Sreak Δημοσ. 18 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2009 Xxmm Έχω ένα σορό από projects :Ένα tool που θα παρακολουθεί επικοινωνία προγραμμάτων με το δίκτυο ,στην ουσία θα εμφανίζει όλες τις ανοιχτές ports και τα processes που τις άνοιξαν . Ο χρηστης θα διαλέγει ένα process και θα μπορεί να παρακολουθεί την επικοινωνία του ,επίσης θα μπορεί να επεξεργάζεται τα δεδομένα που στέλνει δέχεται και να ακυρώνει την επικοινωνία - για την επεξεργασία έφτιαξα ένα hex editor το οποιο θα μπει στο sniffer μου. Το sniffer κάτι παρόμοιο με το ethereal με δυνατότητα επεξεργασίας και αποστολής πακέτων - είναι σχεδόν έτοιμο θέλει να ενσωματώσω το hex editor που και αυτό είναι έτοιμο . Ένα σύστημα chat το οποιο είναι έτοιμο αλλα θέλω να ενσωματώσω λειτουργία επικοινωνίας μέσω webcam ανάμεσα σε πολλούς clients ταυτόχρονα για λόγο αυτόν βασικά έφτιαξα και τον ανιχνευτή κίνηση που σας έδειξα κάποια στιγμή ,λέω να κόβω κάποια κομμάτια από εικόνα και να στέλνω μονο τις αλλαγές - ακόμα είμαι στην θεωρία . Ένα project για την σχολη μου - μια βλακεία για διαχείριση λογαριασμών μιας τράπεζας . Δεν το ξεκίνησα ακόμα αλλα βαριέμαι απίστευτα να το κάνω . Μια lib - UDPServer που έχασα των πηγαίο κώδικα και τώρα πρέπει να το ξαναγράψω - το άρχισα σήμερα αύριο θα είναι έτοιμη μάλλον . Όλα αυτά σε C++ . Χάχα ολόκληρη έκθεση . Πάρα πολύ ενδιαφέρον. Θα μπορούσες να το κάνεις upload και να γίνει το απαραίτητο testing.
the_eye Δημοσ. 18 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2009 Ένα project που έκανα μετά από μια πορωτική κουβέντα με έναν γνωστό. Με μια webcam 25fps που βάλαμε σε laptop κάναμε μια διαδρομή με αυτοκίνητο. Είχαμε περάσει τις κατάλληλες παραμέτρους και το πρόγραμμα μας έδινε οδηγίες και μας ευθυγράμμιζε στον δρόμο. Αυτό γινότανε διαβάζοντας η κάμερα την δεξιά γραμμή που υπάρχει στους δρόμους εκτός πόλης. Όλο το software γράφτηκε σε 3 ημέρες σε VB.
m1cRo Δημοσ. 18 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2009 Πάρα πολύ ενδιαφέρον.Θα μπορούσες να το κάνεις upload και να γίνει το απαραίτητο testing. Ποιο από όλα λες???Μερικά είναι στην μέση αυτό με παρακολούθηση των ports ειδικά αποτελείται από πολλά κομμάτια - μικρά projects ,μια lib για apihooks ,hexEditor ,κάποια gui για αυτήν την δουλειά .Αν θέλει κάποιος να βοηθήσει δίνω και κώδικα αλλα είναι σε C++ Builder 2009 ,αν και περισσότερος κώδικας είναι ανεξάρτητος από το gui κάποια κομμάτια όπως το hexeditor δεν γίνονται χωρίς αυτό ,αν και μπορώ να το κάνω dll και το έχω etc .Επίσης δεν έχουν σχόλια τα projects . Σας φτιάχνω και διαγράμματα UML αν θέλετε .
dop Δημοσ. 18 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2009 Κάνω runtime system που υποστηρίζει distributed objects και RMIs πάνω σε αυτά για High Performance Computing. Κυρίως το μέλημά μου είναι communication, task scheduling και consistency models. Όλα αυτά σε C++ με χρήση πολλών extensions από compilers (atomic operations, thread local storage), χρήση της βιβλιοθήκης Boost (http://www.boost.org) και χαρακτηριστικών από την C++0x.
