vagelas13 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2009 ρε παιδια εχω 2 προβληματα το ενα ειναι με εναλαγη γλωσας δηλαδη οταν ειμαι στο ιντερνετ δεν μου αλαζει τη γλωσα με το shift+alt και το εγραψα σε εγγραφο κειμενου και το μετεφερα εδω αυτο το κειμενο
micos000 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2009 Όσον αφορά το 1ο μέρος της ερώτησης... Το εικονίδιο στην κάτω στην μπάρα υπάρχει; Με το ποντίκι στο εικονίδιο δεν αλλάζει; Μήπως ο συνδυασμός πλήκτρων SHIFT+ALT έχει οριστεί στο πρόγραμμα για το Internet να κάνει κάποια άλλη δουλειά; Με ποιό πρόγραμμα σερφάρεις; Δοκίμασες με κάποιο άλλο π.χ. Opera, Firefox, Safari, Chrome κτλ; Για το 2ο σκέλος της ερώτησης, καλά είναι να μην ρωτάς γιατί απαγορεύεται από τους κανόνες του forum. Για την ακρίβεια, κάνε edit το μήνυμά σου και αφαίρεσε αυτό το κομμάτι, γιατί μπορεί να κλειδωθεί αυτό το θέμα. Ρώτα εκεί που το βρήκες το πρόγραμμα.
vagelas13 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2009 Μέλος Δημοσ. 14 Μαρτίου 2009 τα εκανα ολα αφαιρεση ουτε με το ποντικι οπως λες εψαξα για ιο γιατι μονο στο ιντερνετ το κανει αυτο οσον αφορα αλλο προγραμμα δεν εχω και δεν θελω γιατι ετσι παρασυρομαι και γεμιζω σκουπιδια στο τελος χωρις να υποτιμω ταλλα προγραμματα βεβαιως ετσι τα εκανα ολα αφαιρεση ουτε με το ποντικι οπως λες εψαξα για ιο γιατι μονο στο ιντερνετ το κανει αυτο οσον αφορα αλλο προγραμμα δεν εχω και δεν θελω γιατι ετσι παρασυρομαι και γεμιζω σκουπιδια στο τελος χωρις να υποτιμω ταλλα προγραμματα βεβαιως ετσι
micos000 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2009 Θα πρέπει να δοκιμάσεις κάποιο άλλο, γιατί μάλλον φταίει ο IE. Θα πρότεινα Firefox. Δοκίμασε κάποια portable έκδοση (ψάξε στο Google) αν δεν θέλεις να εγκαταστείς διάφορα "άχρηστα" και αν σ΄ αρέσει βάλε την κανονική έκδοση.
vagelas13 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2009 Μέλος Δημοσ. 14 Μαρτίου 2009 τα εβαλα ολα πορταμπλ αλλα τα ιδια τωρα μαλιστα με το ποντικι δε μου βγαζει καθολου τη γλωσα ελλ η αγλ παει να με τρελανει το μημενο
micos000 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2009 Κάνε έναν έλεγχο με το SUPERAntispyware μήπως και έχεις κάποιον ενοχλητικό ένοικο στο pc σου. Αυτό που λες ότι δεν σου βγάζει τη γλώσσα μου φαίνεται περίεργο. Δες στον πίνακα ελέγχου-τοπικές ρυθμίσεις-γλώσσες-λεπτομέρειες αν είναι εγκατεστημένες σωστά οι γλώσσες και αν πως είναι δηλωμένη αλλαγή γλώσσας στις ρυθμίσεις πλήκτρων.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.