fotis12 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2009 Παιδιά θέλω να κάνω μιά δική μου ιστοσελίδα, μου είπαν ότι ο πιο απλός τρόπος είναι με την χρήση του Joomla, έκανα install το xampp και το Joomla, τώρα είναι το μέρος που θέλω την βοηθεια σας, πεστε μου τα βασικά που πρέπει να ξέρω, τι κάνουν αυτα στο κύριο μενού
ApSiMan Δημοσ. 14 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2009 κ http://www.joomla.org όπως κ επίσης αν έχεις χρόνο αύριο πέρνα από εδώ που θα γίνει σεμινάριο για joomla....
fotis12 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2009 Μέλος Δημοσ. 14 Μαρτίου 2009 θα ήθελα απο κάποιο που το έχει χρησιμοποιήσει να μου πει ένα καλό extension για να μου δημιουργίσει μόνο του forum και ικανότητα να κάνουν register οι χρήστες
giorgos147 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2009 θα ήθελα απο κάποιο που το έχει χρησιμοποιήσει να μου πει ένα καλό extension για να μου δημιουργίσει μόνο του forum και ικανότητα να κάνουν register οι χρήστες Fireboard Ψάξ'το λίγο....Στην αρχή θα δεις οτι δε θα σου είναι εύκολο...Αλλά σιγά σιγά θα το συνηθίσεις.Μη τα περιμένεις και όλα έτοιμα... Πρώτα απ'όλα τι μπορούμε να σου πούμε εμείς;Πως θα φτιάξεις νέο άρθρο;Πως θα αλλάξεις πρότυπο; Μία είναι η λύση:ψάξ'το
fotis12 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2009 Μέλος Δημοσ. 15 Μαρτίου 2009 giorgos147 εσύ απο joomla έκανες το site σου;
Blondeamon Δημοσ. 15 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2009 Εεε ρε george τι του λες του παιδιου..... To fireboard εγκαταλείφθηκε , το Kunena ειναι η συνέχεια του
fotis12 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2009 Μέλος Δημοσ. 15 Μαρτίου 2009 Το site αυτό το προορίζω για την clan μου στο cod2 θα παρακαλούσα να με βοηθήσει καποιος να βρω ένα καλο theme που θα είναι σχετικό
Blondeamon Δημοσ. 15 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2009 Φιλε ψάξε μόνος σου έλεος. Υπάρχουν ενα εκατομμύριο σελίδες για joomla. Εκτός και θέλεις να πληρώσεις , τπτ δε σου κάνει κάποιος επειδή βαριέσαι να ψάξεις.
fotis12 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2009 Μέλος Δημοσ. 15 Μαρτίου 2009 Φιλε ψάξε μόνος σου έλεος. Υπάρχουν ενα εκατομμύριο σελίδες για joomla. Εκτός και θέλεις να πληρώσεις , τπτ δε σου κάνει κάποιος επειδή βαριέσαι να ψάξεις. Δεν είναι οτι βαριέμαι προς θεού, απλά δεν έβρισκα ρε εσυ, εντάξει τελικά έκανα δικό μου
Blondeamon Δημοσ. 15 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2009 Ψάξε για siteground , θα βρεις πολλα δωρεαν. Αν κατι εχει το joomla ειναι απειρα templates
alchemist125 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2009 Υπάρχει και το bestofjoomla.com με άπειρα templates και έχει και κριτήρια για να ψάξεις καλύτερα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.