Προς το περιεχόμενο

Cosmos S project

Kapazo

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Άμα βγάλεις το πλαϊνό fan, γιατί να πάρεις το S... :P

E γιατί δεν έχει καμια σχέση το ένα κουτί με το άλλο μήπως? Άσε που το side fan χαλάει το airflow imho.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Το Σ είναι πολύ πιο ευρύχωρο, έχει παραπάνω fans, δεν έχει του HD πλάγιος (μούφα), περισσότερες τρύπες για καλώδια, δεν έχει έτοιμο soundproofing.

Δεδομένου ότι για να βάλεις σοβαρή αερόψυξη στο S πρέπει να αφαιρέσεις το πλαϊνό fan, μας μένει ένας 12άρης παραπάνω :Ρ ...

Για μένα, soundproofing is gay, οπότε μόνο οι έξτρα τρύπες μετράνε :Ρ ...

εγώ πάντα ήμουν με την ιδέα οτι τα μεγάλα κουτιά είναι για νερό δεν υπάρχει λόγος να πάρεις ένα τέρας και να μείνει άδειο να παλεύει με τα ανεμιστιράκια και μιας και εγώ είναι της παλιάς σχολής (stacker ftw )

όπως και να έχει το μπράβο του το παιδί το αξίζει :)

εγώ πάντα ήμουν με την ιδέα οτι τα μεγάλα κουτιά είναι για νερό δεν υπάρχει λόγος να πάρεις ένα τέρας και να μείνει άδειο να παλεύει με τα ανεμιστιράκια και μιας και εγώ είναι της παλιάς σχολής

+1 Αντε να φτιάξεις airflow σε τέρας κουτί χωρίς φασαρία. Σε μεσαίο midi με 2 12αριδες + psu με 12αρι και ψύκτρα που φυσάει στο πλάι και εχεις τρελό ρεύμα αέρα στο κουτί...

-1 Αλλά απο την άλλη είναι ωραία η φάση να μορείς να δεις rev των εξαρτημάτων να αλλάζεις μνήμες, σκληρούς και κάρτες γραφικών με το ενα χέρι χωρίς να ακουμπάς ούτε καλώδιο.

-1 Αλλά απο την άλλη είναι ωραία η φάση να μορείς να δεις rev των εξαρτημάτων να αλλάζεις μνήμες, σκληρούς και κάρτες γραφικών με το ενα χέρι χωρίς να ακουμπάς ούτε καλώδιο.

Ακριβώς. Ο μόνος λόγος που θα έπαιρνα full tower είναι η άπλα που παρέχει και η δυνατότητα τακτοποίησης των καλωδίων. Για νερό δεν το σκέφτομαι καν (τουλάχιστον όχι ακόμα), γιατί με τρομοκρατεί η ιδέα της διαρροής.

Στο κάτω κάτω, με 140mm και μεγαλύτερα fans (που πλέον λανσάρουν με τα full tower), μια χαρά airflow κάνεις.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...