Προς το περιεχόμενο

Joomla

fotis12

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά θέλω να κάνω μιά δική μου ιστοσελίδα, μου είπαν ότι ο πιο απλός τρόπος είναι με την χρήση του Joomla, έκανα install το xampp και το Joomla, τώρα είναι το μέρος που θέλω την βοηθεια σας, πεστε μου τα βασικά που πρέπει να ξέρω, τι κάνουν αυτα στο κύριο μενού

post-77919-129062991517_thumb.jpg

Δημοσ.

θα ήθελα απο κάποιο που το έχει χρησιμοποιήσει να μου πει ένα καλό extension για να μου δημιουργίσει μόνο του forum και ικανότητα να κάνουν register οι χρήστες

Δημοσ.
θα ήθελα απο κάποιο που το έχει χρησιμοποιήσει να μου πει ένα καλό extension για να μου δημιουργίσει μόνο του forum και ικανότητα να κάνουν register οι χρήστες

Fireboard

Ψάξ'το λίγο....Στην αρχή θα δεις οτι δε θα σου είναι εύκολο...Αλλά σιγά σιγά θα το συνηθίσεις.Μη τα περιμένεις και όλα έτοιμα...

Πρώτα απ'όλα τι μπορούμε να σου πούμε εμείς;Πως θα φτιάξεις νέο άρθρο;Πως θα αλλάξεις πρότυπο;

Μία είναι η λύση:ψάξ'το

:-)

Δημοσ.

Το site αυτό το προορίζω για την clan μου στο cod2 θα παρακαλούσα να με βοηθήσει καποιος να βρω ένα καλο theme που θα είναι σχετικό

Δημοσ.

Φιλε ψάξε μόνος σου έλεος. Υπάρχουν ενα εκατομμύριο σελίδες για joomla.

Εκτός και θέλεις να πληρώσεις , τπτ δε σου κάνει κάποιος επειδή βαριέσαι να ψάξεις.

Δημοσ.
Φιλε ψάξε μόνος σου έλεος. Υπάρχουν ενα εκατομμύριο σελίδες για joomla.

Εκτός και θέλεις να πληρώσεις , τπτ δε σου κάνει κάποιος επειδή βαριέσαι να ψάξεις.

Δεν είναι οτι βαριέμαι προς θεού, απλά δεν έβρισκα ρε εσυ, εντάξει τελικά έκανα δικό μου

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...