bigN Δημοσ. 19 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2009 Και εγώ φτιάχνω ένα τέτοιο αλλά όχι για μεταπτυχιακό. Περιττό να σου πω πόσο κοστίζει στην αγορά, ελπίζω να μην το φτιάχνεις δωρεάν. 'Εχω κάνει και εγώ ένα τέτοιο .. το οποίο το έχουμε εγκαταστήσει σε εστιατόρια και δουλεύει άψογα... τουλάχιστον μέχρι τώρα. Θα ήθελα να μάθω πόσο κοστίζει ένα τέτοιο στην αγορά, γιατί έχω βρεί κατα καιρούς κάτι εξευτελιστικές τιμές. Κατά τα άλλα ασχολούμαι αρκετά με php και MySql και Flash AS3 για βιοποριστικούς λόγους. Επίσης φτιάχνω software για το phD μου (να δούμε αν θα μπορέσω να το υλοποιήσω με την NET )
ntaryl Δημοσ. 19 Μαρτίου 2009 Μέλος Δημοσ. 19 Μαρτίου 2009 Αποφασισα να συνεχισω το ten-ten rat στην εκδοση 2..0 ενα πολυ καλο προγραμματακι το οποιο θα ειναι αρκετα ευελικτο και ολο φτιαγμενο σε Visual basic 6.0
djapal Δημοσ. 20 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2009 Greeklish 2 Greek mass file/folder renamer/text converter (VC++.NET 2008). Έχω πολύ καιρό να ασχοληθώ όμως... Μας έφαγαν οι υποχρεώσεις
fanis3reaver Δημοσ. 22 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2009 Καλησπέρα και καλως σας βρηκα καθώς, ενω το account στο forum το ειχα πολυ καιρο, μολις σημερα αποφασισα να συμμετεχω ενεργα ! Το project αφορα την πτυχιακη μου εργασια που εχω αναλαβει εδω και 10 μερες. Η δημιουργια ενος ρομποτικου οχηματος αυτοκαθοδηγουμενου μεσω GPS. Στην ουσια το οχημα θα δεχεται ακριβεις συντεταγμενες μιας συγκεκριμενης διαδρομης μεσω Bluetooth και χρησιμοποιωντας τον GPS Receiver, που θα ειναι συνδεμενο πανω στον μικροεπεξεργαστη (πιθανοτατα Arduino BT) , θα ακολουθει την προεπιλεγμενη διαδρομη. Το project θα υλοποιηθει σε ειδκα διαμορφωμενη γλωσσα του Arduino που βασιζεται στην C,C++. Εαν υπαρχει χρονος ισως επεκτεινω το project προσθετοντας καταλληαλα αισθητηρια για την αποφυγη εμποδιων.Πολυ πιθανο να δημιουργηθει και μια εφαρμογη για την επικοινωνια user-ρομποτικου οχηματος μεσω Bluetooth . Θα χαρω να κανω upload ενα video για να σας το παρουσιασω οταν θα ειναι ετοιμο !
Dr.Fuzzy Δημοσ. 24 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2009 Καλησπέρα και καλως σας βρηκα καθώς, ενω το account στο forum το ειχα πολυ καιρο, μολις σημερα αποφασισα να συμμετεχω ενεργα ! Το project αφορα την πτυχιακη μου εργασια που εχω αναλαβει εδω και 10 μερες. Η δημιουργια ενος ρομποτικου οχηματος αυτοκαθοδηγουμενου μεσω GPS. Στην ουσια το οχημα θα δεχεται ακριβεις συντεταγμενες μιας συγκεκριμενης διαδρομης μεσω Bluetooth και χρησιμοποιωντας τον GPS Receiver, που θα ειναι συνδεμενο πανω στον μικροεπεξεργαστη (πιθανοτατα Arduino BT) , θα ακολουθει την προεπιλεγμενη διαδρομη. Το project θα υλοποιηθει σε ειδκα διαμορφωμενη γλωσσα του Arduino που βασιζεται στην C,C++. Εαν υπαρχει χρονος ισως επεκτεινω το project προσθετοντας καταλληαλα αισθητηρια για την αποφυγη εμποδιων.Πολυ πιθανο να δημιουργηθει και μια εφαρμογη για την επικοινωνια user-ρομποτικου οχηματος μεσω Bluetooth . Θα χαρω να κανω upload ενα video για να σας το παρουσιασω οταν θα ειναι ετοιμο ! Ξέρεις τι GPS θα χρησιμοποιείς για το path tracking; Αν βάλεις commercial GPS receivers μάλλον θα απογοητευείς από τα αποτελέσματα μιας και το localization που θα κάνεις θα είναι της τάξεως +-15m. Επίσης πρέπει να δεις το occupation (δηλαδή samples/sec) που πρέπει να είναι τουλάχιστον στο 1samlpe/sec γιατί αλλιώς....Θα σου πρότεινα να χρησιμοποιήσεις RTK GPS (διαφορικό GPS με fix σε πραγματικό χρόνο). Κάτι παρόμοιο που έχω κάνει μπορείς να το δεις εδω: Autonomous SoC for Fuzzy Robot Path Tracking
