Προς το περιεχόμενο

Cosmos S project

Kapazo

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Γεια σας παιδια! Ολοκληρωσα τις oddes στο cosmos s και σας τις παραθετω. Συστασεις για τυχον βελτιωσεις ευπροσδεκτες

http://img17.imageshack.us/gal.php?g=dsc02257.jpg

πολυ καλη προσπαθεια ,αλλα δεν ειμαι σιγουρος αν εχεις βαλει την 9700 με την σωστη φορα.:rolleyes:

Δημοσ.

Με σπρευ για αλουμινιο. Βεβαια σε μερικα σημεια απο τι πισω μερια εχει ξεφλουδισει γιατι κανονικα χρειαζετε ηλεκτροστατικη βαφη.

Δημοσ.

Καλή προσπάθεια, αλλά είμαι της γνώμης πως το Cosmos είναι πιο ταιριαστό με μαύρο-κόκκινο συνδυασμό χρωμάτων (μαύρο εσωτερικό και κόκκινα LEDs ή cathodes).

Δημοσ.

Ο μπλε φωτισμος προερχεται απο τισ λαμπεσ και τους ανεμιστηρες. και επειδη ειχα απο πριν τουσ 6 ανεμιστηρες σε μπλε χρωμα δεν ηθελα να δωσω 50 ευρα για να παρω κοκκινους

Δημοσ.

Ευχαριστω για τα καλα σας λογια. Φιλε {TDi}Dj2k..infc εσυ ησουν το κινητρο για να ξεκινησω την modda μου και να προσπαθησω να το κανω εξισου ωραιο.

Δημοσ.
Καλή προσπάθεια, αλλά είμαι της γνώμης πως το Cosmos είναι πιο ταιριαστό με μαύρο-κόκκινο συνδυασμό χρωμάτων (μαύρο εσωτερικό και κόκκινα LEDs ή cathodes).

Εγώ πάλι προτιμώ το μπλε.

Καθαρά υποκειμενικό. :-)

Nice work there Kapazo.

Δημοσ.

Ναι, το S έχει αυτή τη νίλα... :/

Είχα διαβάσει πως ένας τύπος για να χωρέσει την TR 120, είχε κόψει λίγο το πλαίσιο του πλαϊνού fan για να μη βρίσκουν τα heatpipes. Καλύτερα το απλό Cosmos σε αυτό το θέμα...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...