UnderZer0 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2010 web designing, html/css templating και js scripting σε ενα καινούριο μεγάλο ηλεκτρονικό κατάστημα.
UnderZer0 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2010 web designing, html/css templating και js scripting σε ενα καινούριο μεγάλο ηλεκτρονικό κατάστημα.
MitsakosGR Δημοσ. 19 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2010 Εγώ προσπαθώ να φτιάξω (σχεδίαση-υλοποίση) την SQL από την αρχή, σε C++. Βασικά για να μάθω πιο πολύ την διαδικασία της σχεδίασης-υλοποίησης σε επίπεδα και του Parser, παρά γιατί μου χρειάζεται κάπου. Αυτό είναι το πρόβλημα γιατί έψαξα και βρήκα την Python, αλλά δεν με βοηθάει ούτε το tutorial για newbies ούτε η βοήθεια που πήρα από κάποια forums. Κοίτα ίσως να μην μπορούν να διδάξουν σε κάποιους που δεν ξέρουν τίποτα κι απλά θέλουν να ξεκινήσουν. Για Python δεν ξέρω τίποτα, αλλά αν ψάξεις λιγάκι στο forum σίγουρα θα βρεις για c-c++, C# και JAVA. Νομίζω παλαιότερα είχα δει και για PYTHON αλλα δεν είμαι σίγουρος.
MitsakosGR Δημοσ. 19 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2010 Εγώ προσπαθώ να φτιάξω (σχεδίαση-υλοποίση) την SQL από την αρχή, σε C++. Βασικά για να μάθω πιο πολύ την διαδικασία της σχεδίασης-υλοποίησης σε επίπεδα και του Parser, παρά γιατί μου χρειάζεται κάπου. Αυτό είναι το πρόβλημα γιατί έψαξα και βρήκα την Python, αλλά δεν με βοηθάει ούτε το tutorial για newbies ούτε η βοήθεια που πήρα από κάποια forums. Κοίτα ίσως να μην μπορούν να διδάξουν σε κάποιους που δεν ξέρουν τίποτα κι απλά θέλουν να ξεκινήσουν. Για Python δεν ξέρω τίποτα, αλλά αν ψάξεις λιγάκι στο forum σίγουρα θα βρεις για c-c++, C# και JAVA. Νομίζω παλαιότερα είχα δει και για PYTHON αλλα δεν είμαι σίγουρος.
dinos33 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2010 όλο βλακείες μου βγάζει, με πηγαίνει από την μία ιστοσελίδα στην άλλη Διάλεξε μια γλώσσα και κατέβασε κανένα e-book ή αγόρασε κανένα ελληνικό βιβλίο για να μην έχει περίεργους αγγλικούς όρους και να μη σε στέλνει από την μία ιστοσελίδα στην άλλη
dinos33 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2010 όλο βλακείες μου βγάζει, με πηγαίνει από την μία ιστοσελίδα στην άλλη Διάλεξε μια γλώσσα και κατέβασε κανένα e-book ή αγόρασε κανένα ελληνικό βιβλίο για να μην έχει περίεργους αγγλικούς όρους και να μη σε στέλνει από την μία ιστοσελίδα στην άλλη
plitsis Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2010 Καλησπέρα.Εγώ θα προσπαθήσω να φτιάξω ένα προγραμματάκι τύπου "ζωγραφικής και επεξεργασίας κειμένου" με την visual basic αλλά είμαι αρχάριος πάνω σ'αυτό.Οποιαδήποτε ιδέα - βοήθεια δεκτή.Ευχαριστώ.
subdee Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2010 Αυτό είναι το πρόβλημα γιατί έψαξα και βρήκα την Python, αλλά δεν με βοηθάει ούτε το tutorial για newbies ούτε η βοήθεια που πήρα από κάποια forums. Κοίτα ίσως να μην μπορούν να διδάξουν σε κάποιους που δεν ξέρουν τίποτα κι απλά θέλουν να ξεκινήσουν. Για python, καλύτερα κοίτα εδώ: http://okiebuntu.homelinux.com/okwiki/pythonquest
Thekillergreece Δημοσ. 20 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2011 Εγω παντως φτιαχνω πολυ ψευτικα προστασια απο ιους για πλακα φυσικα.Ξερω μονο να φτιαχνω ψευτικο προστασια απο ιους και τιποτα αλλο!
lexmark Δημοσ. 20 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2011 Εγω παντως φτιαχνω πολυ ψευτικα προστασια απο ιους για πλακα φυσικα.Ξερω μονο να φτιαχνω ψευτικο προστασια απο ιους και τιποτα αλλο! Σφιξαν πολυ οι ζεστες, ε; Κατι σαν αυτο απο το οποιο την επαθες κι εσυ και μας ρωτουσες τι να κανεις; Ριξε μια ματια στην υπογραφη μου και συγκεκριμενα στο δευτερο κομματι της... Εγω παντως φτιαχνω πολυ ψευτικα προστασια απο ιους για πλακα φυσικα.Ξερω μονο να φτιαχνω ψευτικο προστασια απο ιους και τιποτα αλλο! Σφιξαν πολυ οι ζεστες, ε; Κατι σαν αυτο απο το οποιο την επαθες κι εσυ και μας ρωτουσες τι να κανεις; Ριξε μια ματια στην υπογραφη μου και συγκεκριμενα στο δευτερο κομματι της...
παπι Δημοσ. 20 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2011 Σφιξαν πολυ οι ζεστες, ε; Κατι σαν αυτο απο το οποιο την επαθες κι εσυ και μας ρωτουσες τι να κανεις; Ριξε μια ματια στην υπογραφη μου και συγκεκριμενα στο δευτερο κομματι της... Σφιξαν πολυ οι ζεστες, ε; Κατι σαν αυτο απο το οποιο την επαθες κι εσυ και μας ρωτουσες τι να κανεις; Ριξε μια ματια στην υπογραφη μου και συγκεκριμενα στο δευτερο κομματι της... Πως μ'αρεσει να διαβαζω τετοια ποστ!!!! Αυτες οι ριζοσπαστικες αποψεις που το μονο που επιδιωκουν ειναι το "Εγω ξεχωριζω απο την μαζα".
bullet2D Δημοσ. 21 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2011 PHP και MySQL σ' ένα μουσικό ανεξάρτητο social networking website project και HTML/CSS/PHP/MySQL/JavaScript και jQuery για 2 websites (τό ένα portfolio website και το άλλο e-commerce). Python για ένα 2D Action παιχνίδι που ετοιμάζω πολύ αργά στον ελεύθερο χρόνο μου.
pagratios Δημοσ. 22 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2011 Έχει πέσει πολύ προγραμματισμός Αυτή την περίοδο κάνω την πτυχιακή μου με σκοπό την στοχαστική προσομοίωση χημικών αντιδράσεων χρησιμοποιώντας CUDA της nVidia για παραλληλοποίηση της διαδικασίας για μία προσομοίωση. Το κακό είναι η μικρή παραλληλοποίηση που μπορεί να γίνει
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.