v-tidus Δημοσ. 14 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2009 Είναι φθηνά και κάνουν για μια απλή χρήση... Σίγουρα δεν είναι τοπ ποιότητα...
poulinos Δημοσ. 14 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2009 δεν θα επερνα.τοσες σωστες μαρκες με σωστη υποστηριξη.γιατι να παρεις κατι που δεν το υποστηριζει κανενας εστω να σουθ δωσει μια οδηγια,.ακομα και εδωμεσα δεν θα βρεις πολλα ατομα να βοηθησιουν.επειδη ειναι 10 ευρω πιο φτηνο?για μενα επειδη το ρουτερ θα ειναι κατι που θα κρατησεις πολλα χρονια αντιθετα με τα αλλα πραγματα του Pc για αυτο μην κανεις τσιγκουνια για 20 ευρω .γιατι δεν ειναι καρτα γραφικων οπου λες δεν πειραζχει δεν τραβαει αλλο.αν δεν τα παει καλα ο ρουτερ και σε πεταει και το ενα και το αλλο θα βριζεις και τζαμπα τα λεφτα και θα το μετανιωσεις.απλα τα tp link οι μισοι τσιμπανε λογω τιμης,.βλεπειες καρτα n να εχει οσο εχει μια αλλης ετερειας η g.οποτε μην περιμενεις πολλα.ξαφνικα δεν τους ηρθε να τα δωσουν φτηνα.σιγουρα καπου χανεις.και τα crypto φτηνα και ειναι χαλια.οποτε για μενα κανα Linksys η κανα speedtouch 585 με 10 15 ευρω παραπανω.θα ειναι κατι που θα κρατησεις για καμποσα χρονια αφου η ελλαδα θα εχει adsl2+ για πολυ καιρο ακομα
airmania Δημοσ. 15 Μαρτίου 2009 Μέλος Δημοσ. 15 Μαρτίου 2009 Βέβαι εμένα δεν με ενδιαφέρουν τα wireless, θέλω ένα wired adsl router. Λέω να το αγοράσω και θα δω
poulinos Δημοσ. 15 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2009 παρε ασυρματο αφου ειναι μικρη η διαφορα και κλειστο αμα δεν το θες.αμα το χρειαστεις ομως καποια στιγμη θα το εχεις αλλιως θα αγορασεις μετα αλλο.δεν αξιζει να αγορασεις wired.
command Δημοσ. 21 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2009 Βέβαι εμένα δεν με ενδιαφέρουν τα wireless, θέλω ένα wired adsl router.Λέω να το αγοράσω και θα δω Εχω το παρακάτω εδώ και ένα μήνα και είμαι ευχαριστημένος http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.612340
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.