Προς το περιεχόμενο

Επαναφορά σβησμένου φακέλου

smoKie

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σβήστηκε ένας φάκελος χωρίς να πειράξω κάτι(απ'όσο θυμάμαι δηλαδή).Καταρχήν,μπορεί κάποιος να μου δώσει μια ιδέα για το πως μπορεί να σβήστηκε? :rolleyes:

Προσπάθησα με διάφορα προγραμματα(pci filerecovery,freeundelete) να τον επαναφέρω,τον βρίσκουν αλλά μέχρι εκεί.

Κάποιο άλλο πρόγραμμα που να έχετε υπόψην γι'αυτή την δουλειά;

Δημοσ.

Δεν ξέρω εάν είναι καλό θα μου το έχουν αναφέρει από εδώ μέσα!!

Λέγεται Search and Recover

Μπορεί να στον έσβησε κάποιος που έκατσε στον υπολογιστή σου, δεν είναι δυνατόν να σβήστηκε μόνος τους!!:-D:-D

Δημοσ.

Ναι,το ότι δεν μπορεί να σβήστηκε μόνος του το καταλαβαίνω και εγώ αλλά δεν έχει πρόσβαση κάποιος άλλος(και να είχε θα του είχα φορτώσει ήδη το πρόβλημα μου :P ).

Το δοκίμασα αλλά εκτός του ότι τα έχει σκορπισμένα -και μιλάμε για 12-13gb τραγουδια- το trial επαναφέρει μόνο 3 αρχεία.

Μάλλον ήρθε η ώρα να απογοητευτώ ;p

• Moderators
Δημοσ.

Το δοκίμασα αλλά εκτός του ότι τα έχει σκορπισμένα -και μιλάμε για 12-13gb τραγουδια- το trial επαναφέρει μόνο 3 αρχεία.

Μάλλον ήρθε η ώρα να απογοητευτώ ;p

Aφου τα βρισκει,αρα δουλευει,γιατι να απογοητευτεις?Το μονο που μενει ειναι να το αγορασεις ή να ψαξεις να βρεις καποιο freeware που ισως κανει την δουλεια.

Δημοσ.

Όταν πάρω απόφαση να φάω τα νιάτα μου και τα μάτια μου για να κάθομαι να τα ξεχωρίζω ένα-ένα αυτό θα κάνω q: Thanks πάντως.

Αυτό που με καίει είναι το πως έγινε.Στην αρχή υποψιάστηκα το ccleaner αλλά το χρησιμοποιώ συνέχεια εδώ και πολύ καιρό και δεν είχα κανένα πρόβλημα.

• Moderators
Δημοσ.
Όταν πάρω απόφαση να φάω τα νιάτα μου και τα μάτια μου για να κάθομαι να τα ξεχωρίζω ένα-ένα αυτό θα κάνω q: Thanks πάντως.
Aφου τα βρισκει,αρα δουλευει,γιατι να απογοητευτεις?Το μονο που μενει ειναι να το αγορασεις ή να ψαξεις να βρεις καποιο freeware που ισως κανει την δουλεια.

Προφανως δεν θα κατσεις να σωσεις ενα ενα τα αρχεια:rolleyes:

Δημοσ.
Προφανως δεν θα κατσεις να σωσεις ενα ενα τα αρχεια:rolleyes:

Για την επιλογή τους μιλάω,πρέπει να κάτσω να επιλέξω ποια θέλω ανάμεσα σε 1000δες άλλα που είχα σβήσει.

Anyway,πολύ το κούρασα :P Σας ευχαριστώ όλους ;>

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...