εκανα ολα αφαιρεση ουτε με το ποντικι οπως λες εψαξα για ιο γιατι μονο στο ιντερνετ το κανει αυτο οσον αφορα αλλο προγραμμα δεν εχω και δεν θελω γιατι ετσι παρασυρομαι και γεμιζω σκουπιδια στο τελος χωρις να υποτιμω ταλλα προγραμματα βεβαιως ετσι

Δημοσ.

Θα πρέπει να δοκιμάσεις κάποιο άλλο, γιατί μάλλον φταίει ο IE. Θα πρότεινα Firefox.

Δοκίμασε κάποια portable έκδοση (ψάξε στο Google) αν δεν θέλεις να εγκαταστείς διάφορα "άχρηστα" και αν σ΄ αρέσει βάλε την κανονική έκδοση.

Δημοσ.

τα εβαλα ολα πορταμπλ αλλα τα ιδια τωρα μαλιστα με το ποντικι δε μου βγαζει καθολου τη γλωσα ελλ η αγλ παει να με τρελανει το μημενο

Δημοσ.

Κάνε έναν έλεγχο με το SUPERAntispyware μήπως και έχεις κάποιον ενοχλητικό ένοικο στο pc σου.

Αυτό που λες ότι δεν σου βγάζει τη γλώσσα μου φαίνεται περίεργο.

Δες στον πίνακα ελέγχου-τοπικές ρυθμίσεις-γλώσσες-λεπτομέρειες αν είναι εγκατεστημένες σωστά οι γλώσσες και αν πως είναι δηλωμένη αλλαγή γλώσσας στις ρυθμίσεις πλήκτρων.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...