blank Δημοσ. 25 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2009 Ξέρεις τι GPS θα χρησιμοποιείς για το path tracking; Αν βάλεις commercial GPS receivers μάλλον θα απογοητευείς από τα αποτελέσματα μιας και το localization που θα κάνεις θα είναι της τάξεως +-15m. Επίσης πρέπει να δεις το occupation (δηλαδή samples/sec) που πρέπει να είναι τουλάχιστον στο 1samlpe/sec γιατί αλλιώς....Θα σου πρότεινα να χρησιμοποιήσεις RTK GPS (διαφορικό GPS με fix σε πραγματικό χρόνο). Κάτι παρόμοιο που έχω κάνει μπορείς να το δεις εδω: Autonomous SoC for Fuzzy Robot Path Tracking Ένα parallax GPS receiver module θα παραγγειλουμε μαλλον, που προτεινει το site του Arduino, του μικροελεγκτη που θα χρησιμοποιησουμε. Και για το συγκεκριμενο παντως απο οτι διαβασα στελνει καθε sec την πληροφορια που θα επεξεργαστουμε αλλα εχει κ αυτο 5-10m αποκλιση απο τις πραγματικες τιμες.. μαλλον πρεπει να το ψαξουμε λιγο παραπανω πριν προχωρησουμε σε αγορα του hardware. Εσεις τι receiver χρησιμοποιησατε, το RTK που αναφερεσαι? Με αυτο δεν ειχατε καθολου αποκλιση? Δεν ξερω κατα ποσο ειμαστε διατεθειμενοι να μπλεξουμε με αλλα receivers γιατι αυτο της parallax εχει ετοιμες συνδεσμολογιες για τον Arduino κ κωδικα για να κανει obtain την πληροφορια που στελνει ο δορυφορος... παντως θα το ψαξουμε.
Dr.Fuzzy Δημοσ. 25 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2009 Ένα parallax GPS receiver module θα παραγγειλουμε μαλλον, που προτεινει το site του Arduino, του μικροελεγκτη που θα χρησιμοποιησουμε. Και για το συγκεκριμενο παντως απο οτι διαβασα στελνει καθε sec την πληροφορια που θα επεξεργαστουμε αλλα εχει κ αυτο 5-10m αποκλιση απο τις πραγματικες τιμες.. μαλλον πρεπει να το ψαξουμε λιγο παραπανω πριν προχωρησουμε σε αγορα του hardware. Εσεις τι receiver χρησιμοποιησατε, το RTK που αναφερεσαι? Με αυτο δεν ειχατε καθολου αποκλιση? Δεν ξερω κατα ποσο ειμαστε διατεθειμενοι να μπλεξουμε με αλλα receivers γιατι αυτο της parallax εχει ετοιμες συνδεσμολογιες για τον Arduino κ κωδικα για να κανει obtain την πληροφορια που στελνει ο δορυφορος... παντως θα το ψαξουμε. Δες το paper που σου εδωσα, στο Experiments section.
blank Δημοσ. 25 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2009 Δες το paper που σου εδωσα, στο Experiments section. Furthermorethe odometry position estimation is very close to the path. This means that if a higher precision position estimation is used with the path tracker, such as a Real-Time Kinematic DGPS data feed that provides positional data to the path tracker in realtime, the tracker will perform even better. This is part of the future work of the authors. Moreover Δεν το κανατε δλδ?
Dr.Fuzzy Δημοσ. 25 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2009 Δεν το κανατε δλδ? Μισο λεπτο! Απο αυτα που διαβασες καταλαβες οτι ΔΕΝ το καναμε;
dop Δημοσ. 25 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2009 Θεωρητικά, μπορείς να πάρεις έναν οποιονδήποτε GPS receiver και να προγραμματίσεις το differential κομμάτι σε software. Στο paper ΔΕΝ είναι εμφανές πόσο είναι το λάθος, οπότε θα έψαχνα και κάποιο άλλο που να λέει ακριβώς πόση είναι η ακρίβεια ενός DGPS.
blank Δημοσ. 25 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2009 Θεωρητικά, μπορείς να πάρεις έναν οποιονδήποτε GPS receiver και να προγραμματίσεις το differential κομμάτι σε software. Στο paper ΔΕΝ είναι εμφανές πόσο είναι το λάθος, οπότε θα έψαχνα και κάποιο άλλο που να λέει ακριβώς πόση είναι η ακρίβεια ενός DGPS. καποιο αλλο τι?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.